Spring til hovedindhold

Forslag

22-årig mand anholdt for forsøg på manddrab

Endnu en mand anholdt i forbindelse med knivstikkeri i Esbjerg fredag aften. Politi søger vidne med gul jakke, kasket og solbriller

Syd- og Sønderjyllands Politi anholdt tirsdag over middag endnu en mand i forbindelse med fredagens knivstikkeri i Esbjerg. Den anholdte er en 22-årig mand fra Esbjerg Kommune.

 

Syd- og Sønderjyllands Politi fik klokken 20.28 fredag aften en anmeldelse om et knivstikkeri, hvor en 27-årig lokal mand var blevet stukket med kniv i Frodesgade i centrum af Esbjerg og blev indlagt i kritisk tilstand. Den 27-årige mand er nu uden for livsfare.

 

Politiet indledte straks fredag aften en omfattende efterforskning, der førte til anholdelse af ni personer, der alle er fra Esbjerg Kommune. To af mændene blev lørdag varetægtsfængslet i fire uger ved Retten i Esbjerg sigtet for forsøg på manddrab. De øvrige anholdte blev løsladt efter endt afhøring, men er fortsat sigtet for forsøg på manddrab.

 

Den 22-årige, der blev anholdt tirsdag, er blevet sigtet for forsøg på manddrab og fremstilles i grundlovsforhør onsdag klokken 10.30 ved Retten i Esbjerg.

 

Politiet beder fortsat om, at man tjekker videoovervågning fra området i tidsrummet mellem klokken 20.15 og 20.45 fredag aften, ligesom politiet fortsat gerne hører fra vidner til overfaldet, der fandt sted omkring Frodegade nummer 150. Politiet er især interesseret i at få kontakt med en mand, der cyklede forbi gerningstedet på gerningstidspunktet iført en gul jakke, kasket og solbriller. Politiet kan kontaktes på telefon 1-1-4.

 

Politiet fortsætter efterforskningen og har i øjeblikket ikke yderligere oplysninger i sagen.

 

Pressekontakt

Kommunikationsenheden

E-mail: sjyl-kommunikation@politi.dk 

Telefon: 2052 6460 (ikke sms)

14. juni 2024

Syd- og Sønderjyllands Politi

Politi er fortsat klar til en festlig weekend i Esbjerg

Politiet vil være til stede i Esbjerg i aften og nat for at sikre ro, orden og tryghed

14. juni 2024

Syd- og Sønderjyllands Politi

Fire hollandske statsborgere dømt for indsmugling af amfetamin

Fire hollandske mænd er i dag idømt lange fængselsstraffe og udvist af Danmark for bestandigt for at smugle narkotika ind over grænsen, mens to andre hollandske mænd, der også var tiltalt i sagen, blev frifundet.

14. juni 2024

Syd- og Sønderjyllands Politi

77-årig mand anholdt med 19 kilo hash i båden

Politiet mistænker manden for at smugle hash til Grønland.