Spring til hovedindhold

Forslag

22-årig mand anholdt for forsøg på manddrab

Endnu en mand anholdt i forbindelse med knivstikkeri i Esbjerg fredag aften. Politi søger vidne med gul jakke, kasket og solbriller

Syd- og Sønderjyllands Politi anholdt tirsdag over middag endnu en mand i forbindelse med fredagens knivstikkeri i Esbjerg. Den anholdte er en 22-årig mand fra Esbjerg Kommune.

 

Syd- og Sønderjyllands Politi fik klokken 20.28 fredag aften en anmeldelse om et knivstikkeri, hvor en 27-årig lokal mand var blevet stukket med kniv i Frodesgade i centrum af Esbjerg og blev indlagt i kritisk tilstand. Den 27-årige mand er nu uden for livsfare.

 

Politiet indledte straks fredag aften en omfattende efterforskning, der førte til anholdelse af ni personer, der alle er fra Esbjerg Kommune. To af mændene blev lørdag varetægtsfængslet i fire uger ved Retten i Esbjerg sigtet for forsøg på manddrab. De øvrige anholdte blev løsladt efter endt afhøring, men er fortsat sigtet for forsøg på manddrab.

 

Den 22-årige, der blev anholdt tirsdag, er blevet sigtet for forsøg på manddrab og fremstilles i grundlovsforhør onsdag klokken 10.30 ved Retten i Esbjerg.

 

Politiet beder fortsat om, at man tjekker videoovervågning fra området i tidsrummet mellem klokken 20.15 og 20.45 fredag aften, ligesom politiet fortsat gerne hører fra vidner til overfaldet, der fandt sted omkring Frodegade nummer 150. Politiet er især interesseret i at få kontakt med en mand, der cyklede forbi gerningstedet på gerningstidspunktet iført en gul jakke, kasket og solbriller. Politiet kan kontaktes på telefon 1-1-4.

 

Politiet fortsætter efterforskningen og har i øjeblikket ikke yderligere oplysninger i sagen.

 

Pressekontakt

Kommunikationsenheden

E-mail: sjyl-kommunikation@politi.dk 

Telefon: 2052 6460 (ikke sms)

2. juli 2024

Syd- og Sønderjyllands Politi

25-årig mand idømt forvaring i omfattende sag om overgreb

25-årig mand idømt forvaring efter han i fredags blev kendt skyldig i 62 af de 65 forhold, han var tiltalt for.

1. juli 2024

Syd- og Sønderjyllands Politi

Tyve har brudt ind i flere biler i Vejen

Politiet besøger tirsdag de berørte områder med Den Mobile Politistation og opfordrer borgerne til at tjekke videoovervågning ​

29. juni 2024

Syd- og Sønderjyllands Politi

Politi fik anmeldelse om afdød person på stranden

Politiet har en formodning om, at der er tale om en tysk turist ​