Spring til hovedindhold

Forslag

Syd- og Sønderjyllands Politi

Nyhed

24. marts 2023 15:34

Politi opfordrer unge til at henvende sig

Torsdag blev butikscentret Borgen i Sønderborg evakueret efter en anmeldelse, om at en person var set i centeret med en revolver

Syd- og  Sønderjyllands Politi opfordrer de unge, der torsdag eftermiddag løb rundt med legetøjsvåben i butikscentret Borgen i Sønderborg, til at henvende sig til politiet.

Syd- og Sønderjyllands Politi modtog torsdag klokken 15.49 en anmeldelse fra en borger, der havde set en ung mand i shoppingcentret med en revolver. Af sikkerhedsmæssige årsager blev centret evakueret. Efter et par timer var situationen normaliseret.

Politiet efterforsker nu sagen og har blandt andet gennemset overvågningsbilleder og videoovervågningsmateriale fra centeret, der dokumenterer, at to unge mænd løb rundt og legede med legetøjsvåben. Der kan være tale om et strafbart forhold, hvilket efterforskningen vil afklare.

De unge er endnu ikke identificerede, men politiet opfordrer dem til at henvende sig til politiet. Der er tale om to yngre mænd.

Har du informationer, der kan hjælpe politiet i efterforskningen, så ring på 1-1-4.

Mediernes kontakt: Jan Rasmussen 6139 1973
 

Pressekontakt

Anette Johnsen

E-mail ajo053@politi.dk

Telefon 2052 6460

 

Mads Dollerup-Scheibel
E-mail: mdo006@politi.dk
Telefon: 2052 6460

29. september 2023

Syd- og Sønderjyllands Politi

Politiet søger vidner til sag om blufærdighedskrænkelse i Tønder

Tre piger, der går på skolens mellemtrin, kom torsdag klokken cirka 14.00 cyklende på en sti i Tved Plantage, nord for Plantagevej i Tønder, hvor de kørte forbi en mand, der udsatte dem for blotteri.

29. september 2023

Syd- og Sønderjyllands Politi

Sønderborg Lufthavn gennemfører stor øvelse

Øvelsen finder sted tirsdag den 3. oktober. Omdrejningspunktet for øvelsen er, at et to-motorers propelfly med 25 passagerer ombord er styrtet ned nær lufthavnen.

28. september 2023

Syd- og Sønderjyllands Politi

Politiet søger vidner til hærværk mod ATK-udstyr

Hærværket fandt sted søndag klokken 17.30 i krydset Lunderskovvej og Nedre Kragelundvej i Bække i Vejen Kommune.