Spring til hovedindhold

Forslag

Det var en hund - og ikke en ulv - som bed borger i buksebenet i Hjelmrode

En DNA-prøve har dokumenteret, hvilken type dyr, der havde bidt en 26-årig mand i buksebenet, så han fik rifter i læggen.

Syd- og Sønderjyllands Politi modtog tirsdag den 24. september anmeldelse om, at en 26-årig mand fra Hjelmrode i Aabenraa Kommune var blevet bidt i buksebenet af et større, ulvelignende dyr og havde pådraget sig rifter i læggen.

Politiet tog umiddelbart efter anmeldelsen en DNA-prøve af rifterne for at afdække, hvorvidt der havde været tale om en ulv, en hund eller et andet dyr. 

Svaret foreligger nu fra Miljøstyrelsen, og det viser, at der var tale om et bid fra en hund – og altså ikke fra en ulv.

Syd- og Sønderjyllands Politi har ikke yderligere oplysninger til pressen om hændelsen, men henviser til den relevante fagmyndighed, Miljøstyrelsen.

Pressekontakt

Helle Lundberg

E-mail: hml002@politi.dk
Telefon: 5642 2504

Mads Dollerup-Scheibel
E-mail: mdo006@politi.dk
Telefon: 5642 2504

Flere nyheder

8. juli 2020

Syd- og Sønderjyllands Politi

Stop deling af voldsvideo

Politiet tager stærkt afstand fra, at man filmer vold og deler optagelserne med andre. Men de, der nu videre deler den, risikerer også at foretage sig noget ulovligt.

8. juli 2020

Syd- og Sønderjyllands Politi

Anklagemyndigheden rejser tiltale i straffesagen mod Kurt Beier Transport A/S og ledende personer i selskabet for åger af særlig grov beskaffenhed

Tiltalen udspringer af en anmeldelse fra Socialstyrelsen, Center Mod Menneskehandel i oktober 2018

6. juli 2020

Syd- og Sønderjyllands Politi

To bulgarske mænd fængslet for dokumentfalsk

Falske ansættelseskontrakter skulle give bulgarer adgang til Danmark

Afvis cookies