Spring til hovedindhold

Forslag

Politi sender dykkere i vandet ved Esbjerg Brygge

Politiet understreger, at der er ikke er nogen risiko for borgerne

Syd- og Sønderjyllands Politi har bedt Forsvaret afsøge et område i vandet ved Esbjerg Brygge mandag aften, efter en mand muligvis har kastet en genstand i vandet.

 

Politiet fik klokken 06.42 mandag morgen en anmeldelse om, at en mand opførte sig mistænkeligt i området ved Esbjerg Brygge. Den 46-årige mand viste sig at være meget påvirket af alkohol og blev anholdt for spirituskørsel. Politiets efterforskning viser, at manden muligvis har smidt en genstand i vandet og Forsvaret er derfor blevet bedt om at afsøge området med dykkere.

 

”Genstanden udgør ikke nogen form for risiko, ligesom der ikke er tale om personfarlig kriminalitet, men vi ved, at der i det gode vejr er mange mennesker i området, som rummer både strand og vandaktiviteter. Vi fortæller derfor på forhånd, at vi vil være til stede og at der ikke er grund til utryghed. Vi vil bare gerne vide, hvad der eventuelt er blevet kastet i vandet”, siger vicepolitiinspektør Søren Rønnov.

 

Det forventes, at dykkerne vil arbejde på stedet i nogle timer. Politiet har i øjeblikket ikke yderligere oplysninger i sagen.

 

Pressekontakt

Kommunikationsenheden

E-mail: sjyl-kommunikation@politi.dk 

Telefon: 2052 6460 (ikke sms)

16. juni 2024

Syd- og Sønderjyllands Politi

Politi tilfreds med weekendens forløb

Politiet har været massivt tilstede i Esbjerg fredag og lørdag og konstaterer, at alt er forløbet trygt og festligt

15. juni 2024

Syd- og Sønderjyllands Politi

Politi melder om rolig fanmarch og motorcykeltur

Både fodbold-fanmarch og rockergrupperings køretur i Esbjerg forløb i god ro og orden, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi ​

15. juni 2024

Syd- og Sønderjyllands Politi

Politi er klar til en festlig lørdag i Esbjerg

Politiet vil være massivt tilstede i Esbjerg for at sikre ro, orden og tryghed hele lørdagen