Spring til hovedindhold

Forslag

Advarsel inden politiaktion: Lav en aftale

Politiet planlægger en aktion mod skyldnere i Tønder kommune og opfordrer til at man får lavet en aftale med Fogedretten

Syd- og Sønderjyllands Politi forbereder en politiaktion rettet mod skyldnere til fogedretten i Tønder kommune. Derfor lyder advarslen: Få afregnet nu eller risiker at blive anholdt.

 

”Hvis man skylder penge og er indkaldt til at møde i fogedretten, og så ikke er dukket op til retsmødet, vil man blive eftersøgt. Det betyder, at man risikerer at blive anholdt og fremstillet i fogedretten, ” siger politikommissær John Christiansen.

 

Fornylig opsøgte politiet 14 borgere i Tønder Kommune og fortalte dem om den kommende fogedaktion. Det har foreløbig fået 12 af dem til at tage kontakt til Fogedretten.

 

Den planlagte fogedaktion gennemføres inden længe og politikommissær John Christiansen sender derfor en kraftig advarsel til de skyldnere, som ikke har fået tjek på deres mellemværende med fogedretten:

 

”Vi opsøger borgerne, der hvor vi regner med at kunne finde dem, så det kan både være derhjemme eller på arbejdspladsen. Mit råd er, at man får betalt det skyldige beløb eller får lavet en aftale med fogedretten om, hvordan gælden kan betales. Så slipper man for at blive hentet af betjente derhjemme eller på arbejde. Politiet vil også gerne bruge tiden på andet end at anholde skyldnere,” siger John Christiansen.

 

Fogedretten i Tønder, Nørregade 16, 6270 Tønder har åbent hver tirsdag fra klokken 9.00-11.00. Fogedretten kan også kontaktes på telefon 99 68 38 50.

Pressekontakt

Kommunikationsenheden

E-mail: sjyl-kommunikation@politi.dk 

Telefon: 2052 6460 (ikke sms)

25. maj 2024

Syd- og Sønderjyllands Politi

27-årig mand stukket med kniv i Esbjerg

Syd- og Sønderjyllands Politi søger vidner og beder borgerne tjekke videoovervågning efter knivstikkeri ​

20. maj 2024

Syd- og Sønderjyllands Politi

Politi sender dykkere i vandet ved Esbjerg Brygge

Politiet understreger, at der er ikke er nogen risiko for borgerne

18. maj 2024

Syd- og Sønderjyllands Politi

Hyppige hastighedsovertrædelser på Asbovej: Politiet målte 117 overtrædelser på samme vej

12 klip ud af 117 hastighedsovertrædelser på 60 km/t-strækning på Asbovej i Vejen Kommune.