Spring til hovedindhold

Forslag

Syd- og Sønderjyllands Politi

Nyhed

10. november 2022 20:56

Seks mænd løsladt efter grundlovsforhør ved Retten i Sønderborg

Syd- og Sønderjyllands Politi har opretholdt sigtelsen for forsøg på at føre tre søskendebørn ulovligt til udlandet og har desuden kæret byrettens afgørelse om løsladelse til Vestre Landsret.

Anklagemyndigheden ved Syd- og Sønderjyllands Politi fremstillede torsdag seks udenlandske mænd i et lukket grundlovsforhør ved Retten i Sønderborg.

 

De seks mænd blev anholdt onsdag og er sigtet for forsøg på at føre tre søskendebørn ulovligt til udlandet (overtrædelse af straffelovens § 215).

Retten fandt ikke, at der var en begrundet mistanke og dermed grundlag for varetægtsfængsling, hvorfor de seks personer blev løsladt.

 

Syd- og Sønderjyllands Politi har opretholdt sigtelsen mod de seks mænd og har desuden kæret byrettens afgørelse om løsladelse til Vestre Landsret.

 

Da der er tale om en verserende sag, har Syd- og Sønderjyllands Politi i øjeblikket ikke yderligere oplysninger til pressen.

Pressekontakt

Kommunikationsenheden

E-mail: sjyl-kommunikation@politi.dk 

Telefon: 2052 6460 (ikke sms)

10. maj 2024

Syd- og Sønderjyllands Politi

Tip fra lokal borger gav gennembrud i bedragerisag - genkender du denne formodede medgerningsmand?

En 30-årig kvinde fra Kolding er anholdt og sigtet i 5 bedragerisager. Syd- og Sønderjyllands Politi offentliggør nu billeder af den formodede medgerningsmand.

8. maj 2024

Syd- og Sønderjyllands Politi

Politi inviterede til tryghedsvandring i Augustenborg

Repræsentanter fra kommune, borgere og politi kiggede sammen på belysning, bevoksning og snakkede tryghed i Augustenborg i går

7. maj 2024

Syd- og Sønderjyllands Politi

Politi undersøgte Fourfeldtskolen i Esbjerg efter bombetrussel på chatbesked

Elever kan trygt komme tilbage på skolen i morgen, og afspærringen er nu ophævet.