Spring til hovedindhold

Forslag

Syd- og Sønderjyllands Politi

Nyhed

14. februar 2020 15:46

Ny anholdelse i sag om voldtægt i Aabenraa

En 19-årig mand er blevet varetægtsfængslet i fire uger, sigtet for voldtægt af en 17-årig pige den 10. december. Den 19-årige blev anholdt i Tyskland og efterfølgende udleveret til Syd- og Sønderjyllands Politi. Yderligere tre er varetægtsfængslet.

En 19-årig mand, bosiddende i Aabenraa, blev fredag ved et lukket grundlovsforhør ved Retten i Sønderborg varetægtsfængslet i fire uger, sigtet for voldtægt af en 17-årig pige fra Kolding-området den 10. december i en bolig i Aabenraa.

Den 19-årige blev anholdt i Tyskland den 3. februar på baggrund af en efterlysning og efterfølgende udleveret til Syd- og Sønderjyllands Politi tidligere fredag. 

Den 19-årige nægter sig skyldig og har taget forbehold for kære af varetægtsfængslingen.

Der er tale om den femte anholdelse i sagen, efter at Syd- og Sønderjyllands Politi modtog anmeldelsen om voldtægt den 11. december.

Politiet anholdt den 12. december fire mænd i alderen fra 22 til 29 år og sigtede dem for voldtægt og medvirken til voldtægt. 

De fire blev fremstillet i et grundlovsforhør, hvor tre blev varetægtsfængslet. Den fjerde blev løsladt af dommeren, men sigtelsen er opretholdt. 
 
Samtlige fire sigtede nægter sig skyldige.

Pressekontakt

Kommunikationsenheden

E-mail: sjyl-kommunikation@politi.dk 

Telefon: 2052 6460 (ikke sms)

24. april 2024

Syd- og Sønderjyllands Politi

Dreng følte sig forfulgt af bil i Horne - der var tale om en medarbejder på job

En dreng på Horne Skole blev truffet grædende. Anmelder fulgte efter bil, så politiet kunne opklare sagens rette sammenhæng.

24. april 2024

Syd- og Sønderjyllands Politi

Tre formodede gerningsmænd til syrebomber er fundet – tekniske spor undersøges nu

Den Mobile Politistation har besøgt Rørkjær Skole Urban onsdag, hvor mange benyttede sig af muligheden for en snak med betjentene efter tirsdagens fund af syrebomber i skolegården.

23. april 2024

Syd- og Sønderjyllands Politi

Indsats efter syrebomber på skole er afsluttet – efterforskningen fortsætter

Tirsdag fandt medarbejdere på Rørkjær Skole Urban i Esbjerg syrebomber i skolegården.