Spring til hovedindhold

Forslag

Ny anholdelse i sag om voldtægt i Aabenraa

En 19-årig mand er blevet varetægtsfængslet i fire uger, sigtet for voldtægt af en 17-årig pige den 10. december. Den 19-årige blev anholdt i Tyskland og efterfølgende udleveret til Syd- og Sønderjyllands Politi. Yderligere tre er varetægtsfængslet.

En 19-årig mand, bosiddende i Aabenraa, blev fredag ved et lukket grundlovsforhør ved Retten i Sønderborg varetægtsfængslet i fire uger, sigtet for voldtægt af en 17-årig pige fra Kolding-området den 10. december i en bolig i Aabenraa.

Den 19-årige blev anholdt i Tyskland den 3. februar på baggrund af en efterlysning og efterfølgende udleveret til Syd- og Sønderjyllands Politi tidligere fredag. 

Den 19-årige nægter sig skyldig og har taget forbehold for kære af varetægtsfængslingen.

Der er tale om den femte anholdelse i sagen, efter at Syd- og Sønderjyllands Politi modtog anmeldelsen om voldtægt den 11. december.

Politiet anholdt den 12. december fire mænd i alderen fra 22 til 29 år og sigtede dem for voldtægt og medvirken til voldtægt. 

De fire blev fremstillet i et grundlovsforhør, hvor tre blev varetægtsfængslet. Den fjerde blev løsladt af dommeren, men sigtelsen er opretholdt. 
 
Samtlige fire sigtede nægter sig skyldige.

Pressekontakt

Helle Lundberg

E-mail: hml002@politi.dk
Telefon: 5642 2504

Mads Dollerup-Scheibel
E-mail: mdo006@politi.dk
Telefon: 5642 2504

Flere nyheder

7. april 2020

Syd- og Sønderjyllands Politi

Politihjemmeværnet bistår politiet med trafikregulering ved genbrugspladser

Politiet har truffet beslutningen for at sikre en smidig afvikling af trafikken, efter at der har været flere hændelser med lange bilkøer, hvor borgere har ønsket at komme af med deres affald.

6. april 2020

Syd- og Sønderjyllands Politi

Fængselsstraf til 19-årig for at overtræde opholdsforbud i Esbjerg

Det var tredje gang, manden overtrådte opholdsforbuddet.

6. april 2020

Syd- og Sønderjyllands Politi

Landmand sigtet for overtrædelse af beredskabsloven i forbindelse med gårdbrand

Ved branden omkom cirka 60 kalve, mens yderligere fem kalve måtte aflives af en dyrlæge som følge af røgforgiftning. Umiddelbart er der tale om et hændeligt uheld, der førte til den omfattende brand.

Afvis cookies