Spring til hovedindhold

Forslag

Politi søger vidner til overfald

Hjalp du en ung mand på skadestuen i Esbjerg natten til søndag, så hører politiet meget gerne fra dig

Syd- og Sønderjyllands Politi søger vidner til et overfald, der fandt sted omkring klokken 02.15 natten til søndag den 21. maj, hvor en 19-årig mand blev overfaldet af flere personer i nærheden af Englandsgade i Esbjerg.
 
Syd- og Sønderjyllands Politi tager sagen meget alvorligt og har indledt en efterforskning, hvor man i øjeblikket indhenter relevant videoovervågning. I forbindelse med efterforskningen vil politiet meget gerne høre fra vidner, der har set overfaldet eller har andre oplysninger, der kan hjælpe med at finde frem til gerningsmændene. Politiet vil også gerne høre fra en person, der kan have hjulpet den 19-årige på skadestuen efter overfaldet.
 
Kan du hjælpe med at finde frem til gerningsmændene eller havde du kontakt med den 19-årige mand efter overfaldet, så kontakt politiet på telefon 1-1-4.
 

Pressekontakt

Anette Johnsen

E-mail ajo053@politi.dk

Telefon 2052 6460

 

Mads Dollerup-Scheibel
E-mail: mdo006@politi.dk
Telefon: 2052 6460

29. september 2023

Syd- og Sønderjyllands Politi

Politiet søger vidner til sag om blufærdighedskrænkelse i Tønder

Tre piger, der går på skolens mellemtrin, kom torsdag klokken cirka 14.00 cyklende på en sti i Tved Plantage, nord for Plantagevej i Tønder, hvor de kørte forbi en mand, der udsatte dem for blotteri.

29. september 2023

Syd- og Sønderjyllands Politi

Sønderborg Lufthavn gennemfører stor øvelse

Øvelsen finder sted tirsdag den 3. oktober. Omdrejningspunktet for øvelsen er, at et to-motorers propelfly med 25 passagerer ombord er styrtet ned nær lufthavnen.

28. september 2023

Syd- og Sønderjyllands Politi

Politiet søger vidner til hærværk mod ATK-udstyr

Hærværket fandt sted søndag klokken 17.30 i krydset Lunderskovvej og Nedre Kragelundvej i Bække i Vejen Kommune.