Spring til hovedindhold

Forslag

Syd- og Sønderjyllands Politi

Nyhed

2. december 2022 15:01

12-årig dreng afhørt efter voldsepisode

Syd- og Sønderjyllands Politi opfordrer forældre til at tjekke deres børns mobiltelefoner

Syd- og Sønderjyllands Politi modtog torsdag klokken 18.08 en anmeldelse om vold og har i dag afhørt en 12-årig dreng.

Fem drenge var sidst på eftermiddagen i går på indkøb i Esbjerg Storcenter i Gjesing, da de umotiveret blev standset af tre-fire andre jævnaldrende drenge. En af de tilstødende drenge tog fat i kraven på to drenge og slog en 12-årig dreng i ansigtet, mens det blev filmet.

Syd- og Sønderjyllands Politi afhørte i dag en 12-årig dreng. Politiet tager sagen meget alvorligt og efterforsker den fortsat.

Syd- og Sønderjyllands Politi har i samarbejde med Esbjerg Kommune orienteret forældrene på den afhørte drengs skole, om at politiet har været på skolen. Samtidig opfordrer politiet forældrene til at tale med deres børn om episoden og tjekke deres børns mobiltelefoner.

 

Der er umiddelbart ikke noget der tyder på, at videoen er blevet delt, men finder man som forældre voldsvideoen på telefonen, skal den slettes. Det er ulovligt at dele den form for videoer.

 

Pressekontakt

Anette Johnsen

E-mail ajo053@politi.dk

Telefon 2052 6460

 

Mads Dollerup-Scheibel
E-mail: mdo006@politi.dk
Telefon: 2052 6460

Flere nyheder

27. januar 2023

Syd- og Sønderjyllands Politi

Færdselspolitiet gennemfører særlig indsats i næste uge med fokus på skolepatruljerne

Indsatsen sker i forbindelse med kampagnen ”Den sureste uge,” fra Sikker Trafik, der hylder og anderkender skolepatruljerne for deres indsats.

27. januar 2023

Syd- og Sønderjyllands Politi

EOD næsten færdige med at afsøge område ved Sdr. Hygum

EOD har ind til nu fundet en del metalskrot samt magnetiske sten i jorden, men ingen metaldele eller andet, der indikerer, at der skulle være bomber i området. De sidste undersøgelser bliver sat i gang i løbet af foråret.

27. januar 2023

Syd- og Sønderjyllands Politi

Bedre rammer for Udlændingekontrolafdeling Vest i Padborg

Efter en omfattende om- og tilbygning af UKA Vest indbyder Syd- og Sønderjyllands Politi borgerne til indvielse torsdag den 2. februar 2023.

Forslag