Spring til hovedindhold

Forslag

Sydøstjyllands Politi

Nyhed

4. juni 2020 10:16

14 anholdt i sag fra prostitutionsmiljøet i Vejle


Seks adresser i Vejle, hvorfra der drives prostitution, fik i går besøg af Sydøstjyllands Politi. I alt blev 14 personer anholdt i den forbindelse. 6 af de anholdte fremstilles i dag kl. 10.30 ved Retten i Kolding.

Sydøstjylland Politis logo

Sydøstjyllands Politi slog til på seks adresser i Vejle i går onsdag den 3. juni på baggrund af en længere efterforskning af en 57-årig mand og en 43-årig kvinde fra Vejle, der begge mistænkes for at drive bordelvirksomhed fra adresserne. 

De to personer blev anholdt under politiaktionen, og de sigtes nu for rufferi. I forbindelse med aktionen blev to øvrige kvinder på henholdsvis 48 år og 53 år antruffen, og på baggrund af nærmere undersøgelser sigtes de også for rufferi.

På adresserne blev også 10 prostituerede anholdt. To af dem blev anholdt og sigtet for at have overtrådt deres indrejseforbud, og de resterende for ikke at have gyldige opholdstilladelser og arbejdstilladelser. De sidstnævnte sager afgøres administrativt af Udlændingestyrelsen med henblik på udsendelse og indrejseforbud. 

Efter dagens grundlovsforhør, der formentlig bliver afholdt for lukkede døre, fortsætter efterforskningen i sagen. 

 

For Sydøstjyllands Politi møder anklager Mika Nissen.

 

Pressekontakt

E-mail: sojyl@politi.dk
Tlf.: 114

Flere nyheder

16. april 2021

Sydøstjyllands Politi

Sydøstjyllands Politi efterforsker forhold i relation til Fredericia Kommune

Sydøstjyllands Politi har nu efter en indledende visitation indledt efterforskning på bagrund af anmeldelser fra en borger og fra Fredericia Kommune. Efterforskningens formål er at afdække, om der måtte være begået strafbare forhold i relation til de hændelser og handlinger, som anmeldelserne vedrører.

15. april 2021

Sydøstjyllands Politi

28-årig mand får 20 års fængsel for drab i Fredericia

Retten i Kolding afsagde i dag dom i en sag mod en 28-årig mand, der stod tiltalt for at have skudt og dræbt en 24-årig mand i Korskærparken i Fredericia den 24. februar 2020.

15. april 2021

Sydøstjyllands Politi

Nye nærpolitistationer i Grindsted og Hedensted

En tilfreds politidirektør og to tilfredse borgmestre står bag valget af netop de placeringer til Sydøstjyllands politikreds´ forstærkede borgernærhed