Spring til hovedindhold

Forslag

Sydøstjyllands Politi

Nyhed

4. juni 2020 10:16

14 anholdt i sag fra prostitutionsmiljøet i Vejle


Seks adresser i Vejle, hvorfra der drives prostitution, fik i går besøg af Sydøstjyllands Politi. I alt blev 14 personer anholdt i den forbindelse. 6 af de anholdte fremstilles i dag kl. 10.30 ved Retten i Kolding.

Sydøstjylland Politis logo

Sydøstjyllands Politi slog til på seks adresser i Vejle i går onsdag den 3. juni på baggrund af en længere efterforskning af en 57-årig mand og en 43-årig kvinde fra Vejle, der begge mistænkes for at drive bordelvirksomhed fra adresserne. 

De to personer blev anholdt under politiaktionen, og de sigtes nu for rufferi. I forbindelse med aktionen blev to øvrige kvinder på henholdsvis 48 år og 53 år antruffen, og på baggrund af nærmere undersøgelser sigtes de også for rufferi.

På adresserne blev også 10 prostituerede anholdt. To af dem blev anholdt og sigtet for at have overtrådt deres indrejseforbud, og de resterende for ikke at have gyldige opholdstilladelser og arbejdstilladelser. De sidstnævnte sager afgøres administrativt af Udlændingestyrelsen med henblik på udsendelse og indrejseforbud. 

Efter dagens grundlovsforhør, der formentlig bliver afholdt for lukkede døre, fortsætter efterforskningen i sagen. 

 

For Sydøstjyllands Politi møder anklager Mika Nissen.

 

Pressekontakt

I åbningstiden

Mandag-onsdag kl. 07.00-15.00

Torsdag kl. 07.00-14.00

Fredag kl. 07.00-13.00

E-mail: sojyl-Kommunikation-og-Udvikling@politi.dk

Telefon: 4041 5249

Uden for åbningstiden

E-mail: sojyl@politi.dk
Tlf.: 114

19. april 2024

Sydøstjyllands Politi

Snyd med Covid-19-hjælpepakker giver to års fængsel og millionbøde til 59-årig mand

En 59-årig mand blev ved Retten i Kolding idømt fængselsstraf og bøde på 1.650.000 kroner for svindel med lønkompensation under Covid-19.

19. april 2024

Sydøstjyllands Politi

Vær opmærksom: Flere tilfælde af telefonsvindel mod ældre borgere

Den seneste tid har Sydøstjyllands Politi modtaget flere anmeldelser om telefonsvindel begået mod ældre borgere i politikredsen. Gerningspersonerne har udgivet sig for at være fra banken og i et tilfælde fra politiet.

11. april 2024

Sydøstjyllands Politi

Sydøstjyllands Politi betragter episode med syreholdig væske som opklaret

Med hjælp fra offentligheden har Sydøstjyllands Politi nu været i kontakt med to drenge, der formodes at stå bag en hændelse med syreholdig væske, der fandt sted i Billund i lørdags.