Spring til hovedindhold

Forslag

Sydøstjyllands Politi

Nyhed

28. maj 2020 11:55

22-årig mistænkes i forbindelse med grov voldssag i Vejle


Sydøstjyllands Politi søger lige nu efter en 22-årig mand i forbindelse med en grov voldssag på Banegårdspladsen i Vejle tirsdag aften den 26. maj omkring kl. 19.30. Politiet ved, hvem han er, og opfordrer ham til at melde sig selv.

Sydøstjylland Politis logo

En gruppe på ca. 7-10 personer var tirsdag aften involveret i en voldsom hændelse på Banegårdspladsen i Vejle. Under hændelsen blev en mand slået flere gange og bidt af en hund. Det er politiets overbevisning, at hunden med overlæg blev brugt til at angribe manden. Sydøstjyllands Politi søger nu efter den mand, som mistænkes for bl.a. at have givet sin hund ordre til at angribe.

’Vi ved, hvem manden er, og vi har mandskab i gang med at lede efter ham, og selvom vi har fået oplyst, at han ikke vil melde sig frivilligt hos os, så opfordrer vi ham på det kraftigste til det,’ udtaler politiinspektør for Efterforskningscentret Jesper Bøjgaard Madsen og tilføjer: ’Vores efterforskning i sagen omfatter også motivet til den voldsomme hændelse. Vi mener, at personerne, der var på Banegårdspladsen tirsdag aften kender hinanden i forvejen, og at de formentlig også er stødt sammen tidligere på aftenen i Vejle’.

Sydøstjyllands Politi har ikke flere oplysninger i sagen, der på nuværende tidspunkt kan deles med offentligheden
 

Pressekontakt

E-mail: sojyl@politi.dk
Tlf.: 114

Flere nyheder

18. januar 2021

Sydøstjyllands Politi

Tiltale rejses i sag om dødsfald på bosted

Sydøstjyllands Politi har besluttet, at der skal rejses tiltale i en sag, hvor en kvindelig beboer på 20 år blev fundet død i et badekar den 19. juni 2019 på det kommunale bosted i Vejle, hvor hun boede.

13. januar 2021

Sydøstjyllands Politi

Grundlovsforhør: to sigtes for indbrud og tyveri

To mænd på henholdsvis 37 år og 40 år fremstilles i dag, onsdag den 13. januar 2021 i grundlovsforhør ved Retten i Horsens sigtet for indbrud og tyveri fra to villaer.

11. januar 2021

Sydøstjyllands Politi

Tungvognskontrol med fokus på ulovlig cabotagekørsel

Tungvognscenter Syd ved Sydøstjyllands Politi startede året med at gennemføre målrettede kontroller med fokus på ulovlig cabotagekørsel. Kontrollerne kørte over tre dage og alt i alt blev der udstedt bøder til udenlandske vognmænd og danske virksomheder for omkring 465.000 kr. for overtrædelserne af cabotagereglerne.