Spring til hovedindhold

Forslag

Sydøstjyllands Politi

Nyhed

28. maj 2020 11:55

22-årig mistænkes i forbindelse med grov voldssag i Vejle


Sydøstjyllands Politi søger lige nu efter en 22-årig mand i forbindelse med en grov voldssag på Banegårdspladsen i Vejle tirsdag aften den 26. maj omkring kl. 19.30. Politiet ved, hvem han er, og opfordrer ham til at melde sig selv.

Sydøstjylland Politis logo

En gruppe på ca. 7-10 personer var tirsdag aften involveret i en voldsom hændelse på Banegårdspladsen i Vejle. Under hændelsen blev en mand slået flere gange og bidt af en hund. Det er politiets overbevisning, at hunden med overlæg blev brugt til at angribe manden. Sydøstjyllands Politi søger nu efter den mand, som mistænkes for bl.a. at have givet sin hund ordre til at angribe.

’Vi ved, hvem manden er, og vi har mandskab i gang med at lede efter ham, og selvom vi har fået oplyst, at han ikke vil melde sig frivilligt hos os, så opfordrer vi ham på det kraftigste til det,’ udtaler politiinspektør for Efterforskningscentret Jesper Bøjgaard Madsen og tilføjer: ’Vores efterforskning i sagen omfatter også motivet til den voldsomme hændelse. Vi mener, at personerne, der var på Banegårdspladsen tirsdag aften kender hinanden i forvejen, og at de formentlig også er stødt sammen tidligere på aftenen i Vejle’.

Sydøstjyllands Politi har ikke flere oplysninger i sagen, der på nuværende tidspunkt kan deles med offentligheden
 

Pressekontakt

I åbningstiden

Mandag-onsdag kl. 07.00-15.00

Torsdag kl. 07.00-14.00

Fredag kl. 07.00-13.00

E-mail: sojyl-Kommunikation-og-Udvikling@politi.dk

Telefon: 4041 5249

Uden for åbningstiden

E-mail: sojyl@politi.dk
Tlf.: 114

11. april 2024

Sydøstjyllands Politi

Sydøstjyllands Politi betragter episode med syreholdig væske som opklaret

Med hjælp fra offentligheden har Sydøstjyllands Politi nu været i kontakt med to drenge, der formodes at stå bag en hændelse med syreholdig væske, der fandt sted i Billund i lørdags.

9. april 2024

Sydøstjyllands Politi

Appel til forældre: Tal med jeres børn om farerne ved syrebomber

Lørdag eftermiddag kom en 2-årig pige i uforvarende kontakt med en syreholdig væske på legepladsen på Plougslundvej i Billund. Den 2-årige kom kun lettere til skade, men hændelsen anses alligevel for at være alvorlig. Sydøstjyllands Politi opfordrer forældre til at tale med deres børn om risici ved at eksperimentere med syrebomber.

25. marts 2024

Sydøstjyllands Politi

Sydøstjyllands Politi efterlyser ejere til formodede tyvekoster

Genkender du nogle af disse ting?