Spring til hovedindhold

Forslag

Sydøstjyllands Politi

Nyhed

10. august 2020

Barn afgået ved døden i brand i villa i Hjarup

Sydøstjyllands Politi modtog i nat ca. kl. 2 en anmeldelse om brand i en villa på Koldingvej i Hjarup ved Kolding. Siden har politi og brand været tilstede for at få slukket branden og undersøge de nærmere omstændigheder.

Sydøstjylland Politis logo

Branden i villaen udviklede sig hurtigt, og der blev iværksat evakuering af ejendommens beboere. 7 personer blev reddet ud af boligen, mens et barn ikke kunne reddes. Barnet er afgået ved døden. De 8 personer er i familie med hinanden. 

Politi og brandvæsen arbejder stadig på stedet, men branden i bygningen er stort set slukket på nuværende tidspunkt. De evakuerede bliver nu behandlet for blandt andet røgforgiftning. 

Der pågår nu tekniske undersøgelser af, hvad der har forårsaget branden i bygningen. 

Sydøstjyllands Politi har ikke yderligere oplysninger, som på nuværende tidspunkt kan deles med offentligheden. Såfremt der kommer nye oplysninger i sagen, der kan deles med offentligheden, vil det blive delt via en pressemeddelelse. 

Pressekontakt

E-mail: sojyl@politi.dk
Tlf.: 114

Flere nyheder

21. september 2020

Sydøstjyllands Politi

17-årig idømt betinget fængsel for vold

En 17-årig mand fra Horsens blev ved Retten i Horsens i fredags den 18. september 2020 idømt 60 dages betinget fængsel på vilkår af samfundstjeneste, ligesom hans sag blev henvist til videre behandling ved Ungdomskriminalitetsnævnet for vold af særlig rå brutal eller farlig karakter.

21. september 2020

Sydøstjyllands Politi

Dømt for fire hastighedsovertrædelser begået på 6 minutter

En 28-årig mand fra Holstebro blev den 18. september 2020 dømt ved retten i Horsens for fire hastighedsovertrædelser begået den 21. februar 2020 i tidsrummet fra kl. 17.51 til kl. 17.57.

17. september 2020

Sydøstjyllands Politi

Domfældelse for indsmugling af 30 kg hash

Den 29. april 2020 modtog Sydøstjyllands Politi oplysninger fra norsk politi om at en personbil, der muligvis havde narkotika med, snart ville ankomme til Danmark. Sydøstjyllands Politi tog oplysningerne meget alvorligt og sendte straks patruljer til motorvejen for at finde den norske bil.

Afvis cookies