Spring til hovedindhold

Forslag

Sydøstjyllands Politi

Nyhed

14. januar 2020

Anholdelser i voldssag i Kolding

I dag tirsdag den 14. januar omkring kl. 09.50 modtog Sydøstjyllands Politi en anmeldelse om husspektakler på en adresse i Klostergade i Kolding.

Afspærring

Det viste sig, at der var tale om vold begået mod en 29-årig kvinde. To yngre mænd på henholdsvis 26 år og 27 år, der begge har relation til kvinden, er blevet anholdt kort efter middag. Da sagen er sket i forbindelse med den relation, gerningsmændene har til kvinden, er der ingen grund til bekymring for borgerne i området.

Sydøstjyllands Politi har i forbindelse med sporsikringen foretaget afspærringer i området. Disse afspærringerne vil blive ophævet inden længe.

Sagen efterforskes nu og af hensyn til efterforskningen har Sydøstjyllands Politi på nuværende tidspunkt ikke flere oplysninger i sagen, der kan deles med offentligheden.

Pressekontakt

E-mail: sojyl@politi.dk
Tlf.: 4024 5809

Flere nyheder

16. januar 2020

Sydøstjyllands Politi

29-årig i stor sag om databedrageri

I dag torsdag den 16. januar blev en 29-årig mand fra Fredericia ved retten i Kolding idømt 3 års fængsel i en stor sag om blandt andet databedrageri. Sagen blev behandlet som en tilståelsessag.

14. januar 2020

Sydøstjyllands Politi

Hjælp politiet med at opklare røveri i Fredericia i december

Var du i Fredericia midtby den 27. december 2019 omkring kl. 17.00-17.30, så kan du have set eller hørt noget, som kan hjælpe Sydøstjyllands Politi med at opklare et røveri, der blev begået mod Telia-butikken på Danmarksgade 4 omkring kl. 17.20. Måske var du i byen for at bytte julegaver og har enten inden eller efter røveriet set de fire mænd, som begik røveriet.

21. december 2019

Sydøstjyllands Politi

Efterforskningen om den fundne døde 38 årige kvinde i Give fortsætter

Sydøstjyllands Politi takker borgerne for deres velvillige hjælp til efterforskningen og opfordrer til yderligere bidrag fra hele landet

Afvis cookies