Spring til hovedindhold

Forslag

Sydøstjyllands Politi

Nyhed

31. marts 2020 09:38

Dagens COVID-19 tal fra Sydøstjyllands Politikreds

Sydøstjyllands Politi har de forrige to døgn modtaget i alt 12 anmeldelser, der vedrører mulige COVID-19 overtrædelser.

Sydøstjylland Politis logo

I Danmark er en række tiltag sat i værk, som et led i bekæmpelsen af udbredelse af coronasmitte. I Sydøstjyllands politikreds går det godt, og også de forrige to døgn viser, at borgere og virksomhedsejere i Sydøstjyllands Politikreds fortsat følger de retningslinjer, som regeringen har besluttet. De aktuelle tiltag drejer sig om forsamlingsforbuddet og lukning af værtshuse, restauranter mv.

 

Anmeldelser og sigtelser opgjort den 30. marts

Krav om lukning, 2 anmeldelser, hvor en pub og et værtshus var anmeldt for at holde åbent.

Forbud mod større forsamlinger, 3 anmeldelser, hvor der blev anmeldt større forsamlinger af mennesker omkring lokaliteter i det frie rum, herunder ved en affaldsindsamling i en tennisklub, flere forsamlet på en BMX-bane, samt et større antal personer samlet ved et parkeringshus.

Der er ligeledes modtaget 1 anmeldelse, hvor hændelsen omhandler en besøgende, som ikke ville forlade et plejehjem. Pågældende var dog gået fra stedet ved politiets ankomst.

Tallene er opgjort for søndag kl. 7.00 til mandag kl. 7.00.

I de nævnte anmeldelser, som Sydøstjyllands Politi har modtaget det seneste døgn, har der i flere tilfælde været tale om misforståelser, eller også har der ved politiets ankomst ikke været nogen overtrædelse. Der er ikke foretaget nogen sigtelser.

 

Anmeldelser og sigtelser opgjort den 31. marts

I forhold til kravet om lukning er der i politikredsen det seneste døgn ikke registreret anmeldelser.

I forhold til forbud mod større forsamlinger har politikredsen registreret 4 anmeldelser, hvor der er anmeldt større forsamlinger af mennesker omkring lokaliteter i det frie rum, ved en isbar, på en legeplads og på 2 fodboldbaner. Ved patruljernes kontrol viste det sig, at forsamlingerne var på under 10 personer og der blev holdt den fornødne afstand mellem personerne.

Der er ligeledes modtaget 1 anmeldelse, hvor hændelsen omhandler større kø af biler ved åbning af genbrudsplads. Der foregik ved politiets ankomst ikke noget ulovligt.

Tallene er opgjort for mandag kl. 7.00 til tirsdag kl. 7.00.

Sydøstjyllands Politi er løbende i dialog med både borgere og virksomhedsejere i forbindelse med de tiltag, som regeringen har sat i værk for at mindske smittespredning i samfundet, og politiet ønsker ikke at udpege konkrete borgere eller virksomhedsejere, som vi har været i dialog med.

Pressekontakt

I åbningstiden

Mandag-onsdag kl. 07.00-15.00

Torsdag kl. 07.00-14.00

Fredag kl. 07.00-13.00

E-mail: sojyl-Kommunikation-og-Udvikling@politi.dk

Telefon: 4041 5249

Uden for åbningstiden

E-mail: sojyl@politi.dk
Tlf.: 114

25. marts 2024

Sydøstjyllands Politi

Sydøstjyllands Politi efterlyser ejere til formodede tyvekoster

Genkender du nogle af disse ting?

22. marts 2024

Sydøstjyllands Politi

To mænd idømt et års ubetinget fængsel for brandpåsætning

Retten i Kolding idømte i går to mænd på henholdsvis 35 år og 37 år et års ubetinget fængsel for i forening at have sat ild til den 37-åriges forretning i Fredericia i juni 2023 med henblik på forsikringssvig.

22. marts 2024

Sydøstjyllands Politi

Sydøstjyllands Politi sigter 49-årig mand for flere blufærdighedskrænkelser

De seneste måneder har Sydøstjyllands Politi modtaget flere anmeldelser om blufærdighedskrænkelser i Kolding-området. Den efterfølgende efterforskning har ført til, at en mand fra Kolding er blevet sigtet.