Spring til hovedindhold

Forslag

Sydøstjyllands Politi

Nyhed

13. december 2019 13:54

Efterforskning omkring dødsfald i Give

På trods af at en obduktion af en dødfundet 38 årig kvinde i Give i mandags den 9. december ikke kunne fastslå dødsmåden, så fortsætter Sydøstjyllands Politi efterforskningen.

Sydøstjylland Politis logo

Sydøstjyllands Politi har siden fundet af den 38 årige kvinde efterforsket omstændighederne omkring dødsfaldet, med henblik på at afdække, om der ligger en forbrydelse bag. Derfor var Sydøstjyllands Politi allerede på dagen i gang med efterforskning bl.a. på findestedet med teknikere,  efterforskere, hundeførere og retsmediciner. Der er også i dagene efter foretaget en lang række efterforskningsskridt i sagen – herunder har en person været anholdt, men er siden løsladt.

Efterforskningen er siden fortsat med yderligere sporsikring, afhøringer m.v. for at opklare dødsmåden og sikre, at ingen spor går tabt. Nogle spor går hurtigt tabt og ikke kan genskabes, hvis det måtte vise sig, at der er tale om en straffesag.

Det betyder, at flere borgere i og omkring Give og måske andre steder også fremover kan blive kontaktet i anledning af efterforskningen, og Sydøstjyllands Politi finder det derfor hensigtsmæssigt på forhånd at orientere om status i sagen. Det betyder imidlertid ikke, at det er muligt på nuværende tidspunkt at dele flere oplysninger om selve sagen med offentligheden. Hvis eller når der på et senere tidspunkt bliver mulighed for at orientere mere om sagen, så vil det ske i en ny pressemeddelelse.
 

Pressekontakt

E-mail: sojyl@politi.dk
Tlf.: 114

Flere nyheder

26. oktober 2020

Sydøstjyllands Politi

Hold fast på trods af coronatræthed

Politidirektør Jørgen Abrahamsen, Sydøstjyllands Politi opfordrer kraftigt alle borgere og forretningsdrivende til at sætte sig godt ind i de nye corona-restriktioner og sørge for at følge dem - også når coronatrætheden melder sig.

26. oktober 2020

Sydøstjyllands Politi

29-årig mand fra Vejle død som følge af ulykke

Den 29-årige mand fra Vejle, som blev fundet død på Borgmester Madsens Gade i Vejle natten til lørdag døde som følge af en ulykke. Han forblødte, efter han fik skåret sin pulsåre over, da han knuste en rude.

23. oktober 2020

Sydøstjyllands Politi

Det er ikke tid til at give slip

Coronavirus har godt fat i Danmark og det er tydeligt, at den ikke giver slip af sig selv, heller ikke i Sydøstjylland. Derfor skal vi alle sammen gøre noget - nu. Enten holde fast og fortsætte med at følge Sundhedsmyndighedernes anvisninger – eller stramme op, hvis nogen har glemt de gode corona-vaner.