Spring til hovedindhold

Forslag

Sydøstjyllands Politi

Nyhed

13. december 2019 13:54

Efterforskning omkring dødsfald i Give

På trods af at en obduktion af en dødfundet 38 årig kvinde i Give i mandags den 9. december ikke kunne fastslå dødsmåden, så fortsætter Sydøstjyllands Politi efterforskningen.

Sydøstjylland Politis logo

Sydøstjyllands Politi har siden fundet af den 38 årige kvinde efterforsket omstændighederne omkring dødsfaldet, med henblik på at afdække, om der ligger en forbrydelse bag. Derfor var Sydøstjyllands Politi allerede på dagen i gang med efterforskning bl.a. på findestedet med teknikere,  efterforskere, hundeførere og retsmediciner. Der er også i dagene efter foretaget en lang række efterforskningsskridt i sagen – herunder har en person været anholdt, men er siden løsladt.

Efterforskningen er siden fortsat med yderligere sporsikring, afhøringer m.v. for at opklare dødsmåden og sikre, at ingen spor går tabt. Nogle spor går hurtigt tabt og ikke kan genskabes, hvis det måtte vise sig, at der er tale om en straffesag.

Det betyder, at flere borgere i og omkring Give og måske andre steder også fremover kan blive kontaktet i anledning af efterforskningen, og Sydøstjyllands Politi finder det derfor hensigtsmæssigt på forhånd at orientere om status i sagen. Det betyder imidlertid ikke, at det er muligt på nuværende tidspunkt at dele flere oplysninger om selve sagen med offentligheden. Hvis eller når der på et senere tidspunkt bliver mulighed for at orientere mere om sagen, så vil det ske i en ny pressemeddelelse.
 

Pressekontakt

I åbningstiden

Mandag-onsdag kl. 07.00-15.00

Torsdag kl. 07.00-14.00

Fredag kl. 07.00-13.00

E-mail: sojyl-Kommunikation-og-Udvikling@politi.dk

Telefon: 4041 5249

Uden for åbningstiden

E-mail: sojyl@politi.dk
Tlf.: 114

22. april 2024

Sydøstjyllands Politi

37-årig mand idømt forvaring for drab

En 37-årig mand, der var tiltalt for at have dræbt en 26-årig mand den 1. januar 2023, er i dag blevet kendt skyldig.

22. april 2024

Sydøstjyllands Politi

Efterforskning af bombetrussel i Billund Lufthavn

Den mand i 30’erne, der blev anholdt i forbindelse med hændelsen i Billund Lufthavn i lørdags, blev i går varetægtsfængslet i 4 uger ved et grundlovsforhør for dobbelt lukkede døre. Sagen bliver nu efterforsket intensivt af Sydøstjyllands Politi.

21. april 2024

Sydøstjyllands Politi

Genstand fra Billund Lufthavn destrueret

Forsvarets ammunitionsryddere foretog lørdag aften en kontrolleret sprængning af den genstand, som blev indleveret til politiet i Billund Lufthavn i går i forbindelse med bombetruslen. Det foregik i et område omkring Hejnsvig, hvor det blev vurderet forsvarligt.