Spring til hovedindhold

Forslag

Sydøstjyllands Politi

Nyhed

6. marts 2019 07:48

Far havde hash og kokain med i børnehave

En 40-årig mand blev den 5. marts ved Retten i Kolding idømt 1 år og 9 måneders ubetinget fængsel for besiddelse af samlet ca. 6,5 kg hash, ca. 80 gram kokain og ca. 33 gram amfetamin.

Lovbøger på hylde

Den 29. november 2018 modtog Sydøstjyllands Politi en anmeldelse fra Marienlundsskolens Børnehave i Kolding, idet personale i børnehaven havde fundet en pose med hash i et af børnenes garderoberum. Politiet tog straks til stedet, hvor de antraf den nu dømte 40-årige mand, der var til et møde i børnehaven. Ved visitationen af ham blev den 40-årige også fundet i besiddelse af kokain.

Politiet valgte herefter også at ransage mandens bopæl og arbejdsplads, hvor de fandt yderligere hash og amfetamin.

Sagen blev behandlet som en ren tilståelsessag, idet den 40-årige erkendte at have været i besiddelse af de omhandlende stoffer med henblik på videreoverdragelse.

Efter dommen på 1 år og 9 måneders fængsel blev han straks kørt til afsoning.

For anklagemyndigheden mødte anklager Bjørn Dahl Larsen.
 

Pressekontakt

E-mail: sojyl@politi.dk
Tlf.: 114

Flere nyheder

27. november 2020

Sydøstjyllands Politi

Ikke strafansvar, selvom altan faldt ned i Kolding

Sydøstjyllands Politi har standset efterforskningen om den tragiske hændelse, hvor en altan den 25. juli 2020 ved ca. 21-tiden styrtede ned på adressen Dr. Frichs Vej 22 i Kolding, hvorved fem unge mennesker kom til skade, heraf flere alvorligt.

26. november 2020

Sydøstjyllands Politi

Mere end 9 års fængsel i alt og udvisning for bestandig for frihedsberøvelse, afpresning og grov vold

Retten i Horsens afsagde onsdag den 25. november 2020 dom i en meget alvorlig sag, som anklagemyndigheden ved Sydøstjyllands Politi i tre dage har ført mod tre mænd fra Horsens og Odense. Mændene har alle været varetægtsfængslet siden januar 2020.

17. november 2020

Sydøstjyllands Politi

30-årig fremstilles i grundlovsforhør for tyveri og indbrud

Kl. 14.00 fremstilles en 30-årig mand fra Horsens-området ved Retten i Horsens. Han sigtes for flere forhold af indbrud og tyverier fra biler begået i nat.