Spring til hovedindhold

Forslag

Sydøstjyllands Politi

Nyhed

21. juli 2020 08:26

Grundlovsforhør før udlevering

I dag kl. 8.30 fremstilles en 57 årig rumæner fra Ry i retten i Horsens. Sydøstjyllands Politi vil begære ham varetægtsfængslet med henblik på udlevering til hjemlandet

Grundlovsforhør

Rumænien har i en international arrestordre anmodet om, at en af landets statsborgere ved antræffelse må blive anholdt med henblik på udlevering til strafforfølgelse i hjemlandet for berigelseskriminalitet. I forbindelse med den 57 åriges ophold i Danmark har han anvendt falske dokumenter over for både politiet og Skanderborg Kommune og han sigtes derfor nu også for dokumentfalsk.

Der er for at sikre den pågældendes tilstedeværelse, at han begæres varetægtsfængslet indtil en udlevering kan gennemføres.

For anklagemyndigheden i Sydøstjyllands Politi møder anklager Sanne Sindal Olsen.

Pressekontakt

I åbningstiden

Mandag-onsdag kl. 07.00-15.00

Torsdag kl. 07.00-14.00

Fredag kl. 07.00-13.00

E-mail: sojyl-Kommunikation-og-Udvikling@politi.dk

Telefon: 4041 5249

Uden for åbningstiden

E-mail: sojyl@politi.dk
Tlf.: 114

Flere nyheder

1. august 2022

Sydøstjyllands Politi

Sydøstjyllands Politi på Skanderborg Festival

Efter to års corona-pause afholdes Smukfest igen i Bøgeskoven, og sædvanen tro vil Sydøstjyllands Politi også igen i år være til stede for at sikre en god og tryg festivaloplevelse.

27. juli 2022

Sydøstjyllands Politi

Hjælp politiet: Efterlysning af formodede indbrudstyve

Kan du genkende mændene på billederne, som Sydøstjyllands Politi mistænker for at stå bag et og muligvis flere indbrud begået i Horsens-området.

26. juli 2022

Sydøstjyllands Politi

33-årig anholdt for en række indbrud i Vejle

En 33-årig mand bosiddende i Vejle blev i går omkring midnat anholdt af Sydøstjyllands Politi, hvor han blev sigtet for at have begået en række indbrud i private hjem i Vejle.

Forslag