Spring til hovedindhold

Forslag

Sydøstjyllands Politi

Nyhed

9. marts 2020 11:09

Kan du hjælpe politiet?

Tre personer er varetægtsfængslede i drabssagen fra Fredericia, hvor en 24 årig mand i Korskærparken blev dræbt. Vi leder ikke længere efter gerningsmænd, men skal have lukket nogle løse ender i efterforskningen. Kan du hjælpe?

Politiafspærring

Foto: Rigspolitiet

Hvis du var i Fredericia i området ved eller mellem Ungdommens Hus på Norgesgade 46a og DSB Mindelunden ved Holtens Bastion sydvest for Sjællandsgade, mandag den 24. februar i tiden fra kl. 08:00 til kl. 15:00 – eller kender du én, der måske var – så læs videre her.

Sydøstjyllands Politi søger nemlig vidner, der i det nævnte tidsrum opholdt sig lige der, og som nærmere bestemt:

I tiden fra kl. 08:00 til kl. 13:30 iagttog en eller flere mistænkelige personer, der havde påfaldende eller usædvanlig adfærd, eller som kunne have gemt noget på stedet.

I tiden fra ca. kl. 13:50 til ca. kl. 15:00 iagttog en mand på en sort scooter iført en sort styrthjelm samt mørkt tøj, eller en mand i gang med omklædning eller lignende, eller en mørkklædt mand, der kørte på en cykel.

Hvis du var der og kan hjælpe, så ring til Sydøstjyllands Politi på 114. Du kan også hjælpe ved at henlede andre mulige vidners opmærksomhed på denne anmodning om hjælp – vi siger under alle omstændigheder tak på forhånd.

Vi benytter også lejligheden til igen at takke borgerne i Fredericia for de mange oplysninger, vi har modtaget indtil nu under efterforskningen. De har været en stor hjælp til, at vi har kunnet anholde og få fængslet mistænkte i sagen inden for få dage.

 

Sagen

Sydøstjyllands Politi fremstillede den 28. februar to personer i grundlovsforhør og begge personer blev varetægtsfængslet for dobbelt lukkede døre.

Den 29. februar blev en 27-årig mand fra Fredericia efter fremstilling i grundlovsforhør ligeledes varetægtsfængslet i 4 uger, som mistænkt for drabet på den 24-årige mand fra Korskærparken. Dette skete for lukkede døre.

Den fængslede 27-årige menes at være identisk med den sortklædte person på scooteren, som Sydøstjyllands Politi flere gange omtalte i den indledende efterforskning og som Sydøstjyllands Politi efterlyste oplysninger fra borgerne omkring. Den 27-årige blev anholdt den 28. februar i Ikast-området.

Da fængslingerne i sagen som beskrevet er sket for h.h.v. dobbelt lukkede og lukkede døre, så kan Sydøstjyllands Politi endnu ikke dele yderligere oplysninger med offentligheden på nuværende tidspunkt end allerede sket.

Pressekontakt

E-mail: sojyl@politi.dk
Tlf.: 114

Flere nyheder

12. maj 2021

Sydøstjyllands Politi

Endnu en mand fremstilles i grundlovsforhør i sag om grov vold mod en 20-årig mand i Horsens

Sydøstjyllands Politi har onsdag formiddag anholdt endnu en formodet gerningsmand i sagen fra Horsens, der omhandler grov vold begået mod en 20-årig mand, og der ledes lige nu efter yderligere én person.

12. maj 2021

Sydøstjyllands Politi

To yngre mænd fremstilles i grundlovsforhør i sag om grov vold mod 20 årig mand i Horsens i går

Det er lykkedes for Sydøstjyllands Politi efter en kort, men intens efterforskning, at identificere og anholde de 2 formodede gerningsmænd. Der ledes lige nu efter yderligere to. Det 20 årige voldsoffer er fortsat i kritisk tilstand.

11. maj 2021

Sydøstjyllands Politi

20 årig mand i kritisk tilstand efter grov vold i Horsens

Det var i eftermiddag ved formentligt 16 tiden i Sølvgade, at den 20 årige blev udsat for grov vold af formentligt tre – fire yngre mænd. Mændene kørte galt på Nørretorv på vej fra gerningsstedet og flygtede derefter fra uheldsstedet