Spring til hovedindhold

Forslag

Sydøstjyllands Politi

Nyhed

20. april 2024 15:19

Status om flyaktivitet i Billund Lufthavn tidligst kl. 18.00

Sydøstjyllands Politi er i gang med efterforskning af en anmeldelse om en bombetrussel i Billund Lufthavn. Der er af den grund ingen flyaktivitet i Lufthavnen, og Sydøstjyllands Politi kan tidligst melde ud kl. 18.00 vedrørende konsekvenserne for flyaktiviteten i Lufthavnen.

Sydøstjylland Politis logo

Rejsende i Billund Lufthavn er blevet evakueret på grund af den bombetrussel, som Sydøstjyllands Politi modtog omkring kl. 10.30 i dag. På baggrund af anmeldelsen har politiet anholdt en mand, som er mistænkt for bombetruslen.

 

Politiet samarbejder med en række andre myndigheder om at undersøge bombetruslen og få Lufthavnen åbnet så hurtigt, som det er muligt.

 

Sydøstjyllands Politi står til rådighed for spørgsmål fra pressen kl. 16.00, hvor politiinspektør Michael Weiss vil give en kort status på hændelsen i Billund Lufthavn. Det vil foregå på østsiden af Billund Airport Hotel, overfor Billund Lufthavn. Indkørsel forgår via Cirrusvej i Billund.

Pressekontakt

I åbningstiden

Mandag-onsdag kl. 07.00-15.00

Torsdag kl. 07.00-14.00

Fredag kl. 07.00-13.00

E-mail: sojyl-Kommunikation-og-Udvikling@politi.dk

Telefon: 4041 5249

Uden for åbningstiden

E-mail: sojyl@politi.dk
Tlf.: 114

29. august 2024

Sydøstjyllands Politi

55 årig mand fremstilles for besiddelse af narkotika og et skydevåben

Sydøstjyllands Politi anholdt i går en 55-årig mand, efter der blev fundet en større mængde narkotika samt en pistol i Kolding.

27. august 2024

Sydøstjyllands Politi

Flere anmeldelser om bedrageri med samme fremgangsmåde

Mandag modtog Sydøstjyllands Politi en række anmeldelser fra borgere, der enten var blevet snydt eller var blevet forsøgt svindlet. Politikredsen opfordrer borgere til at være skeptiske, hvis man over telefonen eller i hjemmet bliver kontaktet af personer, der ønsker at få udleveret betalingskort.

22. august 2024

Sydøstjyllands Politi

To mænd varetægtsfængsles for bedrageri

Retten i Kolding har i dag afgjort, at to personer skal varetægtsfængsles for bedrageri.