Spring til hovedindhold

Forslag

Sydøstjyllands Politi

Nyhed

20. april 2024 15:19

Status om flyaktivitet i Billund Lufthavn tidligst kl. 18.00

Sydøstjyllands Politi er i gang med efterforskning af en anmeldelse om en bombetrussel i Billund Lufthavn. Der er af den grund ingen flyaktivitet i Lufthavnen, og Sydøstjyllands Politi kan tidligst melde ud kl. 18.00 vedrørende konsekvenserne for flyaktiviteten i Lufthavnen.

Sydøstjylland Politis logo

Rejsende i Billund Lufthavn er blevet evakueret på grund af den bombetrussel, som Sydøstjyllands Politi modtog omkring kl. 10.30 i dag. På baggrund af anmeldelsen har politiet anholdt en mand, som er mistænkt for bombetruslen.

 

Politiet samarbejder med en række andre myndigheder om at undersøge bombetruslen og få Lufthavnen åbnet så hurtigt, som det er muligt.

 

Sydøstjyllands Politi står til rådighed for spørgsmål fra pressen kl. 16.00, hvor politiinspektør Michael Weiss vil give en kort status på hændelsen i Billund Lufthavn. Det vil foregå på østsiden af Billund Airport Hotel, overfor Billund Lufthavn. Indkørsel forgår via Cirrusvej i Billund.

Pressekontakt

I åbningstiden

Mandag-onsdag kl. 07.00-15.00

Torsdag kl. 07.00-14.00

Fredag kl. 07.00-13.00

E-mail: sojyl-Kommunikation-og-Udvikling@politi.dk

Telefon: 4041 5249

Uden for åbningstiden

E-mail: sojyl@politi.dk
Tlf.: 114

23. maj 2024

Sydøstjyllands Politi

Sydøstjyllands Politi beslaglægger 300 lattergasflasker

To personer fra henholdsvis Vejle og København blev onsdag anholdt i forbindelse med en aktion, hvor Sydøstjyllands Politi fandt og beslaglagde 300 lattergasflasker.

21. maj 2024

Sydøstjyllands Politi

Ejere efterlyses til formodede tyvekoster

Sydøstjyllands Politi har i forbindelse med en ransagning på en adresse i Skanderborg-området beslaglagt flere formodede tyvekoster. De formodes at være stjålet i forbindelse med indbrud begået i et eller flere private hjem.

13. maj 2024

Sydøstjyllands Politi

To mænd varetægtsfængslet for indbrud i virksomheder

Natten til lørdag modtog Sydøstjyllands Politi en anmeldelse om et igangværende indbrud i en virksomhed i Vejle. Senere lørdag blev to mænd varetægtsfængslet for indbrudsforsøg i virksomheden og for indbrud begået på Rådhuset i Grindsted.