Spring til hovedindhold

Forslag

Sydøstjyllands Politi

Nyhed

20. maj 2022 09:14

Sydøstjyllands Politi efterforsker en 22-årig kvindes død i Kolding


Sydøstjyllands Politi modtog i går kl. 12.30 en anmeldelse om en hårdt kvæstet 22-årig kvinde på Violvej i Kolding. Den 22-årige kvinde, der er fra Kolding, blev fundet med alvorlige læsioner i overkroppen, og på sygehuset afgik hun senere i går eftermiddags ved døden.

Grundlovsforhør

Flere patruljer blev straks efter anmeldelsen sendt til adressen, hvor Sydøstjyllands Politi iværksatte en omfattende efterforskning. Området blev afspærret, og efterforskere, teknikere og hunde gennemsøgte området med henblik på at indsamle spor. Indledende afhøring af vidner blev også gennemført og retslægelige undersøgelser til brug for efterforskningen er iværksat. 

Fremstilling i grundlovsforhør
En 30-årig mand og en 29-årig kvinde fra Kolding, der var til stede, da den 22-årige kvinde blev fundet, blev anholdt kort efter politiets ankomst til adressen. Omstændigheder ved dødsfaldet gør, at de begge sigtes for drab, og de fremstilles i dag ved retten i Kolding kl. 11.00. 

Det er politiets opfattelse, at den afdøde kvinde, den 30-årige mand og 29-årige kvinde kendte hinanden i forvejen. 

Ved grundlovsforhøret vil Anklagemyndigheden anmode om lukkede døre.

Sydøstjyllands Politi fortsætter nu efterforskningen for bl.a. at klarlægge hændelsesforløbet, der førte til den 22-årige kvindes død, og den afdøde vil i dag blive obduceret. 

De pårørende til den 22-årige kvinde er blevet underrettet.

Af hensyn til den efterforskning, der aktuelt er i gang, kan Sydøstjyllands Politi endnu ikke dele yderligere oplysninger med offentligheden.
 

Pressekontakt

I åbningstiden

Mandag-onsdag kl. 07.00-15.00

Torsdag kl. 07.00-14.00

Fredag kl. 07.00-13.00

E-mail: sojyl-Kommunikation-og-Udvikling@politi.dk

Telefon: 4041 5249

Uden for åbningstiden

E-mail: sojyl@politi.dk
Tlf.: 114

19. april 2024

Sydøstjyllands Politi

Snyd med Covid-19-hjælpepakker giver to års fængsel og millionbøde til 59-årig mand

En 59-årig mand blev ved Retten i Kolding idømt fængselsstraf og bøde på 1.650.000 kroner for svindel med lønkompensation under Covid-19.

19. april 2024

Sydøstjyllands Politi

Vær opmærksom: Flere tilfælde af telefonsvindel mod ældre borgere

Den seneste tid har Sydøstjyllands Politi modtaget flere anmeldelser om telefonsvindel begået mod ældre borgere i politikredsen. Gerningspersonerne har udgivet sig for at være fra banken og i et tilfælde fra politiet.

11. april 2024

Sydøstjyllands Politi

Sydøstjyllands Politi betragter episode med syreholdig væske som opklaret

Med hjælp fra offentligheden har Sydøstjyllands Politi nu været i kontakt med to drenge, der formodes at stå bag en hændelse med syreholdig væske, der fandt sted i Billund i lørdags.