Spring til hovedindhold

Forslag

Sydøstjyllands Politi

Nyhed

3. november 2020 09:53

Sydøstjyllands Politi undersøger dødsfald i Kolding

Sydøstjyllands Politi har i dag, tirsdag den 3. november 2020 omkring kl. 07.00 modtaget en anmeldelse om, at en mand er fundet død på en parkeringsplads ved Sydbanegade i Kolding.

Sydøstjylland Politis logo

På baggrund af anmeldelsen og da den afdøde blev fundet alene, er der rutinemæssigt iværksat efterforskning med henblik på at afdække, om der måtte ligge en forbrydelse bag dødsfaldet. Derfor er der blandt andet blevet tilkaldt tekniske efterforskere og en retsmediciner, der gennemfører undersøgelser på og omkring findestedet.

Der vil formentligt senere blive gennemført en obduktion af den afdøde med henblik på at fastslå dødsårsagen og dermed kaste yderligere lys over omstændighederne omkring dødsfaldet. Det er ikke muligt at oplyse, hvornår et resultat af obduktionen foreligger. Det kan heller ikke på nuværende tidspunkt oplyses, om konklusionen vil kunne deles med offentligheden på dette stadie af sagen

Sydøstjyllands Politi har på nuværende tidspunkt ikke flere oplysninger i sagen, der kan deles med offentligheden. Hvis resultatet af en eventuel obduktionen vil kunne deles med offentligheden, vil dette blive formidlet gennem en pressemeddelelse.

Pressekontakt

I åbningstiden

Mandag-onsdag kl. 07.00-15.00

Torsdag kl. 07.00-14.00

Fredag kl. 07.00-13.00

E-mail: sojyl-Kommunikation-og-Udvikling@politi.dk

Telefon: 4041 5249

Uden for åbningstiden

E-mail: sojyl@politi.dk
Tlf.: 114

22. april 2024

Sydøstjyllands Politi

37-årig mand idømt forvaring for drab

En 37-årig mand, der var tiltalt for at have dræbt en 26-årig mand den 1. januar 2023, er i dag blevet kendt skyldig.

22. april 2024

Sydøstjyllands Politi

Efterforskning af bombetrussel i Billund Lufthavn

Den mand i 30’erne, der blev anholdt i forbindelse med hændelsen i Billund Lufthavn i lørdags, blev i går varetægtsfængslet i 4 uger ved et grundlovsforhør for dobbelt lukkede døre. Sagen bliver nu efterforsket intensivt af Sydøstjyllands Politi.

21. april 2024

Sydøstjyllands Politi

Genstand fra Billund Lufthavn destrueret

Forsvarets ammunitionsryddere foretog lørdag aften en kontrolleret sprængning af den genstand, som blev indleveret til politiet i Billund Lufthavn i går i forbindelse med bombetruslen. Det foregik i et område omkring Hejnsvig, hvor det blev vurderet forsvarligt.