Spring til hovedindhold

Forslag

Sydøstjyllands Politi

Nyhed

3. november 2020 09:53

Sydøstjyllands Politi undersøger dødsfald i Kolding

Sydøstjyllands Politi har i dag, tirsdag den 3. november 2020 omkring kl. 07.00 modtaget en anmeldelse om, at en mand er fundet død på en parkeringsplads ved Sydbanegade i Kolding.

Sydøstjylland Politis logo

På baggrund af anmeldelsen og da den afdøde blev fundet alene, er der rutinemæssigt iværksat efterforskning med henblik på at afdække, om der måtte ligge en forbrydelse bag dødsfaldet. Derfor er der blandt andet blevet tilkaldt tekniske efterforskere og en retsmediciner, der gennemfører undersøgelser på og omkring findestedet.

Der vil formentligt senere blive gennemført en obduktion af den afdøde med henblik på at fastslå dødsårsagen og dermed kaste yderligere lys over omstændighederne omkring dødsfaldet. Det er ikke muligt at oplyse, hvornår et resultat af obduktionen foreligger. Det kan heller ikke på nuværende tidspunkt oplyses, om konklusionen vil kunne deles med offentligheden på dette stadie af sagen

Sydøstjyllands Politi har på nuværende tidspunkt ikke flere oplysninger i sagen, der kan deles med offentligheden. Hvis resultatet af en eventuel obduktionen vil kunne deles med offentligheden, vil dette blive formidlet gennem en pressemeddelelse.

Pressekontakt

E-mail: sojyl@politi.dk
Tlf.: 114

Flere nyheder

18. januar 2021

Sydøstjyllands Politi

Tiltale rejses i sag om dødsfald på bosted

Sydøstjyllands Politi har besluttet, at der skal rejses tiltale i en sag, hvor en kvindelig beboer på 20 år blev fundet død i et badekar den 19. juni 2019 på det kommunale bosted i Vejle, hvor hun boede.

13. januar 2021

Sydøstjyllands Politi

Grundlovsforhør: to sigtes for indbrud og tyveri

To mænd på henholdsvis 37 år og 40 år fremstilles i dag, onsdag den 13. januar 2021 i grundlovsforhør ved Retten i Horsens sigtet for indbrud og tyveri fra to villaer.

11. januar 2021

Sydøstjyllands Politi

Tungvognskontrol med fokus på ulovlig cabotagekørsel

Tungvognscenter Syd ved Sydøstjyllands Politi startede året med at gennemføre målrettede kontroller med fokus på ulovlig cabotagekørsel. Kontrollerne kørte over tre dage og alt i alt blev der udstedt bøder til udenlandske vognmænd og danske virksomheder for omkring 465.000 kr. for overtrædelserne af cabotagereglerne.