Spring til hovedindhold

Forslag

Sydøstjyllands Politi

Nyhed

18. januar 2021 09:39

Tiltale rejses i sag om dødsfald på bosted


Sydøstjyllands Politi har besluttet, at der skal rejses tiltale i en sag, hvor en kvindelig beboer på 20 år blev fundet død i et badekar den 19. juni 2019 på det kommunale bosted i Vejle, hvor hun boede.

Sydøstjylland Politis logo

Den 20-årige kvinde blev af en medarbejder fundet død i badekarret i forbindelse med en badesituation. Tiltalen rejses mod en tidligere ansat på bostedet, og vedkommende tiltales for overtrædelse af straffelovens § 241, uagtsomt manddrab.

De involverede parter i sagen er orienteret om tiltalen.

Der afventes nu berammelse af sagen ved retten i Kolding, hvor domsforhandlingen skal finde sted.

Da sagen skal behandles ved retten, har Sydøstjyllands Politi ikke aktuelt yderligere oplysninger til offentligheden om sagen.   
 

Pressekontakt

E-mail: sojyl@politi.dk
Tlf.: 114

Flere nyheder

4. marts 2021

Sydøstjyllands Politi

Retssag om ulovlig import og salg af hvalpe starter nu

Fredag den 5. marts står tre mænd på henholdsvis 52 år, 56 år og 59 år tiltalt ved retten i Kolding for ulovligt at have importeret og solgt hvalpe af racen fransk buldog fra Polen.

16. februar 2021

Sydøstjyllands Politi

Vognmand og ansat søn sigtet for snyd med førerkort

Natten mellem torsdag den 11. februar og fredag den 12. februar gennemførte Tungvognscenter Syd aktion mod en vognmand fra Fyn.

12. februar 2021

Sydøstjyllands Politi

Sydøstjyllands Politi: Kriminaliteten er i 2020 faldet på langt de fleste områder

I 2020 modtog politiet generelt og herunder også Sydøstjyllands Politi færre anmeldelser om overtrædelser af straffeloven end tidligere. Det viser politiets nye årsstatistik, der fra i dag kan findes på www.politi.dk.