Spring til hovedindhold

Forslag

Sydøstjyllands Politi

Nyhed

17. februar 2023 09:16

To anholdte kræves fængslet

Kl. 10 ved retten i Kolding fremstilles en mand og en kvinde i grundlovsforhør. De sigtes for ét hjemmerøveri, ét forsøg på samme og for et forsøg på tyveri mod ældre kvinder i Kolding

Grundlovsforhør

Sydøstjyllands Politi modtog onsdag den 15. februar en anmeldelse om, at tre ældre kvinder i Kolding, havde været ude for nogenlunde ensartede hændelser på hver deres bopæl.

I alle tre tilfælde udgav de to anholdte sig ifølge sigtelserne, for at komme fra Kolding Kommune med henblik på at skaffe sig adgang til de tre bopæle. Da alle tre ofre modtager hjælp fra hjemmeplejen, så lykkedes det i alle tre tilfælde at få kvinderne til at åbne deres hoveddør, således at de to sigtede kunne komme ind. I to af tilfældene blev der anvendt vold. Hos den ene kvinde blev der stjålet 50 kr. fra en pung, men der i de to øvrige tilfælde ikke blev noget udbytte.

De tre ældre kvinder er h.h.v. 93, 89 og 88 år.

De anholdte og sigtede personer er en 47 årig mand, og en 49 årig kvinde, begge bosiddende i Kolding.

Anklagemyndigheden ved Sydøstjyllands Politi agter at begære grundlovsforhøret afholdt for lukkede døre af hensyn til efterforskningen og der er på den baggrund ikke yderligere oplysninger til offentligheden i sagerne på nuværende tidspunkt.


Pressekontakt

I åbningstiden

Mandag-onsdag kl. 07.00-15.00

Torsdag kl. 07.00-14.00

Fredag kl. 07.00-13.00

E-mail: sojyl-Kommunikation-og-Udvikling@politi.dk

Telefon: 4041 5249

Uden for åbningstiden

E-mail: sojyl@politi.dk
Tlf.: 114

25. marts 2024

Sydøstjyllands Politi

Sydøstjyllands Politi efterlyser ejere til formodede tyvekoster

Genkender du nogle af disse ting?

22. marts 2024

Sydøstjyllands Politi

To mænd idømt et års ubetinget fængsel for brandpåsætning

Retten i Kolding idømte i går to mænd på henholdsvis 35 år og 37 år et års ubetinget fængsel for i forening at have sat ild til den 37-åriges forretning i Fredericia i juni 2023 med henblik på forsikringssvig.

22. marts 2024

Sydøstjyllands Politi

Sydøstjyllands Politi sigter 49-årig mand for flere blufærdighedskrænkelser

De seneste måneder har Sydøstjyllands Politi modtaget flere anmeldelser om blufærdighedskrænkelser i Kolding-området. Den efterfølgende efterforskning har ført til, at en mand fra Kolding er blevet sigtet.