Spring til hovedindhold

Forslag

Sydøstjyllands Politi

Nyhed

12. februar 2021 10:32

Tre unge tilbageholdt efter brand på naturlegeplads

To 13-årige drenge og en 14-årig dreng er torsdag den 11. februar 2021 blevet tilbageholdt af Sydøstjyllands Politi efter en brand på en naturlegeplads i Juelsminde.

politibil tæt på

Søndag den 7. februar 2021 kl. 00.25 modtog Sydøstjyllands Politi en anmeldelse om, at der var ild i et legetårn ved naturlegepladsen på Vejlevej i Juelsminde.

Sydøstjyllands Politi har siden foretaget tekniske undersøgelser på stedet og afhørt vidner i lokalområdet. På baggrund af efterforskningen og efter henvendelser fra offentligheden blev de tre drenge tilbageholdt ved middagstid torsdag. Drengene er fra Hedensted og Horsens kommuner.

Efter tilbageholdelsen er de tre drenge blevet afhørt under overværelse af de kommunale myndigheder og de har tilstået at have påsat branden.

Sydøstjyllands Politi efterforsker nu sagen færdig, og den vil efterfølgende bliver overdraget til Anklagemyndigheden. Sagen er ikke omfattet af Ungdomskriminalitetsnævnet.

Under branden i legetårnet er der formentligt sket skader for omkring 500.000 kr.

Sydøstjyllands Politi har ikke yderligere oplysninger at dele med offentligheden.

Pressekontakt

E-mail: sojyl@politi.dk
Tlf.: 114

Flere nyheder

16. april 2021

Sydøstjyllands Politi

Sydøstjyllands Politi efterforsker forhold i relation til Fredericia Kommune

Sydøstjyllands Politi har nu efter en indledende visitation indledt efterforskning på bagrund af anmeldelser fra en borger og fra Fredericia Kommune. Efterforskningens formål er at afdække, om der måtte være begået strafbare forhold i relation til de hændelser og handlinger, som anmeldelserne vedrører.

15. april 2021

Sydøstjyllands Politi

28-årig mand får 20 års fængsel for drab i Fredericia

Retten i Kolding afsagde i dag dom i en sag mod en 28-årig mand, der stod tiltalt for at have skudt og dræbt en 24-årig mand i Korskærparken i Fredericia den 24. februar 2020.

15. april 2021

Sydøstjyllands Politi

Nye nærpolitistationer i Grindsted og Hedensted

En tilfreds politidirektør og to tilfredse borgmestre står bag valget af netop de placeringer til Sydøstjyllands politikreds´ forstærkede borgernærhed