Spring til hovedindhold

Forslag

Sydøstjyllands Politi

Nyhed

22. august 2019

Udslip på virksomhed i Horsens

Sydøstjyllands Politi modtog i morges lidt over 8.00 en anmeldelse om et syreudslip på en virksomhed i Horsens.

Sydøstjylland Politis logo

Politi, brand og redning blev sendt til stedet. Det viste sig, at ingen medarbejdere havde været i direkte kontakt med syreudslippet, og der foreligger heller ingen oplysninger om, at nogen skulle være kommet til skade ved udslippet. For en sikkerhedsskyld blev 27 medarbejdere dog sendt til tjek på sygehuset.

 
Foreløbige undersøgelser viste undervejs, at udslippet formentligt skete, da et rør, der var ved at blive renset med syre, lækkede.  Eksperter har fastslået, at der er tale om stoffet calcium polysulfid.

 

Kemikalieudslippet er stoppet og inddæmmet, og der er ikke fare for mennesker eller miljø gennem spredning i hverken luft, gennem jord eller kloakker. 

 

Arbejdstilsynet er underrettet om uheldet, og der foregår nu en efterforskning af hændelsesforløbet med henblik på at afgøre, om der er nogen, der kan stilles strafferetslig ansvarlig for det.

Sydøstjyllands Politi har ikke yderligere oplysninger på nuværende tidspunkt. 

 

Pressekontakt

E-mail: sojyl@politi.dk
Tlf.: 4024 5809

Flere nyheder

17. februar 2020

Sydøstjyllands Politi

Vandstanden i Bygholm sø i Horsens fører til rømning af boligområde

Boligområdet Bygholm Åvænget ved Schüttesvej, der består af bl.a. 11 boligblokke, bliver nu midlertidigt rømmet. Det er en sikkerhedsforanstaltning, da vandstanden i Byghold sø er så høj, at det måske kan føre til underminering af det dige Schüttesvej passerer søen på.

17. februar 2020

Sydøstjyllands Politi

Kør forsigtigt – der kan være vand på kørebanen

Efter det kraftige blæsevejr er der udfordringer med overfladevand på vejene flere steder - også i Sydøstjylland.

4. februar 2020

Sydøstjyllands Politi

Større politiaktion fører til anholdelser

Sydøstjyllands Politi har i dag gennemført en større politiaktion i en verserende efterforskning af handel med narkotika. Der er grundlovsforhør i sagen i morgen.

Afvis cookies