Spring til hovedindhold

Forslag

Sydøstjyllands Politi

Nyhed

22. august 2019 13:27

Udslip på virksomhed i Horsens

Sydøstjyllands Politi modtog i morges lidt over 8.00 en anmeldelse om et syreudslip på en virksomhed i Horsens.

Sydøstjylland Politis logo

Politi, brand og redning blev sendt til stedet. Det viste sig, at ingen medarbejdere havde været i direkte kontakt med syreudslippet, og der foreligger heller ingen oplysninger om, at nogen skulle være kommet til skade ved udslippet. For en sikkerhedsskyld blev 27 medarbejdere dog sendt til tjek på sygehuset.

 
Foreløbige undersøgelser viste undervejs, at udslippet formentligt skete, da et rør, der var ved at blive renset med syre, lækkede.  Eksperter har fastslået, at der er tale om stoffet calcium polysulfid.

 

Kemikalieudslippet er stoppet og inddæmmet, og der er ikke fare for mennesker eller miljø gennem spredning i hverken luft, gennem jord eller kloakker. 

 

Arbejdstilsynet er underrettet om uheldet, og der foregår nu en efterforskning af hændelsesforløbet med henblik på at afgøre, om der er nogen, der kan stilles strafferetslig ansvarlig for det.

Sydøstjyllands Politi har ikke yderligere oplysninger på nuværende tidspunkt. 

 

Pressekontakt

E-mail: sojyl@politi.dk
Tlf.: 114

Flere nyheder

4. marts 2021

Sydøstjyllands Politi

Retssag om ulovlig import og salg af hvalpe starter nu

Fredag den 5. marts står tre mænd på henholdsvis 52 år, 56 år og 59 år tiltalt ved retten i Kolding for ulovligt at have importeret og solgt hvalpe af racen fransk buldog fra Polen.

16. februar 2021

Sydøstjyllands Politi

Vognmand og ansat søn sigtet for snyd med førerkort

Natten mellem torsdag den 11. februar og fredag den 12. februar gennemførte Tungvognscenter Syd aktion mod en vognmand fra Fyn.

12. februar 2021

Sydøstjyllands Politi

Sydøstjyllands Politi: Kriminaliteten er i 2020 faldet på langt de fleste områder

I 2020 modtog politiet generelt og herunder også Sydøstjyllands Politi færre anmeldelser om overtrædelser af straffeloven end tidligere. Det viser politiets nye årsstatistik, der fra i dag kan findes på www.politi.dk.