Spring til hovedindhold

Forslag

Sydøstjyllands Politi

Nyhed

4. december 2019

Vognmand får bøde på 1 million kroner

Retten i Horsens idømte i dag den 4. december 2019 en ung vognmand på 27 år, der tidligere har boet på Horsens-egnen, en bøde på 1 million kroner og en ubetinget frakendelse af førerretten i 1 år. Herudover fik han også konfiskeret to biler.

Sydøstjylland Politis logo

Specialanklager Pernille Moesborg fra Sydøstjyllands Politi uddyber: ’Den 27-årige vognmand blev dømt for 86 forhold, der er foregået fra april 2017 til august 2018. Størsteparten af forholdene vedrørte hans ansvar som arbejdsgiver for forskellige føreres overtrædelser af køre- og hviletidsreglerne, men sagskomplekset indeholdt også vognmandens egne overtrædelser blandt andet i form af kørsel i frakendelsestiden og hastighedsovertrædelser.’ 

Politiets efterforskning afdækkede bl.a. også, at vognmanden havde kørt med samme nummerplade på to forskellige lastbiler, og herudover at have kørt godskørsel for fremmed regning, selvom Færdselsstyrelsen havde tilbagekaldt hans tilladelser og undladt at indlevere dokumentation til Færdselsstyrelsens virksomhedskontrol. I et tilfælde er vognmanden desuden også dømt for at have modsat sig anholdelse, da Sydøstjyllands Politi standsede ham.

Den 27-årige vognmand mødte ikke til retsmødet, da han opholder sig i udlandet.

Det er uvist, hvordan han forholder sig til dommen.
 

Pressekontakt

E-mail: sojyl@politi.dk
Tlf.: 4024 5809

Flere nyheder

21. januar 2020

Sydøstjyllands Politi

Resultat af fyrværkeritransport-kontroller

Fyrværkeri er flot og festligt, men det er bestemt ikke helt ufarligt – heller ikke når det skal transporteres rundt på de danske veje. Der kræves helt særlige regler for transport af farligt gods som fyrværkeri, og af den grund gennemførte Tungvognscenter Syd hos Sydøstjyllands Politi i december og i starten af januar målrettede kontroller mod fyrværkeritransporterne.

16. januar 2020

Sydøstjyllands Politi

29-årig i stor sag om databedrageri

I dag torsdag den 16. januar blev en 29-årig mand fra Fredericia ved retten i Kolding idømt 3 års fængsel i en stor sag om blandt andet databedrageri. Sagen blev behandlet som en tilståelsessag.

14. januar 2020

Sydøstjyllands Politi

Anholdelser i voldssag i Kolding

I dag tirsdag den 14. januar omkring kl. 09.50 modtog Sydøstjyllands Politi en anmeldelse om husspektakler på en adresse i Klostergade i Kolding.

Afvis cookies