Spring til hovedindhold

Forslag

Sydøstjyllands Politi

Nyhed

4. december 2019

Vognmand får bøde på 1 million kroner

Retten i Horsens idømte i dag den 4. december 2019 en ung vognmand på 27 år, der tidligere har boet på Horsens-egnen, en bøde på 1 million kroner og en ubetinget frakendelse af førerretten i 1 år. Herudover fik han også konfiskeret to biler.

Sydøstjylland Politis logo

Specialanklager Pernille Moesborg fra Sydøstjyllands Politi uddyber: ’Den 27-årige vognmand blev dømt for 86 forhold, der er foregået fra april 2017 til august 2018. Størsteparten af forholdene vedrørte hans ansvar som arbejdsgiver for forskellige føreres overtrædelser af køre- og hviletidsreglerne, men sagskomplekset indeholdt også vognmandens egne overtrædelser blandt andet i form af kørsel i frakendelsestiden og hastighedsovertrædelser.’ 

Politiets efterforskning afdækkede bl.a. også, at vognmanden havde kørt med samme nummerplade på to forskellige lastbiler, og herudover at have kørt godskørsel for fremmed regning, selvom Færdselsstyrelsen havde tilbagekaldt hans tilladelser og undladt at indlevere dokumentation til Færdselsstyrelsens virksomhedskontrol. I et tilfælde er vognmanden desuden også dømt for at have modsat sig anholdelse, da Sydøstjyllands Politi standsede ham.

Den 27-årige vognmand mødte ikke til retsmødet, da han opholder sig i udlandet.

Det er uvist, hvordan han forholder sig til dommen.
 

Pressekontakt

E-mail: sojyl@politi.dk
Tlf.: 114

Flere nyheder

10. august 2020

Sydøstjyllands Politi

Sydøstjyllands Politi fortsætter eftersøgningen af den 77-årige Jørgen

Sydøstjyllands Politi har siden torsdag efterlyst den 77-årige Jørgen Nesgaard, der forlod Stævnhøj Plejecenter i Taulov ved Fredericia torsdag formiddag den 6. august.

10. august 2020

Sydøstjyllands Politi

Barn afgået ved døden i brand i villa i Hjarup

Sydøstjyllands Politi modtog i nat ca. kl. 2 en anmeldelse om brand i en villa på Koldingvej i Hjarup ved Kolding. Siden har politi og brand været tilstede for at få slukket branden og undersøge de nærmere omstændigheder.

10. august 2020

Sydøstjyllands Politi

Sydøstjyllands Politi undersøger drab i Kolding

Natten til mandag den 10. august 2020 modtog Sydøstjyllands Politi en anmeldelse om et dødsfald i Kolding. En 31-årig kvinde fra Kolding blev fundet død på sin bopæl i en lejlighed i Kolding.

Afvis cookies