Spring til hovedindhold

Forslag

25. juli 2019

Her kan du læse et uddrag fra døgnrapporten fra torsdag den 25. juli 2019

RØDBYHAVN: Prøvede at komme ind i Danmark to gange

Politiets udlændingekontrolafdeling tjekkede torsdag klokken 15.00 toget, der ankom til Rødbyhavn fra Tyskland. Der var en 29-årig udenlandsk mand med toget, og han havde ingen gyldig rejselegitimation. Han havde en gang tidligere forsøgt at komme ind i Danmark men blev afvist. Denne gang blev han tilbageholdt efter udlændingelovens bestemmelser, og det viste sig efterfølgende, at han havde søgt asyl i flere lande. Den 29-årige fremstilles fredag i grundlovsforhør i retten i Nykøbing.

 

NÆSTVED: Fandt hash hos 25-årig

Politiet ransagede torsdag eftermiddag en adresse i den sydlige del af Næstved. Der blev fundet 45 gram hash, og beboeren – en 25-årig mand – blev sigtet for salg af stoffer.

 

RØDBY: Sigtet for blufærdighedskrænkelse

Torsdag klokken 16.32 blev politiet kaldt til Lalandia i Rødby, hvor personalet tilbageholdt en mand, der havde optrådt upassende i badelandet. Flere vidner forklarede til politiet, at den pågældende havde gramset på andre gæster, og at det var sket både onsdag og torsdag. Det var en 40-årig mand fra Thisted, og han blev anholdt klokken 16.50 og sigtet for blufærdighedskrænkelse. Han blev afhørt på stedet og løsladt igen klokken 21.49.

 

SLAGELSE: Fuld på ulovlig knallert

En politipatrulje, der torsdag klokken 17.20 kørte på Sorøvej mellem Slagelse og Sorø ville standse en knallertkører, der kørte med god fart på, men uden styrthjelm. Forinden var knallerten nemlig blevet målt til at køre noget hurtigere end tilladt, men knallertkøreren var ikke indstillet på standse, og han accelererede hen mod en politibetjent, som fik skubbet til knalleristen, så han standsede. Det var en 57-årig mand fra Slagelse, og knallerten var hverken indregistreret eller forsikret, og desuden var der fejl på lygterne. En alkometertest viste, at den 57-årige havde en promille, der var noget højere end det tilladte, så han blev anholdt og sigtet for spirituskørsel og for en stribe færdselslovsovertrædelser. Politibetjenten måtte til behandling for de knubs, han havde fået ved standsningen, og den 57-årige blev derfor også sigtet for vold mod politiet. Han blev løsladt, efter at der var taget en blodprøve.

 

NÆSTVED: Standset med hash og joints

Torsdag klokken 20.52 standsede politiet en knallertkører på en sti ved Parkvej i Næstved. Knallerten var hverken forsikret eller indregistreret, og føreren – en 23-årig mand fra Næstved – havde ikke noget kørekort. Desuden virkede han påvirket af stoffer, og da politiet undersøgte ham, fandt betjentene fire joints og 17 klumper hash på i alt 37 gram. Den 23-årige blev derfor anholdt og sigtet for at køre på en uindregistreret knallert uden forsikring, for narkokørsel og for salg af euforiserende stoffer.

 

HASLEV: 16-årig på ulovlig knallert

En politipatrulje så torsdag aften en knallertkører på Enighedsvej i Haslev, men da knallertkøreren så politiet, vendte han om og forsøgte at stikke af. Knallerten gik dog i stå på Tingvej, og føreren – en 16-årig fyr fra Haslev – blev sigtet for at køre på en ulovlig knallert. Knallerten blev taget med til undersøgelse for konstruktive ændringer.

 

NÆSTVED: 35-årig overfaldet med slag

En 35-årig mand fra Mern blev torsdag klokken 23.05 overfaldet med flere slag, da han åbnede døren til sin kærestes lejlighed i Næstved. Udenfor stod to mænd, som af endnu uafklarede årsager skubbede den 35-årige ind i lejligheden, hvor han flere slag i ansigtet. Herefter forlod de gerningsstedet, men truede med at vende tilbage. Politiet anholdt kort efter en 28-årig mand fra Holme-Olstrup og en 34-årig mand fra Glostrup. De er begge sigtet for vold og skal nu afhøres nærmere om nattens begivenheder.

 

HASLEV: Flere anholdt efter uro i nattelivet

Fredag klokken 0.15 fik politiet en anmeldelse om, at flere unge skabte uro og utryghed i Jernbanegade i Haslev, og en politipatrulje rykkede ud. Utilfredsheden ulmede på gadeplan, og politiet måtte de næste timer sende to hundepatruljer og en yderligere patrulje afsted. Klokken 2.07 blev en 21-årig mand fra Gedser anholdt og sigtet for overtrædelse af retsplejeloven. Han ville ikke oplyse sit navn og sin fødselsdato til politiet, og han råbte efter politiet, så han blev også sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. En 21-årig mand fra Ishøj blev anholdt klokken 2.07 og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, da han stillede sig i vejen for en politibil, og han blev sigtet for fornærmelig tiltale, da han råbte "luder" efter en betjent, og han gjorde modstand mod anholdelsen og blev derfor også sigtet for at lægge hindringer i vejen for politiet. En 17-årig fyr fra Haslev råbte op og forsøgte at optrappe en konflikt med personalet fra et værtshus i nærheden. Han blev anholdt klokken 2.24 og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Klokken 3.20 anholdt politiet en 18-årig mand fra Haslev, der ikke ville rette sig efter politiets anvisninger. Klokken 2.39 blev en 17-årig fyr fra Haslev sigtet for at råbe "Fuck jer" efter betjentene. De anholdte blev alle taget med til politistationen i Næstved.

 

 

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn modtaget følgende anmeldelser om indbrud i privat beboelse:

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Næstved Satellitvej Hus Onsdag klokken 23.45 – torsdag klokken 18.45 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Sandved Kvislemarkvej, Kvislemark Hus Lørdag klokken 12.00 – torsdag klokken 12.00 17 rammer øl, en symaskine, en hækkeklipper af mærket Bosch og en påhængsmotor af mærket Mariner
Stubbekøbing Frihedsvej Hus Torsdag klokken 17.30 Kontanter

 

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Nysted Sakskøbingvej Torsdag klokken 13.35-20.15 ATK – bestilt færdselskontrol 376 6 80 km/t 108 km/t -
Nysted Sakskøbingvej Torsdag klokken 13.35-20.15 ATK – bestilt færdselskontrol 376 6 80 km/t 108 km/t -
Næstved Præstø Landevej, Blangslev Torsdag klokken 15.40-20.00 ATK – bestilt færdselskontrol 1020 92 50 km/t 75 km/t 10 klip
Næstved Vordingborgvej Torsdag klokken 12.40-15.15 ATK 840 24 60 km/t 87 km/t Et klip
Sorø Skælskørvej Torsdag klokken 4.45-11.00 ATK – bestilt færdselskontrol 557 3 80 km/t 111 km/t Et klip

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset følgende påvirkede trafikanter:

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Næstved Parkvej Torsdag klokken 20.53 23-årig mand fra Næstved Narkokørsel
Slagelse Sorøvej Torsdag klokken 17.20 57-årig mand fra Slagelse Spirituskørsel på knallert
Vordingborg Mønsvej Torsdag klokken 21.25 24-årig mand fra Vordingborg Narkokørsel. En 22-årig mand, der var passager i bilen, havde et gram kokain og en joint med, og han blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Bilen, de kørte i, var stjålet i Vordingborg tidligere på ugen, og den 24-årige blev derfor sigtet for tyveri af bilen

 

 

Pressekontakt

Kommunikation:

E-mail: ssj-kommunikation@politi.dk

Inden for alm. kontortid: Tlf. 4133 1515 (modtager ikke sms)

 

Anne Dorte Hoppe Søe

E-mail: aso021@politi.dk

Tlf.: 2276 3593

 

Palle O. Hansen

E-mail: pha010@politi.dk

Tlf.: 4132 8267

 

Vagtcentralen:
E-mail: ssj@politi.dk
Pressetelefon: 4132 8718

 

26. april 2024

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Uddrag fra torsdagens døgnrapport fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Læs her et uddrag fra torsdagens døgnrapport

25. april 2024

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi: Uddrag af døgnrapporten fra onsdag 24. april

Vejvrede, stoffer og en hardballpistol. Se uddraget fra onsdagens døgnrapport

24. april 2024

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi: Uddrag af døgnrapporten fra tirsdag 23. april

Her kan du læse et uddrag af tirsdagens døgnrapport