Spring til hovedindhold

Forslag

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Døgnrapport

28. september 2022 09:28

Uddrag fra tirsdagens døgnrapport fra Sydsjællands og Lolland Falsters Politi

Her kan du læse et uddrag fra tirsdagens døgnrapport

HASLEV: Havde amfetamin i fryseren

I forbindelse med efterforskningen af en anden sag gennemførte politiet tirsdag morgen en ransagning på en adresse i Haslev. Her fandt politibetjentene tre bøtter med i alt 10,2 gram amfetamin i fryseren. Beboeren på stedet – en 41-årig mand – blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, og amfetaminen blev taget med til destruktion.

 

NÆSTVED: Fik restaurationsforbud i udløber af gammel sag

En 32-årig mand fra Snedsted var i slutningen af august i byen i Næstved, og her kom han op at diskutere med dørmændene ved et værtshus i midtbyen. Han blev anholdt og i den forbindelse kaldte han politifolkene for en stribe skældsord og blev derfor sigtet for såkaldt fornærmelig tiltale. Den 32-årige blev tirsdag også sigtet for overtrædelse af restaurationsloven og har nu fået et forbud mod at komme på værtshuset fremover.

 

NÆSTVED: Stjal tøj og energidrik

Politiet fik tirsdag kokken 8.25 en anmeldelse fra et varehus på Kvægtorvet i Næstved, hvor personalet tilbageholdt to personer, som var mistænkt for at stjæle varer. Det var en 30-årig mand fra Næstved og en 21-årig kvinde, og kvinden viste sig at have stjålet to hættetrøjer, trusser og to dåser energidrik. Hun blev derfor sigtet for butikstyveri.

 

RØDBYHAVN: Søgte asyl i Danmark

Ved en kontrol af de rejsende, der var på vej til Tyskland med en Flixbus, traf politiets udlændingekontrolafdeling tirsdag en 26-årig udenlandsk mand, som kun medbragte et foto af sit nationalitetspas som legitimation. Han forklarede, at han var på vej fra Sverige til Tyskland, hvor han ville søge asyl, men så langt kom han ikke. Den 26-årige blev anholdt klokken 12.00 og sigtet for ulovligt ophold, og under sagsbehandlingen søgte han asyl i Danmark og er nu overført til Sandholmlejren.

 

SLAGELSE: To sigtet for at have stoffer

Politiet var tirsdag eftermiddag i området omkring Absalonsgade i Slagelse, og klokken 14.33 så betjentene en ung fyr, som de besluttede sig for at tjekke. Det var en 16-årig fyr fra Korsør, som forsøgte at undgå kontakt med politiet, men det lykkedes ikke for ham – han fandt en joint frem, som han havde i sin taske. Den 16-årige blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. En 18-årig mand fra Slagelse, som blev truffet samme sted klokken 16.01, blev også visiteret, og han havde et lille klump hash på 0,6 gram. Hashen blev konfiskeret, og den 18-årige blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

 

NÆSTVED: Bilræs – eller ej?

Tirsdag aften fik politiet flere anmeldelser om, at der tilsyneladende var noget bilræs, og der blev kørt meget hurtigt på Vestergårdsvej. Hen over aftenen var flere politipatruljer på stedet, hvor der dog var faldet ro på. Betjentene standsede fire biler og fik en oplysende snak med de tilstedeværende, men der var ingen, der blev sigtet for nogen overtrædelser.

 

RØDBYHAVN: Spis mere grønt

Det bliver vanskeligt fuldt ud at efterkomme rådet om at spise mere grønt – i hvert fald for en 44-årig udenlandsk mand, der tidligt onsdag morgen blev standset i udrejsefeltet på vej mod færgen i Rødbyhavn. Hans varebil var fyldt med grønsager – som i helt fyldt! – og en kontrolvejning viste da også, at bilen var overlæsset. Der var et overlæs på 1.700 kg, hvilket svarer til et overlæs på ikke mindre end 48%, så den 44-årige blev sigtet. Han vedtog og betalte en bøde på 7.500 kroner og læssede så meget af lasten af, så han kunne fortsætte kørslen lovligt.

 

SLAGELSE: 35-årig sigtet for salg af narko

I nat klokken 1.05 opdagede et par betjente på patrulje en mand, der gik rundt og lyste med en lommelygte på Kalundborgvej i Slagelse. Da patruljen stoppede for at høre, hvad han lavede, stak han af. Han blev dog kort efter indhentet af de to betjente, som hurtigt kunne konstatere at manden - der er 35 år og fra Slagelse - virkede noget påvirket. I hans rygsæk blev der då også fundet godt 40 gram amfetamin, og derfor blev han anholdt og sigtet for salg af narko.

 

 

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn modtaget følgende anmeldelser om indbrud i privat beboelse:

 

By Vej Tidsrum Udbytte
Dysted Gl. Skolevej I ugen op til tirsdag klokken 12.00 Gryder og pander af mærket Eva Trio, tv af mærket Philips, jakker, lego, et bord og nips
Glumsø Brobakken, Sandby Tirsdag klokken 21.00-22.25 En sølvmetallic Skoda Fabia, årgang 2020, med registreringsnummer CY 70961, som havde en påhængsvogn af mærket Eduard med registreringsnummer BP 4190 monteret på krogen

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Maribo Nakskov Landevej, Skørringe Tirsdag klokken 16.57-19.19 ATK 135 5 80 km/t 105 km/t -
Maribo Vesterbrogade Tirsdag klokken 19.44-21.30 ATK – bestilt færdselskontrol 90 - - - -
Næstved Østre Ringvej ved Valumuevej Tirsdag klokken 7.58-10.58 ATK 1053 2 60 km/t 93 km/t Et klip
Slagelse Sdr. Ringgade Tirsdag klokken 5.17-11.30 ATK 1332 - - - -
Vordingborg Nyraadsvej Tirsdag klokken 11.59-14.29 ATK – bestilt færdselskontrol 154 1 50 km/t 62 km/t -

 

 

FÆRDSELSKONTROLLER

I det seneste døgn har politiet haft en enkelt færdselskontrol:

 

By Vej Tidspunkt
Slagelse Byskovvej Tirsdag klokken 14.42-15.32 Seks blev standset og sigtet for at køre så hurtigt, at det giver et klip i kørekortet.
Slagelse Bagervej Tirsdag kl. 14.05 – 14.35 Bestilt færdselskontrol: Efter en henvendelse om at der skulle blive kørt for hurtigt på Bagervej i Slagelse havde politiet i går en kontrol af trafikken på stedet. Alle kørte imidlertid pænt.
Slagelse Skælskørvej Tirsdag kl. 11.55 – 12.25 Bestilt færdselskontrol: Efter en henvendelse om at der skulle blive kørt for hurtigt på Skælskørvej i Slagelse havde politiet i går en kontrol af trafikken på stedet. En blev målt til at køre så hurtigt at han står til et klip i kørekortet.
Slagelse Skoleleddet Tirsdag kl. 13.00 – 14.00 Bestilt færdselskontrol: Efter en henvendelse om at der havde været nogle trafikale problemer på Skoleleddet i Slagelse kontrollerede politiet i går trafikken. En fik en p-afgift for at standse i forbudszonen.

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset en enkelt narkobilist:

 

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Blangslev Præstø Landevej Tirsdag klokken 20.55 47-årig mand fra Glumsø Narkokørsel – den 47-årige havde 0,7 gram amfetamin og 0,6 gram hash på sig og blev derfor også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer

 

 

 

 

Pressekontakt

Kommunikation:

E-mail: ssj-kommunikation@politi.dk

Inden for alm. kontortid: Tlf. 4133 1515

 

Anne Dorte Hoppe Søe

E-mail: aso021@politi.dk

Tlf.: 2276 3593

 

Palle O. Hansen

E-mail: pha010@politi.dk

Tlf.: 4132 8267

 

Jacob Rytz Hansen
E-mail: jha145@politi.dk

Tlf.: 2916 5980

 

Vagtcentralen:
E-mail: ssj@politi.dk
Pressetelefon: 4132 8718

 

Flere døgnrapporter

8. december 2022

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Uddrag fra onsdagens døgnrapport

Her kan du læse et uddrag af onsdagens døgnrapport fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

7. december 2022

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Uddrag fra tirsdagens døgnrapport

Her kan du læse et uddrag fra tirsdagens døgnrapport

6. december 2022

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi: Uddrag af døgnrapporterne for weekenden 2.-4. december

Her kan du læse et uddrag fra døgnrapporterne fra weekenden 2.-4. december

Forslag