Spring til hovedindhold

Forslag

Politiet søger vidner til overfald ved Grøn Koncert i Næstved

Politiet søger vidner til overfald ved Grøn Koncert i Næstved

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi søger vidner til et muligt overfald i forbindelse med Grøn Koncert lørdag den 27. juli 2024 ved Holsted Alle i Næstved.

 

Overfaldet skulle være sket ved den sydlige ende af pladsen ved toiletvognene inde på et af de opstillede toiletter bag ”Nova” Scenen i tidsrummet mellem klokken 21.00 og 22.00 under Tobias Rahim koncerten.

 

Politiet søger vidner, der her kan have set en unge kvinde gå ind på et toilet og herefter en yngre mand, der umiddelbart efter gik ind på samme toilet. Kort tid efter løb den unge kvinde ud af toilettet.

 

Den unge kvinde har til politiet oplyst, at der stod tre kvinder bag hende, mens de ventede i toiletkøen. Kvinderne beskrives som ca. 50 år og op efter, alle med gråt hår, iført t-shirts med påtrykt motiv af Tobias Rahim, og kvinderne havde glimmer i ansigtet.

 

Den unge mand beskrives som: dansk af udseende, lys i huden, 15-25 år, kort mørkebrunt hår med en frisure, der var kortklippet i siderne og med små tætte krøller øverst på hovedet. Manden havde et hjemmelavet ”hak” i sit venstre øjenbryn. Han var ca. 175-185 cm høj og spinkel af bygning. Manden var iført mørkblå tætsiddende jeans med huller og en hvid t-shirt af mærket PSG med logoet nederst ved højre ærme samt en tynd, kort halskæde i guld.

 

Den unge kvinde er dansk af udseende, 16 år, 170 cm høj og spinkel af bygning med langt glat mørkt hår. På dagen var hun iført sorte kontorbukser, en lyserød top uden stropper og hvide gummisko.

 

Politiet hører gerne fra vidner – ikke mindst fra kvinderne fra toiletkøen - der kan have set episoden eller i øvrigt har oplysninger til sagen, på telefon 1-1-4.

Pressekontakt

Kommunikation:

E-mail: ssj-kommunikation@politi.dk

Inden for alm. kontortid: Tlf. 4133 1515 (modtager ikke sms)

 

Anne Dorte Hoppe Søe

E-mail: aso021@politi.dk

Tlf.: 2276 3593

 

Palle O. Hansen

E-mail: pha010@politi.dk

Tlf.: 4132 8267

 

Vagtcentralen:
E-mail: ssj@politi.dk
Pressetelefon: 4132 8718

 

26. august 2024

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Pressemeddelelse: Skolestart 2024 - hvordan gik det?

Skolestart 2024 - hvordan gik det?

11. juli 2024

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

PRESSEMEDDELELSE: Fængselsstraf i bedragerisag

En 40-årig banderelateret mand blev i går ved Retten i Næstved idømt fængsel i 2 år og 9 måneder for 65 forhold vedrørende bedrageri og forsøg herpå for ca. 8 milioner kroner, begået i en periode på ca. to måneder over for virksomheder i hele landet. Sagen blev behandlet som en tilståelsessag.

10. juli 2024

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

PRESSEMEDDELELSE: Fund af et stort parti narkotika på Østfalster

Efter en borgerhenvendelse tirsdag klokken 15.04 fandt politiet et stort parti narkotika, der var drevet i land ved Ulslev strand på Østfalster