Spring til hovedindhold

Forslag

Seks anholdelser i bedrageriforhold mod ældre borgere

Seks anholdelser i bedrageriforhold mod ældre borgere

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har i dag anholdt seks personer, der mistænkes for at stå bag flere bedrageriforhold. I forbindelse med anholdelserne, har politiet ransaget flere adresser forskellige steder på Sjælland og i Jylland.

De anholdte er sigtet for flere bedrageriforhold, hvor man har kontaktet ældre borgere telefonisk, og udgivet sig for at være fra banken. De ældre borgere er blevet overtalt til at udlevere betalingskort og koder til en person, der er mødt op på de ældre borgeres adresse, hvorefter de er blevet snydt for store beløb. 

Flere af de anholdte vil blive fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Næstved i morgen. 

- Vi ser med stor alvor på disse sager, bl.a. fordi ofrene ofte er sårbare borgere. I den sammenhæng er det afgørende, at man uanset alder kan føle sig tryg i eget hjem, siger vicepolitiinspektør Lars Steffensen. Han tilføjer:

- Jeg er meget tilfreds med at, det ser ud til, at vi ved denne aktion både har fået fat i dem, der koordinerer og planlægger bedragerierne, og også dem der udfører selve forbrydelsen.

 

Pressen kan kontakte vicepolitiinspektør Lars Steffensen på tlf.: 41331543 for yderligere oplysninger.

 

Pressekontakt

Kommunikation:

E-mail: ssj-kommunikation@politi.dk

Inden for alm. kontortid: Tlf. 4133 1515

 

Anne Dorte Hoppe Søe

E-mail: aso021@politi.dk

Tlf.: 2276 3593

 

Palle O. Hansen

E-mail: pha010@politi.dk

Tlf.: 4132 8267

 

Jacob Rytz Hansen
E-mail: jha145@politi.dk

Tlf.: 2916 5980

 

Vagtcentralen:
E-mail: ssj@politi.dk
Pressetelefon: 4132 8718

 

14. september 2023

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Dom i sag om 101 forhold om bedrageri og hvidvask

Der faldt i går i Retten i Næstved dom i en sag om ikke færre end 101 forhold om samhandelsbedragerier og hvidvask. Der var fire tiltalte i sagen, hvoraf hovedgerningsmanden, der er en 25-årig mand, har siddet varetægtsfængslet siden 2. februar 2023.

12. september 2023

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Droner, blå blink og citronmåner

Lørdag den 23. september fra klokken 10 til 14 slår Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi dørene op for alle, der er interesserede i politiet. Det sker på Færgestationsvej 1A i Rødbyhavn, hvor bl.a. udlændingekontrolafdelingen har til huse.

1. september 2023

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

21-årig i grundlovsforhør i forbindelse med vifte af overtrædelser

Med stor sandsynlighed har to unge mænd torsdag morgen og formiddag haft ualmindelig travlt med at begå en lang række af kriminalitet i Korsør. Den ene er nu anholdt, mens den anden stadig er på fri fod.