Spring til hovedindhold

Forslag

Ansøg om tilladelse til udgangsstoffer

Ansøg om tilladelse til køb og brug af såkaldte udgangsstoffer til eksplosivstoffer. Udgangsstoffer er stoffer, der normalt sælges til lovlige formål, men kan misbruges til ulovlig fremstilling af eksplosivstoffer. Det gælder fx acetone, brintoverilte og svovlsyre i høj koncentration.

HAV FØLGENDE PARAT

NemID

Oplysninger om stoffet – du skal oplyse navn på stoffet, mængde og koncentration

Formål med stoffet

Spørgsmål og svar

Alle borgere over 15 år i Danmark har mulighed for at få et NemID/MitID. Har du ikke allerede et, kan du derfor bestille det. Du kan bestille MitID via din bank eller på www.borger.dk/internet-og-sikkerhed/mitid

Hvis du ikke har NemID/MitID, skal du sende de oplysninger, som vi skal bruge til at behandle din ansøgning, samt kvittering for indbetaling af afgift, som brevpost. Se kontaktoplysninger

Du skal dog være opmærksom på, at det forlænger sagsbehandlingstiden væsentligt, hvis du vælger at ansøge med brevpost. Det skyldes, at brevpost øger risikoen for fejl i ansøgningen, at vi skal bruge længere tid på manuel indtastning af dine data, og at PostNord typisk skal bruge op til 5 dage på levering af almindelige breve.

 
Det koster ikke noget at ansøge om tilladelse til udgangsstoffer. 
Når du har indsendt din ansøgning digitalt, modtager du en kvittering i e-Boks.  
Vi bestræber os på at behandle din ansøgning inden for 4-6 uger. I perioder med spidsbelastning, kan du dog forvente en længere sagsbehandlingstid. 
Hvis vi mangler yderligere oplysninger i forbindelse med din ansøgning vil vi kontakte dig, ellers vil du modtage afgørelsen i e-Boks. 
 

Kontakt våbenafdelingen

Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp til din ansøgning, kan du kontakte våbenafdelingen

Se kontaktoplysninger