Spring til hovedindhold

Forslag

Registrer våben som civil statsmyndighed

Registrer, at du har anskaffet våben som civil statsmyndighed – dvs. et ministerium med underliggende styrelser. Det kræver ikke tilladelse, men registreringen skal ske senest otte dage efter erhvervelsen.

Hav følgende parat

NemID - Log ind med virksomhedens NemID

Våbendata - Våbennummer, våbentype, fabrikat, model, ladesystem, kaliber, pibelængde målt fra pibensmunding til enden af patronkammeret, våbnets totallængde målt fra kolben til mundingen

Spørgsmål og svar
Hvis din virksomhed ikke har NemID, skal du sende de oplysninger, som vi skal bruge til at behandle din ansøgning, som brevpost. Se kontaktoplysninger.

Du skal dog være opmærksom på, at det forlænger sagsbehandlingstiden væsentligt, hvis du vælger at ansøge med brevpost. Det skyldes, at brevpost øger risikoen for fejl i ansøgningen, at vi skal bruge længere tid på manuel indtastning af dine data, og at PostNord typisk skal bruge op til 5 dage på levering af almindelige breve.
 
Det koster ikke noget at registrere våben som civil statsmyndighed.
Når du har indsendt din ansøgning digitalt, modtager du en kvittering i e-boks.  I perioder med spidsbelastning kan du dog forvente en længere sagsbehandlingstid. 

Hvis vi mangler yderligere oplysninger i forbindelse med din ansøgning, vil vi kontakte dig. Ellers vil du modtage afgørelsen i e-boks. 
 

Kontakt Tilladelser

Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp til din ansøgning, kan du kontakte enheden for Tilladelser

Se kontaktoplysninger

Forslag