Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Efterlysning

18. juli 2024 10:06

Politiet efterlyser mand mistænkt for grov vold **OBS: VIGTIG OPDATERING**

Københavns Vestegns Politi efterlyser den 28-årige Kevin Wegeland, som mistænkes for at have deltaget i frihedsberøvelse af en mand den 16. marts 2024 på en adresse i Rødovre og her udsat ham for kvalificeret vold.

Kevin Wegeland

**OBS** **OPDATERET 18/7 kl. 13.55**: Ved en beklagelig fejl bragte Københavns Vestegns Politi i efterlysningen først to forkerte fotos af en mand, som IKKE er eftersøgte Kevin Wegeland.
 
Københavns Vestegns Politi har været i kontakt med vedkommende på billederne, som nu er fjernet - og vi beder medierne om at gøre det samme.

Fotoet i efterlysningen er erstattet af et korrekt foto af Kevin Wegeland.

***

 

Flere gerningsmænd frihedsberøvede lørdag den 16. marts en mand tyverne, og kørte ham væk i en bil – blandt andet til en adresse i Rødovre, hvor han blev udsat for kvalificeret vold. 

Frihedsberøvelsen udløste samme aften en omfattende eftersøgningsaktion, som foregik i flere steder på Sjælland i et tæt samarbejde mellem enheder fra PET og politikredsene for Sydsjællands og Lolland-Falster samt Københavns Vestegn. 

I løbet af søndag eftermiddag blev den frihedsberøvede mand fundet i live men alvorligt kvæstet. Samme dag foretog politiet seks anholdelser, hvoraf tre mænd på 29, 31, og 35 blev varetægtsfængslet dagen efter i Retten i Glostrup.

”Kevin Wegeland ved, at han er eftersøgt, og jeg vil opfordre ham til selv at henvende sig. Som borger må man meget gerne kontakte politiet, hvis man ser ham eller ved, hvor han opholder sig,” siger politikommissær Brian Hansen, Københavns Vestegns Politi.

Københavns Vestegns Politi mener, at Kim Wegeland gemmer sig et sted på Sjælland, måske i Hovedstadsområdet.

Kevin Wegeland er 28 år,  187 cm høj, almindelig af bygning, har lys/hvid hudfarve, mørkt hår, brune øjne og muligt fuldskæg.

Kontakt Københavns Vestegns Politi direkte på telefon 4386 1448 eller nærmeste politi på telefon 114 døgnet rundt. 

 

Relateret nyhed

Seks anholdt for frihedsberøvelse og afpresning (17-03-2024)

 

 

Fotos af eftersøgte Kevin Wegeland

(FJERNET) 

 

Pressekontakt

Telefon: 4026 3704
E-mail: kbhv-presse@politi.dk

30. maj 2024

Københavns Vestegns Politi

Tricktyve efterlyses

Hvem er disse to mænd? Københavns Vestegns Politi mistænker dem for at stjålet en ældre mands pung og hævet et stort beløb på hans kreditkort.

19. marts 2024

Københavns Vestegns Politi

Politiet søger vidner i sag om voldtægt

Natten til lørdag blev en 17-årig pige udsat for en grov voldtægt på Damhus Boulevard i Rødovre.

22. februar 2024

Københavns Vestegns Politi

Efterlysning af drabsmistænkt

Københavns Vestegns Politi efterlyser den 30-årige polske statsborger Michal Tomasz Kapicki, som mistænkes for at stå bag drabet på en 29-årig polsk mand den 5. januar 2024 på et hotel i Brøndby. **Redigeret 22/2-24 kl. 14.08: Korrekte mellemnavn er Tomasz**