Spring til hovedindhold

Forslag

Massiv tryghedsskabende indsats i Herlev

Københavns Vestegns Politi har efter skyderiet i går i Sennepshaven i Herlev indsat en massiv tryghedsskabende indsats i området.

Den mobile politi station er parkeret nær gerningsstedet. Her vil den foreløbigt være at finde frem til kl 21.30 i aften og døgnet rundt vil der være intensiveret patruljering i området.

 

Umiddelbart efter skyderiet, der kostede to unge mænd livet, blev Lokalpolitiet indsat for at genskabe tryghed i området. Her til morgen er den tryghedsskabende indsats blevet genoptaget og blandt andet en mobil politistation er blevet indsat i området nær gerningsstedet. Her kan vidner til gårsdagens skyderi henvende sig, og her kan man også få en snak, hvis man har behov for en vende den alvorlige episode med politifolk. Samtidig er polititeknikere, efterforskere og kørende patruljer massivt tilstede i området.
”Vi har stor forståelse for, at et sådan voldsomt skyderi i et boligområde kan skabe utryghed. Borgerne i Herlev kan være helt sikre på, at vi gør hvad der er står i vores magt både for at genoprette trygheden og fange gerningsmændene. Vi er massivt tilstede i området – både for at opklare forbrydelsen og for at borgerne kan indgå i dialog med os”, siger politidirektør Kim Christiansen.

Københavns Vestegns Politi indkalder til pressebriefing senere i eftermiddag om både de tryghedsskabende tiltag og status på efterforskningen. Der er endnu ikke sat klokkeslæt på pressebriefingen, men den bliver meldt ud på Twitter. Frem til pressebriefingen har Københavns Vestegns Politi ikke nye oplysninger i sagen

 

 

Flere nyheder

7. juli 2020

Københavns Vestegns Politi

Fremmedkriger anholdt i Københavns Lufthavn

En fremmedkriger med dansk statsborgerskab er tirsdag aften anholdt i Københavns Lufthavn ved sin ankomst til Danmark. Den pågældende fremstilles i grundlovsforhør onsdag med begæring om varetægtsfængsling.

1. juli 2020

Københavns Vestegns Politi

To personer anholdt: Mistænkt for at stå bag en række brande i Herlev

Københavns Vestegns Politi har siden slutningen af maj haft en intensiv efterforskning af en række brande i Herlev, og har til formiddag anholdt to personer på 18 år, som er mistænkt for at stå bag.

26. juni 2020

Københavns Vestegns Politi

Otte mænd dømt for frihedsberøvelse og røveri

Retten i Glostrup har her til eftermiddag idømt otte mænd mellem 1½ og 3 ½ års fængsel for en sag om frihedsberøvelse og røveri som tog udgangspunkt i Rødovre og endte i Frederikssund

Afvis cookies