Spring til hovedindhold

Forslag

Massiv tryghedsskabende indsats i Herlev

Københavns Vestegns Politi har efter skyderiet i går i Sennepshaven i Herlev indsat en massiv tryghedsskabende indsats i området.

Den mobile politi station er parkeret nær gerningsstedet. Her vil den foreløbigt være at finde frem til kl 21.30 i aften og døgnet rundt vil der være intensiveret patruljering i området.

 

Umiddelbart efter skyderiet, der kostede to unge mænd livet, blev Lokalpolitiet indsat for at genskabe tryghed i området. Her til morgen er den tryghedsskabende indsats blevet genoptaget og blandt andet en mobil politistation er blevet indsat i området nær gerningsstedet. Her kan vidner til gårsdagens skyderi henvende sig, og her kan man også få en snak, hvis man har behov for en vende den alvorlige episode med politifolk. Samtidig er polititeknikere, efterforskere og kørende patruljer massivt tilstede i området.
”Vi har stor forståelse for, at et sådan voldsomt skyderi i et boligområde kan skabe utryghed. Borgerne i Herlev kan være helt sikre på, at vi gør hvad der er står i vores magt både for at genoprette trygheden og fange gerningsmændene. Vi er massivt tilstede i området – både for at opklare forbrydelsen og for at borgerne kan indgå i dialog med os”, siger politidirektør Kim Christiansen.

Københavns Vestegns Politi indkalder til pressebriefing senere i eftermiddag om både de tryghedsskabende tiltag og status på efterforskningen. Der er endnu ikke sat klokkeslæt på pressebriefingen, men den bliver meldt ud på Twitter. Frem til pressebriefingen har Københavns Vestegns Politi ikke nye oplysninger i sagen

 

 

Flere nyheder

16. november 2019

Københavns Vestegns Politi

Efterforsker drab i Brøndby Strand

Københavns Vestegns Politi er talstærkt tilstede ved Tybjergparken lørdag efter skuddrab på en 25-årig mand og efterlyser vidner.

14. november 2019

Københavns Vestegns Politi

Fire unge anholdt for grov vold og røveri i Brøndby Strand

København Vestegns Politi indledte i morges en anholdelsesaktion mod en gruppe unge, som er mistænkt i en sag om grov vold og røveri – samtidig efterlyser politiet et specifikt vidne i forbindelse med sagen.

11. november 2019

Københavns Vestegns Politi

Fortsat politiopmærksomhed i Ishøj

Selvom visitationszonen i dele af Ishøj udløber kl. 18, fortsætter Københavns Vestegns Politi med en skærpet opmærksomhed i området.

Afvis cookies