Spring til hovedindhold

Forslag

Massiv tryghedsskabende indsats i Herlev

Københavns Vestegns Politi har efter skyderiet i går i Sennepshaven i Herlev indsat en massiv tryghedsskabende indsats i området.

Den mobile politi station er parkeret nær gerningsstedet. Her vil den foreløbigt være at finde frem til kl 21.30 i aften og døgnet rundt vil der være intensiveret patruljering i området.

 

Umiddelbart efter skyderiet, der kostede to unge mænd livet, blev Lokalpolitiet indsat for at genskabe tryghed i området. Her til morgen er den tryghedsskabende indsats blevet genoptaget og blandt andet en mobil politistation er blevet indsat i området nær gerningsstedet. Her kan vidner til gårsdagens skyderi henvende sig, og her kan man også få en snak, hvis man har behov for en vende den alvorlige episode med politifolk. Samtidig er polititeknikere, efterforskere og kørende patruljer massivt tilstede i området.
”Vi har stor forståelse for, at et sådan voldsomt skyderi i et boligområde kan skabe utryghed. Borgerne i Herlev kan være helt sikre på, at vi gør hvad der er står i vores magt både for at genoprette trygheden og fange gerningsmændene. Vi er massivt tilstede i området – både for at opklare forbrydelsen og for at borgerne kan indgå i dialog med os”, siger politidirektør Kim Christiansen.

Københavns Vestegns Politi indkalder til pressebriefing senere i eftermiddag om både de tryghedsskabende tiltag og status på efterforskningen. Der er endnu ikke sat klokkeslæt på pressebriefingen, men den bliver meldt ud på Twitter. Frem til pressebriefingen har Københavns Vestegns Politi ikke nye oplysninger i sagen

 

 

Pressekontakt

E-mail: kbhv-presse@politi.dk
Telefon: 4026 3704

 

Akutte pressehenvendelser uden for almindelig arbejdstid rettes til vagtchefen via hovednummer 4386 1448.

Flere nyheder

23. august 2019

Københavns Vestegns Politi

15 ukrainske mænd anholdt for ulovligt arbejde på en byggeplads i Hedehusene

Københavns Vestegns politi anholdt i går 15 ukrainske statsborgere uden arbejdstilladelse. De anholdte forventes fremstillet senere i dag eller i løbet af weekenden med henblik på udsendelse af Danmark.

21. august 2019

Københavns Vestegns Politi

Forhindrer kriminalitet i dit område

At hindre kriminalitet effektivt kræver et tæt samarbejde mellem alle aktører i samfundet – fx skoler, socialforvaltninger, psykiatri, forældre, kriminalforsorg, boligforeninger, idrætsklubber, politi og andre.

12. august 2019

Københavns Vestegns Politi

To mænd fængslet for omfattende hæleri

Retten i Glostrup har her til eftermiddag varetægtsfængslet to mænd. De er mistænkt for hæleri i forbindelse med tyvekoster fra en række indbrud siden nytår – blandt andet i Bagsværd

Afvis cookies