Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Nyhed

17. januar 2020

Poltiet søger fortsat vidner ifm hasarderet kørsel i Herlev

Siden Københavns Vestegns Politi tirsdag den 7. januar foretog anholdelse af to personer for hasarderet kørsel i Herlev, har politiet efterforsket sagen og søger fortsat vidner.

Patruljebil, Københavns Vestegns Politi

Sagen begyndte tirsdag i sidste uge kl ca. 18.38, da politifolk forsøgte at bringe en bil til standsning ud for Stationsalleen 7 i Herlev. Men i stedet for at stoppe, speedede bilisten op og kørte hasarderet fra stedet. I den forbindelse blev en politimand ramt overfladisk af bilen og politimandens kollega vurderede at det var nødvendigt af afgive varselsskud. Da billisten fortsatte hasarderet ad Herlev Hovedgade, måtte flere fodgængere springe for livet og en person blev ramt overfladisk af bilen. Kort efter fandt politiet bilen og to personer blev anholdt.

”Vi har talt med mange i denne sag, men vi søger forsat personer, der var tæt på at blive ramt af billisten, ligesom vi også gerne vil i kontakt med øvrige vidner, siger politikommissær Andreas Mollerup. 

 

23-årig mand fængslet

Både fodgængeren og politimanden blev efterfølgende tjekket på skadestuen, men havde alene pådraget sig knubs.

I forbindelse med sagen er en 23-årig mand blevet varetægtsfængslet. Han er blandet andet mistænkt for grov vold, for vold med politiet og for at bringe andres liv i fare.

 

Har du informationer i sagen, kan Københavns Vestegns Politi kontaktes på 43861448.

 

Pressekontakt:

Politikommissær Andreas Mollerup - 61227503

Tidligere pressemeddelelse i sagen:

https://politi.dk/koebenhavns-vestegns-politi/nyhedsliste/politiets-varselsskud-i-herlev/2020/01/07

 

Flere nyheder

1. juli 2020

Københavns Vestegns Politi

To personer anholdt: Mistænkt for at stå bag en række brande i Herlev

Københavns Vestegns Politi har siden slutningen af maj haft en intensiv efterforskning af en række brande i Herlev, og har til formiddag anholdt to personer på 18 år, som er mistænkt for at stå bag.

26. juni 2020

Københavns Vestegns Politi

Otte mænd dømt for frihedsberøvelse og røveri

Retten i Glostrup har her til eftermiddag idømt otte mænd mellem 1½ og 3 ½ års fængsel for en sag om frihedsberøvelse og røveri som tog udgangspunkt i Rødovre og endte i Frederikssund

26. juni 2020

Københavns Vestegns Politi

Øget patruljering ved Fløng Skole

Københavns Vestegns Politi har stor opmærksom på området omring Fløng Skole – men har ikke modtaget anmeldelser om seksuelle krænkelser, som det har været beskrevet på de sociale medier

Afvis cookies