Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Nyhed

25. marts 2024 13:02

Søg penge til at hjælpe børn og unge

Nu kan du søge en fond om penge til et skoleophold, en uddannelse eller et kursus til et barn eller ung, som skal hjælpes på en bedre kurs i livet.

Politidirektør Kim Christiansen, Københavns Vestegns Politi

’Ellen og Herman Egelunds Fond’ skal hjælpe børn og unge fra Vestegnen på rette vej i livet med skoleophold, og lige nu er der åbent for ansøgninger.

Fondens penge er tilegnet børn eller unge, som er i berøring med retssystemet eller er på vej ud i et liv med kriminalitet, og yder tilskud til ophold på skoler, uddannelser og kurser eller særlige projekter og aktiviteter, som hjælper børn og unge under 18 år mod en bedre bane i livet.

 

”Send gerne fonden en ansøgning, hvis du kender et udsat barn eller ung, hvor et skoleophold kunne hjælpe i positiv retning,” siger fondens formand Kim Christiansen, politidirektør ved Københavns Vestegns Politi.

 

Han håber, der kommer gode ansøgninger, så fondens penge kommer udsatte børn og unge til gavn.


Fonden uddeler op til en halv million kroner i 2024, hvor der er deadline for ansøgninger den 2. maj 2024.

 

Mere om fonden og ansøgning her

 

Få hjælp til din ansøgning

En ansøgning forudsætter altid samtykke af den unges værge men kan sagtens indgives sammen med en anden fx en lærer, socialpædagog eller andre med kendskab til den unge og de rette hjælpemuligheder. Foreninger kan også søge.


Vi vejleder gerne, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til din ansøgning. Kontakt os på telefon 4024 5773 eller mail
jwu002@politi.dk.

Ellen og Herman Egelund fra Gladsaxe testamenterede ca. 1,9 millioner kroner til Københavns Vestegns Politi, som bestyrer en fond i deres navne, uddeler pengene over 10 år og siden 2022 har uddelt næsten 350.000 kroner.

Pressekontakt

Telefon: 4026 3704
E-mail: kbhv-presse@politi.dk

25. april 2024

Københavns Vestegns Politi

3,5 års fængsel for ildspåsættelse

55-årig mand dømt for at sætte ild på en ejendom i Rødovre.

23. april 2024

Københavns Vestegns Politi

Uorden i skærpet strafzone udløste forhøjet straf

En 29-årig mand fra Skovlunde blev tirsdag formiddag kendt skyldig i grov uorden ved Brøndby Stadion. Fordi politiet havde indført en skærpet strafzone på stedet, forhøjede Retten i Glostrup straffen til en frihedsstraf på tre måneder.

5. april 2024

Københavns Vestegns Politi

Dømt til anbringelse for drab

41-årig mand dømt for drab på en overlæge på et psykiatrisk center.