Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestjyllands Politi

Nyhed

27. april 2020 12:28

Politiet undersøger brand i Silkeborg, hvor 29-årig kvinde blev fundet død

Det var en 29-årig kvinde, der i morges mistede livet, da der opstod brand i hendes lejlighed på Vestergade i Silkeborg. Politiet skrev i første omgang, at kvinden var 30 år, men der er altså tale om en kvinde på 29 år.

Kriminalteknikere og efterforskere fra Midt- og Vestjyllands Politi er lige nu i gang med at undersøge omstændighederne omkring en brand, der mandag morgen opstod i en lejlighed i Silkeborg, hvor en 29-årig kvinde mistede livet.

Klokken 7.03 kom meldingen om, at der var brand i et lejlighedskompleks, Vestergade 51B i Silkeborg. Da brandfolkene kort efter nåede frem, fandt de i lejligheden, hvor det brændte, en 29-årig kvinde. Hendes liv stod ikke til at redde. Der er tale om lejlighedens kvindelige beboer.

Klokken 7.45 var brandfolkene færdige på stedet. Fem personer var kortvarigt evakueret i forbindelse med branden, men er nu alle tilbage i deres lejligheder. Den afdøde kvindes pårørende ér underrettet.

Politiet efterforsker alle brande, der har dødelig udgang, som mistænkelige. Derfor vil politiet gerne høre fra offentligheden, hvis nogen har bemærket noget i forbindelse med branden. Kontakt Midt- og Vestjyllands Politi på telefon 114.

Pressekontakt

Telefon: 51731906
 

8. maj 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

Drabssag fra Lemvigvej i Holstebro skal for retten

Efterforskningen af sagen, hvor en 51-årig kvinde i oktober 2023 blev fundet dræbt på Lemvigvej i Holstebro, er afsluttet. Anklagemyndigheden ved Midt- og Vestjyllands Politi forventer at kunne gennemføre sagen om en tilståelsessag.

6. maj 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

Dom i sag om serieindbrud: 38-årig dømt for 62 indbrud

38-årig udlænding idømt fængsel for at bryde ind i stribevis af sommer- og kolonihavehuse.

2. maj 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

Brøndbytilskuere kan blive tilbageholdt efter søndagens kamp på MCH Arena

For at forebygge uro skal FC Midtjylland søndag aften den 5. maj sikre, at tilskuerne på udebaneafsnittet tilbageholdes efter superligakampen mellem FC Midtjylland og Brøndby IF, indtil politiet vurderer, at de berørte tilskuere kan forlade stadion. Sådan lyder et påbud, Midt- og Vestjyllands Politi i dag har givet den midtjyske klub.