Spring til hovedindhold

Forslag

Hittegodskontor

På politistationerne i Midt- og Vestjylland kan du aflevere ting, du har fundet, og hente ting, du har mistet.

Har du mistet noget?

Har du mistet nøgler, pung, paraply, jakke eller andre mindre ting, kan du henvende dig på den relevante politistation eller ringe til Midt- og Vestjyllands Politi på 114. Måske er det, du savner, blevet indleveret til os. Det er vigtigt, du henvender dig til politiet der, hvor du har tabt genstanden.
Har du fået stjålet din cykel eller knallert, kan du anmelde det her.
Når vi får hittegods ind, undersøger vi, om vi kan se, hvem genstanden tilhører. Kan vi det, kontakter vi vedkommende og fortæller, hvor han/hun kan hente genstanden.

Har du fundet noget?

Hvis du har fundet noget hittegods, skal du som hovedregel altid aflevere det til politiet inden for 30 dage. Finder du hittegods på skoler, i forretninger, offentlige transportmidler eller lignende, kan du aflevere det der.
Har du fundet en efterladt cykel eller knallert, som vi skal hente, kan du bestille afhentning.
Vores serviceleverandør afhenter løbende cykler og knallerter på de oplyste adresser og vil normalt nå det inden for 15 arbejdsdage.

Hittegods på auktion

Vi opbevarer hittegods i op til tre måneder, afhængigt af hvad det er, og hvilken værdi det har.
Hvis ejeren af hittegodset ikke har henvendt sig, destruerer vi hittegodset. Hittegods af en vis værdi bliver solgt på offentlige hittegodsauktioner. Midt- og Vestjyllands Politi samarbejder i den forbindelse med Holstebro Auktioner, og på Holstebro Auktioners hjemmeside kan du finde datoerne for auktion.

Har du spørgsmål

Har du spørgsmål om hittegods, så skriv til os på MVJYL@politi.dk eller ring til os på 114.

 

Find adresse og åbningstider på din lokale politistation 

Læs mere om hittegods