Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

22. november 2021 13:07

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 22. november 2021.

Læs uddraget af de seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 19. november 2021 kl. 07.00 til 22. november 2021 kl. 07.00.

Afspærringsstrimmel

Weekendens anmeldelser vedrørende:


Indbrud i virksomhed/forretninger:

Havnevej, Nykøbing Sj.Navervej, RoskildeMetalgangen, Karlslunde (forsøg)

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Vendalsgård, KarlslundeMågevej, RingstedKløvervej, KarlslundeMøllevej, BorupEllevej, Solrød StrandSkolevænget, Knabstrup, MørkøvTranevej, HøngRosengårdsminde, GreveLergravsvej, Tåstrup, HolbækProvstevænget, RoskildeFrederiksborgvej, Roskilde (2 anmeldelser)Slagelsevej, HøngStrandvænget, Solrød Strand (forsøg)Vibevænget, Solrød StrandAbsalonvej, Holbæk (forsøg)Grantoftevej, Greve

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Sandvej, Ordrup Næs, Fårevejle St.

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen

 

Tyveri fra køretøjer:

Gersagerparken, Greve
Skyttemarken, Havdrup
Østre Fælled, Ringsted
Faurbjergvej, Tuse Næs, Holbæk
Irisvænget, Ejby, Lille-Skensved
Motelvej, Karlstrup, Karlslunde
Rasteplads, Vestmotorvejen, Ringsted

 

 

Fredag – lørdag:

 

Flere knallertkørere sigtet – Bygaden, Jerslev Sj. – Kalundborg

Kl. 17.12 kørte en civil færdselspatrulje til området ved Hvidebæk-hallen for rutinemæssigt at kigge nærmere på, om trafikanter på parkeringspladsen ved hallen kørte uhensigtsmæssigt eller direkte ulovligt.

Færdselspatruljen var i forvejen Jerslev-området for at kigge efter utryghedsskabende knallertkørsel, men fandt ingen knallerter det sted, hvor politiet efter en borgerhenvendelse havde fået oplysninger om utryghedsskabende knallertkørsel. Derefter kørte færdselspolitiet på eget initiativ til parkeringspladsen ved hallen, hvor flere knallerter kørte rundt, uden at de opdagede politiets tilstedeværelse i den civile patruljebil.

Da de forskellige knallertkørere havde henstillet deres knallerter, blev de alle kontaktet af færdselspolitiet, som undersøgte tre knallerter rutinemæssigt for eventuelle fejl og mangler. De tre førere blev også checket, hvilket samlet set gav følgende sager:
En 15-årig dreng fra Jerslev Sj. blev sigtet for at køre på knallert, selv om han ikke havde erhvervet sig et knallertkørekort. Hans knallert manglede at blive registreret, så der var heller ikke nogen lovpligtig ansvarsforsikring på køretøjet. Knallerten blev endvidere målt til at kunne køre med mindst 50 km/t mod højst tilladt 30 km/t. Endvidere manglede hans knallerten en rød refleks bagpå.

En også 15-årig dreng fra Jerslev Sj. blev sigtet for at køre på en konstruktivt ændret knallert, idet knallerten blev målt til at kunne køre mindst 49 km/t mod de højst tilladte 30 km/t.

En tredje 15-årig dreng, men fra Kalundborg havde også kørt rundt på en konstruktivt ændret knallert, idet knallerten blev målt til at kunne køre mindst 46 km/t mod højst tilladt 30 km/t. Hans knallert manglede også en rød refleks bagpå.
Alle tre sigtede drenge blev gjort bekendt med, at de ud over en bøde for de konstaterede forseelser også kunne forvente en påstand om betinget frakendelse af retten til at føre knallert på grund af de konstruktive ændringer på deres knallerter.

Vold og blufærdighedskrænkelse i nattelivet – Jernbanegade, Roskilde

Kl. 01.04 natten til lørdag blev politiet tilkaldt til en beværtning på Jernbanegade, hvor dørmændene havde et hyr med at holde styr på en uregerlig gæst. Politiet kom frem og anholdt en spirituspåvirket 26-årig mand fra Køge, som kort forinden havde forøvet vold mod en dørmand, som ville bortvise ham fra diskoteket. Den 26-årige skulle bortvises fra stedet, da han havde befølt en kvindelig gæst.

Patruljen sigtede den 26-årige for blufærdighedkrænkelse mod den kvindelige gæst og vold mod dørmanden, som havde fået et knytnæveslag i panden. Den anholdte blev taget med i detentionen til afrusning, og blev løsladt lørdag morgen, da sagerne mod ham var færdigbehandlet. Han fik i forbindelse med sagen et forbud efter restaurationsloven, så han ikke længere må komme på diskoteket. Den 26-årige kan forvente at høre mere i sine sager, når der kommer et retsligt efterspil.

Voldsmand fik forbud om at komme på pub – Havnen, Køge

Kl.01.15 var politiet ved en pub på havnen, hvor en 20-årig mand fra Køge havde været udsat for vold på beværtningen. Den 20-årige havde bedt en mandlig gæst om at lade hans veninde være, hvilket udløste et knytnæveslag mod den 20-årige.

Politiet sigtede en 25-årig mand fra Solrød Strand, som kunne mistænkes for at stå bag volden mod den 20-årige. Han blev afhørt til sagen, men nægtede at slået nogen. Politiet afhørte flere vidner på stedet for at belyse sagen. Den 25-årige fik forkyndt et forbud om at komme på restaurationen, og han kan forvente at høre mere i sagen, når den skal afgøres.

Færdselsuheld / spirituskørsel – Valdemarsgade / Teglovnsvej, Ringsted

Kl. 04.24 rykkede politiet ud til et færdselsuheld, efter at flere naboer til krydset Valdemarsvej-Teglovnsvej havde anmeldt, at en bilist var forulykket. Det viste sig, at en 21-årig mand fra Ringsted var kørt ad Valdemarsgade i nordlig retning frem til T-krydset ved Teglovnsvej. Hans nedbremsning mislykkedes, så han fortsatte ligeud i krydset og påkørte nogle opsatte sten på den nordlige side af Teglovnsvej. Politiet kunne med baggrund i en alkometertest mistænke den 21-årige for at være for påvirket af alkohol til lovligt at kunne køre bil, så han blev sigtet for spirituskørsel og kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve. Ingen øvrige trafikanter var involveret i uheldet, som den 21-årige i øvrigt slap uskadt fra.

Færdselsuheld / spirituskørsel mv. – Køge Bugt Motorvejen, Greve

Kl. 04.44 rykkede politiet ud til et færdselsuheld, idet en lastbil og en varebil var stødt sammen på Køge Bugt Motorvejen i det nordgående spor ved Greve.

Det viste sig, at en 37-årig mandlig lastbilchauffør fra Hviderusland kørte i en lastbil i nordlig retning, da han pludselig bagfra blev påkørt af en varebil, som en 33-årig mand fra Slagelse var fører af. Den 33-årige blev skønnet påvirket af både spiritus og narkotika under kørslen, hvorfor han blev sigtet for de to overtrædelser af færdselsloven. I forbindelse med en kortvarig anholdelse fik den 33-årige udtaget blodprøver til nærmere undersøgelse for både alkohol og euforiserende stoffer. Den 33-årige slap med diverse knubs som følge af påkørslen, mens lastbilchauffør var uskadt. Varebilen fik store skader som følge af uheldet, mens skadernes omfang på lastbil var mindre. Politiet afventer nu analyseerklæringer fra de udtagne blodprøver, før sagen kan afgøres strafferetligt.

I forbindelse med politiets tilstedeværelse på motorvejen i anledning af færdselsuheldet blev to patruljebiler med udrykningssignalerne tændt anvendt som afspærring af uheldsstedet med lastbilen og varebilen. Dette overså en 18-årig kvinde fra Tune, da hun i en personbil kørte ad motorvejen i nordlig retning frem mod det afspærrede uheldssted. Den kvindelige bilist påkørte de to politibiler, der var placeret i vognbanen længst til højre på motorvejen. Hverken den 18-årige eller en politibetjent i den ene politibil kom til skade ved påkørslen, som kun medførte ringe skade på de tre implicerede køretøjer. Politiet registrerede blot omstændighederne og parterne i dette uheld.


Lørdag – søndag:

 

Spiritus-/narkokørsel – Hovedvejen, Osted, Lejre – Lejre

Kl. 10.12 modtog politiet en anmeldelse om, at en bilist måske var påvirket under kørsel i en personbil ad Hovedvejen i sydlig retning.
En patrulje blev sendt til området for at lede efter bilisten, men anden patrulje, der tilfældigt befandt i den nordlige del af Ringsted kommune, fik kontakt til bilisten og fulgte efter, indtil bilisten standsede på en adresse i Ringsted. Politiet kunne efterfølgende konstatere, at føreren var en 24-årig mand fra Ringsted. Da han blev skønnet påvirket af både spiritus og narkotika under kørslen i en personbil ad rute 14 til Ringsted, blev han sigtet for de to overtrædelser af færdselsloven. I forbindelse med en kortvarig frihedsberøvelse fik han udtaget to blodprøver til nærmere undersøgelse for både alkohol og euforiserende stoffer.

Forsøg på butikstyveri mv. – Torvet, Køge

Kl. 12.49 anmeldte personalet fra en materialist-butik, at en mand blev tilbageholdt efter forsøg på at stjæle en parfume til en værdi af 1.149 kr. Politiet fik i butikken kontakt til en urolig, 55-årig mand fra København N, der blev sigtet for forsøg på tyveri af parfumen samt for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, idet han havde optrådt voldeligt over for en af butikkens ansatte.

Den sigtede var blevet mistænkt for at ville stjæle parfumen, da han gemte den i et ærme i sit tøj. Da personalet konfronterede ham med den mistænkelige adfærd, afleverede han parfumen og skubbede efterfølgende til en butiksansat, så hun væltede ind i en varereol. Manden flygtede ud af butikken og skubbede undervejs til en anden kunde for at slippe væk. Ude på torvet flygtede han til fods efterfulgt af en butiksansat, der ved råb fik påkaldt sig andre tilstedeværendes opmærksomhed på situationen.

To mænd, der tilfældigt havde set den sigtede komme løbende, udviste handlekraft og fulgte efter manden, der til sidst forsøgte at gemme sig i en baggård i Nyportstræde. De to mænd fik manden fulgt retur til butikken, hvor politiet fik kontakt til ham. Den sigtede kan nu forvente at høre nærmere fra politiet, når sagerne mod ham skal afgøres.

Færdselsuheld – Lillevangsvej, Greve

Kl. 15.09 rykkede ambulancepersonale og politiet ud til et færdselsuheld, hvor en bilist og en knallertkører var impliceret. En person var kommet til skade i forbindelse med uheldet, der skete, da en 15-årig dreng fra Greve kørte på en knallert i nordgående retning på cykelstien langs Lillevangsvej. Under kørslen sad en 14-årig dreng fra Greve som passager bag på knallerten. I lyskrydset ved udkørslen fra Greve Idræts- og Fritidscenter stødte han sammen med en personbil, der blev ført af en 19-årig kvinde fra Hedehusene.

Ved sammenstødet ramte knallerten højre side af bilen, hvorefter både fører og passager på knallerten fløj hen over bilens motorhjelm. Knallertens fører anvendte styrthjelm under kørslen og slap fra uheldet med diverse knubs, mens passager, der ikke anvendte styrthjelm, blev indbragt til skadestuen for behandling af et benbrud og mulig kvæstelse i hovedet. Bilisten slap uskadt fra sammenstødet, men begge køretøjer fik skader som følge af sammenstødet. Knallerten blev indbragt til nærmere undersøgelse på grund af en mistanke om konstruktive ændringer, så den kunne køre hurtigere end tilladt.

Politiet har optaget rapport om sammenstødet på grund af personskaden og for at få belyst omstændighederne ved sammenstødet i lyskrydset. Endvidere har politiet optaget rapporter om den 14-årige, der skal afhøres om det ulovlige i at være passager på en knallert og uden at anvende styrthjelm. Den 14-årige kan ikke sigtes for overtrædelse af færdselsloven, idet han er under den kriminelle lavalder på 15 år.

Alle tre vil høre nærmere fra politiet, når sagen er færdigefterforsket og skal strafferetligt afgøres.

Færdselsuheld/spirituskørsel – Lindenborgvej/Hornsherredvej, Lindenborg, Kirke-Såby - Lejre

Kl. 16.37 anmeldte en årvågen mandlig bilist, at han undrede sig over et forulykket køretøj, der holdt op ad en påkørt lygtepæl i tæt på Lindeborgvej-Hornsherredvej. En lyssignalstander i lyskrydset var også blevet påkørte, hvorfor anmelderen stoppede op. To mænd ved det forulykkede køretøj blev samlet op af et køretøj og forsvandt.
Politiet kørte til stedet med bl.a. en hundepatrulje for at lede efter de to mænd, så politiet kunne få klarlagt omstændighederne ved uheldene.

Senere fik politiet oplysninger om, at vejhjælp var rekvireret til at flytte den forulykkede varebil til en adresse i Hvalsø-området. Derefter kørte politiet til adressen, hvor de to mænd blev truffet og kunne mistænkes for at være de to mænd, som anmelderen havde set ved den forulykkede bil. Der var tale om to mænd på 36 og 39 år fra Hvalsø, som begge blev anholdt, idet de var påvirket af spiritus og derfor kunne mistænkes for spirituskørsel. Begge fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol, inden de blev afhørt til sagen og efterfølgende løsladt.

Politiet har optaget rapport i sagen i et forsøg på at få klarlagt omstændighederne ved de to uheld og få identificeret føreren af varebilen i forbindelse med påkørslerne.

Blufærdighedskrænkelse – Over Bølgen, Greve

Kl. 18.08 fik politiet en anmeldelse om, at vagter i indkøbscentret tilbageholdt en mand, der kunne mistænkes for blufærdighedskrænkelse over for en kvindelig kunde i et supermarked i centret.
Politiet fik identificeret den tilbageholdte som en 35-årig mand fra Greve, der kunne mistænkes for at have befølt en 22-årig kvinde fra Greve bagpå uden på tøjet, da hun sammen med sin familie var på indkøb i et supermarked. Den 35-årige blev kortvarigt anholdt og afhørt til sagen, som han vil høre nærmere om, når sagen skal afgøres.

Spirituskørsel / kørsel i frakendelsestiden – Nykøbingvej, Snertinge – Kalundborg

Kl. 18.23 anholdt og sigtede politiet en 44-årig kvinde fra Svebølle for både spirituskørsel og kørsel i frakendelsestiden i en personbil, som hun var fører af. Hun blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol. Også bilens ejer kan forvente at høre nærmere fra politiet, idet bilejeren skal sigtes for at have overladt føringen af personbilen til en person, der ikke lovligt kunne være fører.

Narkokørsel – Vallekildevej, Hørve – Odsherred

Kl. 20.42 anholdt og sigtede politiet en 44-årig mand fra Taastrup for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer (mistanke om cannabis).

Mange biler forsamlet – Sandvadsvej, Køge

Kl. 23.48 fik politiet oplysninger om, at mange biler var forsamlet på Sandvadsvej, så der var risiko for, at bilisterne måske ville begynde såkaldt gaderæs.

En patrulje kørte til området, hvor omkring 40 bilister var forsamlet. Politiet så ingen tegn på begyndende gaderæs, men bilisterne begyndte efter politiets ankomst at køre stille og roligt væk fra stedet.
Politiet kørte i præventivt øjemed til transportcenteret, men ingen personbiler forsamlede sig i dette område, hvorfor politiet ikke foretog sig yderligere i anledning af anmeldelsen.

Ordensbekendtgørelsen – Jernbanegade, Roskilde

Kl. 03.53 bad DSB-personale om assistance fra politiet, idet en mandlig passager opførte sig aggressivt og truende over for en anden mandlig passager. På Roskilde station fik politiet kontakt til en 19-årig mandlig passager, der oplyste, at han under togturen fra København til Roskilde var blevet generet af en mand, som han ikke kendte og ikke havde haft nogen konflikt med. Manden havde været provokerende i sit sprogbrug, taget fat i den 19-åriges skulder og puffet ham provokerende i maven, så politiet fandt grundlag for at sigte en 23-årig mand fra Dalmose for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen på grund af adfærden over for den 19-årige. Den sigtede kan nu forvente at høre nærmere fra politiet i anledning af sigtelsen.

Færdselsuheld / spirituskørsel – Værftsvej, Køge

Kl. 04.00 blev en 41-årig mandlig bilist overhalet af en personbil, hvis fører efterfølgende trak så langt til højre, at han kørte ud i rabatten og ramte en lygtepæl. Politiet blev tilkaldt og kunne efterfølgende konstatere, at føreren af den overhalende personbil – en 25-årig mand fra Kalundborg – var påvirket af spiritus i et sådant omfang, at han blev kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol. Den 25-årige slap uskadt fra påkørslen af lygtepælen.


Søndag - mandag

 

Brand i emhætte – Fælledvej, Roskilde

kl.16.21 kørte politi, ambulance og brandvæsen med stigevogn til brand i en lejlighed på Fælledvej i Roskilde. Branden var startet i en frituregryde, da en teenager tilberedte mad. Da flammerne startede slukkede drengen komfuret og slog alarm. Det store opbud af udrykningskøretøjer kom dog ikke i aktion, da ilden blev slukket før det spredte sig til ejendommen. Der skete kun sodskade omkring emhætten og ingen personer kom noget til.

Brand i lejligheder i Greve

Kl. 17.29 opstod brand i en lejlighed på Bøgehegnet i Greve, så politi og brandvæsen rykkede ud. Ilden var startet omkring nogle el-installationer og det brændte imellem to gipsvægge, så brandvæsnet måtte bryde væggen ned for at slukke ilden. Ilden blev slukket før den spredte sig yderligere, og ingen personer kom til skade ved branden. Politiet optog rapport, for at belyse omstændighederne omkring brandens opståen.

Kl. 22.06 kom et alarmopkald om en bygningsbrand i et lejlighedsbyggeri på Gersagerparken i Greve. Politi, brandvæsen og ambulance kørte til stedet, hvor to yngre mænd havde lavet mad, da der gik ild i gryden. Den ene flyttede den brændende gryde væk fra komfuret og brændte sin hånd, men han kom ikke noget alvorligt til. Ilden blev slukket før den spredte sig til lejligheden, der derfor slap med sodskader.

Hastighedsmåling –Skagerakvej, Holbæk

Søndag aften foretog betjente fra færdselsafdelingen en hastighedsmåling med laser på Skagerakvej i Holbæk. Målingen foregik fra Ladegårdsalléen, hvor der er byzone og en hastighedsbegrænsning på 50 km/t. Tre bilister kørte mere end 30 % for hurtigt, så de ud over bøden får et klip i kørekortet. En bilist kørte mere end 60% for så hurtigt, og det udløser et kørselsforbud.

Kl. 19.39 blev en 24-årig mand fra Holbæk målt til at køre 67 km/t.
Kl. 19.52 målte politiet en 19-årig kvinde fra Holbæk til at køre 71 km/t. Bøde og klip.
Kl. 20.07 standsede betjentene en 21-årig mand fra Hørve, som var blevet målt til at køre 71 km/t. De får alle tre en bøde og et klip.

Kl. 20.16 blev dagens hurtigste bil målt til at køre hele 89 km/t. Bilisten, en 18-årig mand fra Holbæk, havde kun haft kørekort i lidt mere end et år, og derfor lægges sagen op til et kørselsforbud. Det vil sige, at når afgørelse i sagen er faldet, må den unge mand ikke køre før han har bestået en kontrollerende teori- og køreprøve.

De sigtede kan ud over klip og kørselsforbud forvente bøder på mellem 2500 og 4000 kr – og oveni kommer et bidrag til offerfonden på 500 kr.

Flere påvirkede bilister – Odsherred og Holbæk

Kl. 17.10 Rørvigvej, Nykøbing Sj. En 51-årig mand fra Rørvig kørte spirituspåvirket i bil. En alkometertest viste en promille over det tilladte, så han blev anholdt og sigtet.

Kl. 23.49 på Skagerakvej i Holbæk sigtede og anholdt en patrulje en 29-årig mand fra Hadsund for narkokørsel i en personbil. Et narkometertest viste positiv for hash, så han fik udtaget en blodprøve. Den 29-årige var frakendt førerretten og havde flere sager om narkokørsel på samvittigheden. Nu venter politiet på resultatet af blodprøven, hvorefter han kan forvente at høre mere i sin sag. Han kan forvente at få afgjort sine flere verserende sager samtidig ved et senere retsmøde.

Kl. 01.40 blev en 28-årig mand fra Nyborg standset på Borgmestergårdsvej i Holbæk, hvor han kørte bil i narkopåvirket tilstand. Han blev havde desuden ikke gyldig førerret, og kørte i en lånt bil. Han blev anholdt, sigtet og fik udtaget en blodprøve. Ejeren af bilen blev sigtet for at låne sin bil ud til en person, der ikke lovligt kunne føre den.

Mand alvorligt tilskadekommen i solouheld – Vestmotorvejen, Ringsted

Kl. 22.10 skete et uheld på Vestmotorvejen i Ringsted, da en bilist af ukendte årsager mistede herredømmet over bilen, som ramte autoværnet og rullede rundt. Politi, ambulance og lægehelikopter blev sendt til stedet, da der var mistanke om, at føreren, en 27-årig mand fra København, var kommet til alvorligt til skade. Han blev fløjet til Rigshospitalet til behandling.

Med i bilen, som passager, var en 27-årig mand fra Jylland, der ikke kom noget alvorligt til ved ulykken. Han blev kørt i ambulance til sygehuset til tjek. Begge mænd fik rutinemæssigt udtaget blodprøver, da det i første omgang ikke var helt afklaret, hvem som havde ført bilen. Ingen af de to mænd havde et gyldigt kørekort.

Motorvejen var spærret i østlig retning i omkring to timer, mens der foregik redning og undersøgelser på stedet. Den tilskadekomne fører er fortsat indlagt til behandlet for svære skader, men han meldes at være stabil og uden for livsfare. Politiet afventer nu resultatet af blodprøven og vil afhøre føreren af bilen, når hans tilstand tillader det.

Påvirket bilist kørte ind i vejtræ – Mosede Landevej, Greve

Kl. 01.48 kørte en 25-årig mand fra Letland ind i et vejtræ langs Mosede Landevej i Greve. Bilen endte herefter i en grøft på siden. Den 25-årige blev kørt til tjek på sygehuset, hvor han fik udtaget en blodprøve, da der var mistanke om, at han var påvirket af spiritus og hash under kørslen. Han havde desuden ikke gyldig førerret, og blev sigtet for kørsel uden førerret i påvirket tilstand.

Efter blodprøveudtagelsen blev den 25-årige taget med afrusning i detentionen og løsladt, da han igen kunne tage vare på sig selv. Nu afventer politiet resultatet af blodprøven, hvorefter den sigtede vil blive høre mere i sagen.

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Martin Bjerregaard
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
 

 

Flere døgnrapporter

9. december 2022

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 9. december 2022.

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 8. december 2022 kl. 07.00 til 9. december 2022 kl. 07.00.

6. december 2022

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 29. november 2022.

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 28. november 2022 kl. 07.00 til 29. november 2022 kl. 07.00. Denne døgnrapport er den 29/11-2022 udsendt som en pressemeddelelse, men udsendes nu også - forsinket - som et uddrag af døgnets begivenheder i det anførte døgn.

6. december 2022

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 6. december 2022.

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 5. december 2022 kl. 07.00 til 6. december 2022 kl. 07.00.

Forslag