Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

1. november 2023 11:49

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 1. november 2023.

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 31. oktober 2023 kl. 07.00 til 1. november 2023 kl. 07.00.

Døgnets anmeldelser vedrørende:

 

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Kildebrøndevej, Greve

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Kilevangen, Havdrup

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Kratkrogen, Nykøbing Sj.

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen

Tyveri fra køretøjer:

Bobakken, Hårlev
Kirkeskovvej, Tåstrup, KlippingeIndbrud i container - Kildebrøndevej, Greve

Kl 08.40 kom der anmeldelse om, at der har været indbrud i en container på en byggeplads. Ved at skære hul i siden på containeren har tyvene i løbet af aftenen eller natten fjernet værktøj for et større beløb. Politiet hører gerne fra vidner, der i løbet af de mørke timer har hørt eller set noget mistænkeligt i området.

Påvirket bilist - Benløse By, Ringsted

Kl 10.40 kørte en personbil ført af en 66-årig mand fra Ringsted mod nord, da den i et kryds påkørte en skraldebil ført af en 30-årig kvinde fra Næstved, der kørte mod vest. Da patruljen kom frem blev den 66-årige testet til at have en promille over det tilladte og han blev medtaget til blodprøve. Krydset var i en tid derefter spærret, før det lykkedes at få fjernet skraldebilen.

Ophold det forkerte sted - Ringsted

Udlændingeafdelingen hos Midt- og Vestsjællands Politi foretog tirsdag formiddag kontrol af en adresse i Ringsted by, hvor der ifølge politiets oplysninger var en virksomhed inden for massagebranchen.

På stedet traf politiet fire kvinder fra Thailand, hvor de tre ved politiets kontrol havde orden i deres papirer.

Den fjerde kvinde var 41 år og efterlyst af Hjemrejsestyrelsen, fordi hun ikke opholdt sig på det asylcenter i Sønderjylland, hvor hun skulle befinde sig i forbindelse med behandlingen af hendes asylansøgning i Danmark.

Den 41-årige kvinde blev derfor anholdt og medtaget til en politistation, hvor hun fik forkyndt et pålæg om og indskærpet sin pligt til at opholde sig på det sted, som Hjemrejsestyrelsen angav.

Hun blev senere på dagen efter aftale med Hjemrejsestyrelsen løsladt uden at være blevet sigtet for noget og transporteret til en togstation, så hun kunne tage toget retur til Sønderjylland.

Kontrollen af adressen i Ringsted skete som et led i politiets generelle indsats mod kvindehandel i f.eks. prostitutionsmiljøet.

Brandundersøgelse - Gl. Nykøbingvej, Vig - Odsherred

Kl. 11.14 opdagede en nabo, at der var udbrudt brand i et hus, så brandvæsnet blev alarmeret.

Brandvæsnet og politiet fik kort efter kontakt til en 26-årig mandlig beboer, der var kommet hjem. Han kunne oplyse, at der ikke var nogen i huset, og at et husdyr var kommet ud i god behold.

Branden havde fået godt fat i boligen, som trods brandvæsnets indsats udbrændte. Et lejemål ved siden af blev både brand- og sodskabet, mens ruderne i et vindue i et nabohus var revnet på grund af varmeudviklingen.

Ingen personer kom til skade ved branden, hvor politiet nu skal undersøge brandstedet nærmere i et forsøg på at finde frem til brandårsagen.

Færdselsuheld - Vestmotorvejen, Ringsted

Kl. 12.00 var en 32-årig mand fra Korsør forulykket med sin personbil, da han kørte i østlig retning af Vestmotorvejen ved Ringsted.

Under overhaling af en lastbil mistede han kontrollen over sin bil og kørte ud i rabatten, hvor bilen trillede rundt og standsede liggende på taget uden for motorvejen. Senere blev den afhentet af et bugseringskøretøj.

Den 32-årige slap uskadt fra uheldet, men slap ikke fra mødet med politiet uden at blive frihedsberøvet. Han var i forvejen efterlyst af Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi som udeblevet fra fogedretten i Næstved, så han blev bragt dertil for at få klaret det retsmøde med et par sager på dagsordenen.

Færdselsuheld / spirituskørsel - Munkholmvej, Holbæk

Kl. 15.16 fik politiet via alarm 112 melding om, at en bilist var forulykket på Munkholmvej i Holbæk.

På uheldsstedet fik politiet kontakt til en 54-årig mand fra Ballerup, som var påvirket af spiritus i en sådan grad, at politiet foretog en alkometertest. Da testen gav udslag over det tilladte, blev den 54-årige anholdt i forbindelse med en sigtelse for spirituskørsel.

Hans bil havde fået større skader efter kollisionen med et autoværn på uheldsstedet. Ingen øvrige trafikanter var blevet impliceret i uheldet, som den 54-årige var sluppet fra uden behandlingskrævende skader.

Politiet løslod den 54-årige efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol, så han vil høre nærmere fra politiet om sagens videre forløb, når analyseerklæringen fra blodprøven foreligger.

Narkokørsel i frakendelsestiden - Høng Landevej, Løve, Høng - Kalundborg

Kl. 16.55 blev en 20-årig mand fra Sønderjylland anholdt i forbindelse med sigtelser for flere overtrædelser af færdselsloven, da han som fører var blevet standset i en personbil på Høng Landevej i Høng.

Den 20-årige var i forvejen frakendt kørekortet og måtte derfor ikke være fører af personbilen, som han kørte i. Desuden kunne politiet mistænke ham for at være påvirket af narkotika under kørslen, så han fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer inden sin løsladelse.

Bilejeren kan nu også forvente at blive sigtet i forbindelse med at have overladt føringen af personbilen til en person, der ikke lovligt kunne være fører.

Brandundersøgelse - Solholmsvej, Svinninge - Holbæk

Kl. 16.56 var der udbrudt brand i en villa på Solholmsvej i Svinninge, så brandvæsnet og politiet rykkede ud til stedet.

Røgdykkere fra brandvæsnet fik checket, at der ikke var nogen personer til stede i villaen, hvis ejere blev underrettet om branden.

Brandvæsnet fik slukket branden, der havde forårsaget kraftige brandskader i en del af huset, men røg- og sodskader i resten af boligen, så stedet var ubeboelig.

Ingen kom til skade ved branden, og politiet skal nu undersøge brandstedet nærmere for at finde årsagen til brandens opståen, herunder hvorvidt en pilleovn i boligen kan have en rolle.

Færdselsuheld - Skovvejen, Jyderup, Holbæk.

Kl. 19.22 skete der et færdselsuheld, da en 19-årig ung mand fra Holbæk-området kom kørende ad Skovvejen mod vest. Pludseligt hoppede et rådyr ud på vejen foran bilen. Den 19-årige undveg, men ramte i den forbindelse ind i et vejskilt i midterrabatten. En ambulance blev tilkaldt, men den unge mand slap fra uheldet uden alvorlige skader.

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

24. maj 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 24. maj 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 23. maj 2024 kl. 07.00 til 24. maj 2024 kl. 07.00.

23. maj 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 23. maj 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 22. maj 2024 kl. 07.00 til 23. maj 2024 kl. 07.00.

21. maj 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 21. maj 2024.

Udenlandsk lastbilchauffør med vanvidspromille - Ældre mand frarøvet dankort - Cyklist hårdt kvæstet i højresvingsulykke. Læs uddraget af pinsens hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 17. maj 2024 kl. 07.00 til 21. maj 2024 kl. 07.00.