Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

19. marts 2024 10:27

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 19. marts 2024.

Vidner søges til tricktyveri - Bilist påkørte parkeret bil og flygtede - Brand i carport ved el-cykel. Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 18. marts 2024 kl. 07.00 til 19. marts 2024 kl. 07.00.

Døgnrapport

Døgnets anmeldelser vedrørende:

 

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Algade, Roskilde

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Gl. Skovvej, Vipperød

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen

Tyveri fra køretøjer:

Odinsvej, Tune
Damager, Hvalsø
Bjarkesvej, Nykøbing Sj.
Birkelyvej, Mørkøv

Tricktyveri - Osvej, Jyllinge - Roskilde

Kl. 07.19 kom en 58-årig kvinde gående ad Osvej i Jyllinge, hvor hun mødte to mænd, som kom gående imod hende. De to mænd havde spurgt på dansk med accent, hvad klokken var.

Kvinden trak op i sit jakkeærme for at vise, hun ikke havde ur på. På pegefingeren havde hun en ring af guld med diamanter, som kom til syne. Den ene mand tog ringen af den 58-årige, selvom hun gjorde indsigelser og forlod herefter stedet. De to mænd beskrives som:

A: Mand, 30-35 år, 175-180 cm, Kropsbygning: Kraftig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: lidt krøller i håret, Talte: Dansk med accent

B: Mand 30-35 år, 175-180 cm, Kropsbygning: Kraftig, Hudfarve: Brun, Talte: Dansk med accent, Iført: kasket
Politiet forsøger nu at finde frem til de to tricktyve. Vidner som har bemærket de beskrevne mænd og måske har oplysninger om et evt. køretøj bedes kontakte politiet på tlf. 114.

Narkokørsel uden kørekort - Sjællandsgade, Ringsted

kl. 16.44 sigtede og anholdt en patrulje en 38-årig mand fra Polen, da han blev testet positiv for både hash og amfetamin. Han kunne desuden heller ikke fremvise et gyldigt kørekort, så han blev sigtet for kørsel uden førerret. Efter at have afgivet en blodprøve blev han løsladt, og nu venter svaret på analysen.

Brand i bil - Sasserupvej, Holbæk

kl. 17.54 udbrød brand i en bil, mens den holdt parkeret ved en landejendom på Sasserupvej. En beboer på ejendommen opdagede flammer under køretøjet og fik kontrol over ilden med en pulverslukker. Der var dog røg inde fra køretøjet, som holdt tæt på en bygning. Brandvæsnet slukkede den sidste del af branden, og der skete ingen skade på andet end bilen. Ingen personer kom noget til, og der var intet mistænkeligt ved brandens opståen.

Bilist påkørte parkeret bil og flygtede - Nordstrandsvej, Nykøbing Sj. - Odsherred

Kl. 23.09 blev en varebil, der holdt parkeret i en indkørsel på Nordstrandsvej, påkørt af en personbil. Ejeren af varebilen hørte braget, og så en mand stige kortvarigt ud af personbilen, hvori der også sad en passager. Inden varebilsejeren nåede at tale med føreren af personbilen, satte bilisten sig ind i den nu skadede bil og kørte videre ad Nordstrandsvej. Varebilen fik skader på forskærmen som følge af påkørslen.

Føreren af personbilen beskrives som.
Mand, Dansk af udseende, 20-30 år, 185 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Iført: sort tøj.

Personbilen blev beskrevet som en ældre mørk Ford Fiesta, som fik en bule på venstre forskærm.

Politiet forsøger nu at finde frem til føreren af personbilen, som opfordres til selv at henvende sig. Man har som part i et færdselsheld pligt til at standse, oplyse sit navn og forsikringsselskab til den skadelidte part og evt. hjælpe på uheldsstedet. Politiet har gode oplysninger at få efter, men søger gerne vidner i sagen.

Borgere som har set den beskrevne bil eller føreren, og som kan komme med oplysninger i sagen, bedes kontakte politiet på tlf. 114.

 

Brand i carport - Godthåbsvej, Holbæk

kl.03.46 kørte politi og brandvæsen til brand i en carport ved en villa i Holbæk. Husejeren vågnede ved høje knald fra branden, og så at carporten, der ligger i tilknytning til huset, brændte. Han slog alarm og fik vækket sin kone, som kom ud af huset. Det lykkedes husejeren at køre sin bil ud af carporten før den brændte.

Brandvæsnet fik slukket ilden før den spredte sig til huset. Politiets brandteknikere skal nu forsøge at fastslå brandårsagen, og om ilden kan være startet omkring en el-cykel, der stod til opladning.

 

OPFØLGNING

 

Mand fængslet for grov vold - Vestergade, Roskilde

En 40-årig mand blev i går ved grundlovsforhør fængslet til den 4. april for grov vold mod en 60-årig mand:

Fra gårsdagens døgnrapport: Overfald - Vestergade, Roskilde
Søndag Kl 20.02 kom der melding om, at en 60-årig mand var blevet overfaldet i en lejlighed og trampet og sparket flere gange i ansigtet. Da patruljen ankom til stedet kunne den konstatere, at døren til lejligheden var sparket ind. Der havde tilsyneladende deltaget fem personer i overfaldet. Manden blev med alvorlige skader i ansigtet kørt til behandling på sygehuset. Kriminalteknikere er tilkaldt til at undersøge lejligheden for spor og området er blevet afsøgt med politihunde.

Mistanken går på, at den 60-årige forud for overfaldet havde haft en kontrovers med en anden mand i området. Han kom senere søndag gående forbi adressen, hvor han blev genkendt af en patrulje, der anholdt ham. Der er tale om en 40-årig mand fra Roskilde, som mandag morgen fortsat sidder til afhøring hos politiet.

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

24. maj 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 24. maj 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 23. maj 2024 kl. 07.00 til 24. maj 2024 kl. 07.00.

23. maj 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 23. maj 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 22. maj 2024 kl. 07.00 til 23. maj 2024 kl. 07.00.

21. maj 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 21. maj 2024.

Udenlandsk lastbilchauffør med vanvidspromille - Ældre mand frarøvet dankort - Cyklist hårdt kvæstet i højresvingsulykke. Læs uddraget af pinsens hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 17. maj 2024 kl. 07.00 til 21. maj 2024 kl. 07.00.