Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

29. november 2023 09:26

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 29. november 2023.

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 28. november 2023 kl. 07.00 til 29. november 2023 kl. 07.00.

Døgnrapport

Døgnets anmeldelser vedrørende:

 

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Vilhelmshøjvej, Eskebjerg, Kalundborg

 

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Markskellet, Jyllinge, Roskilde

 

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Skovbakken, Vig, Odsherred

 

Indbrud i skole og institutioner mv.:

-

 

Tyveri fra køretøjer:

Tjurgården, Greve (4 stk)

Hedelunden, Greve

Munkholmvej, Kirke-Såby, Lejre

Bøgehegnet, Greve

 

I sagerne fra Greve er der i et tilfælde tale om en varebil, hvorfra der er stjålet værktøj. I de andre sager er tale om personbiler, hvor der primært er stjålet info/navigationsskærme. Politiet hører gerne fra folk, der i området har bemærket mistænkelige personer eller køretøjer i tiden fra mandag aften til tirsdag morgen eller som har kameraovervågning, der har filmet gerningsmændene.

 

Lastbil snittede bygning – Vesterlyng, Nykøbing Sjælland – Odsherred

Kl. 08.45 anmeldte en borger, at han havde været vidne til, at en lastbil havde ramt facaden ved et byggemarked, hvorefter chaufføren var kørt fra stedet. Anmelderen havde fået fat i lastbilchaufføren, som ikke ønskede at oplyse sit navn. Politiet blev derfor tilkaldt, og det fik lastbilchaufføren – en 40-årig mand fra Polen – til at ændre mening, og han oplyste, hvem han er. Politiet videregav mandens oplysninger til byggemarkedet, som selv håndterer det erstatningsmæssige. Ved påkørslen skete mindre skader på en tagrende og en tagplade.

 

Kvinde kørte frem for ubetinget vigepligt – Skolevej, Havdrup – Solrød

Kl. 09.56 kom en bil ført af en 23-årig kvinde fra Rødovre kørende ad Nylukkevej i nordgående retning. I krydset Nylukkevej/Skolevej fortsatte den 23-årige frem til trods for ubetinget vigepligt. Den 23-årige påkørte en bil, ført af en 67-årig mand, som kom kørende i vestlig retning ad Skolevej. Ved sammenstødet skete der skade på begge biler, men heldigvis ingen personskade. Den 23-årige vil høre fra politiet inden for nærmeste fremtid.

 

Brand i juledekoration – Plutovej, Jyllinge – Roskilde

Kl. 11.14 modtog politiet en anmeldelse om en brand. Politi og brandvæsen kom frem til stedet og kunne konstatere, at der var en del røg på stedet, som skyldtes, at der var gået ild i en juledekoration,. Der ingen var hjemme på adressen. Brandvæsnet slukkede ilden, som havde fat i juledekorationen og i et bord, men som ellers ikke havde spredt sig. Der blev luftet ud på stedet.

 

Biler stødte sammen på motorvejen – Køge Bugt Motorvejen, Køge

Kl. 13.34 kolliderede to biler på motorvejen i forbindelse med, at de to vejbaner, de befandt sig på, flettede sammen de to biler blev ført af hhv. en 54-årig kvinde fra Makedonien og en 40-årig kvinde fra Herfølge. Bilerne befandt sig i nødsporet, da politiet kom frem til stedet. Der skete inden personskade i forbindelse med uheldet, som bliver en forsikringssag.

 

Færdselsuheld – Ulstrupvej/Bakkendrupvej, Gørlev Sjælland – Kalundborg

Kl. 17.03 kom en bilist kørende ad Bakkendrupvej i sydlig retning, da føreren af bilen – en 59-årig mand fra Kalundborg – mistede herredømmet over bilen og i den fortsatte bilen frem for ubetinget vigepligt og påkørte først et skilt og derefter et hegn. Politiet kom frem til stedet, hvor de kunne sigte manden for kørsel i spiritus- og narkotikapåvirket tilstand. Manden blev anholdt og fik udtaget en blodprøve til sagen, som afgøres, når politiet modtager resultatet af blodprøven.

 

Færdselsuheld – Østre Ringvej/Trekroner Alle, Roskilde

Kl. 17.55 skete et færdselsuheld, da en personbil i forbindelse med opbremsning i krydset Østre Ringvej/Trekroner Alle gled frem i det glatte føre. Bilen påkørte i den forbindelse en 14-årige pige i siden, der kom gående i krydset. Politiet og en ambulance kom frem til stedet, og Trekroner Alle blev spærret i østgående retning. Den 14-årige pige blev kørt til tjek på sygehuset. Hun slap fra sammenstødet uden alvorlige skader.

 

Bedrageri – Køge

Kl. 17.56 modtog politiet en anmeldelse fra en 84-årig kvinde fra Køge, som oplyste, at hun kl. 17 var blevet ringet op af en person, der udgav sig for at være fra hendes bank. Manden oplyste, at der var blevet hævet 4.000 kr. fra kvinden konto, og han tilbød at spærre hendes kort for at undgå yderligere hævninger. Manden oplyste, at der ville komme et bud fra banken forbi kvindens adresse og hente hendes kort samt kode.

 

Manden påstod, at man ikke kan spærre et kort uden korrekt pinkode. Kvinden oplyste derfor koden til kortet til manden i telefonen og udleverede derefter kortet til det bud, der kort tid efter bankede på hendes dør. Kortet blev efterfølgende misbrugt i to hæveautomater i Køge, hvor der blev hævet først 15.000 kr. ved en hæveautomat ved Stensbjergvej 7 og efterfølgende 2.000 kr. ved en hæveautomat på Stensbjergvej 1.

 

Den mand, der afhentede kvindens kort, beskrives som:

Mand, ca. 25 år, 180-185 cm høj, brun i huden og sort skæg. Manden talte dansk og var iført sort tøj, en hætte over hovedet, og han bar briller.

 

Kontakt politiet på 114, hvis du har oplysninger om manden.

 

Politiet har udgivet en folder med gode råd til, hvordan man kan undgå at blive svindlet af personer, der ringer og udgiver sig for at være fra bank eller politiet. Folderen kan hentes her.

 

Uorden på station – Jernbanegade, Roskilde

Kl 20.36 fik politiet melding om en mandsperson, der råbte op og søgte konfrontation med andre borgere på stationen i Roskilde. Manden skulle have opholdt sig på stedet i flere timer. Patruljen traf en rolig men alkoholpåvirket mand på stedet. Han blev taget med på politistationen og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Der er tale om en 43-årig mand fra København.

 

Færdselsuheld – Køge Bugt Motorvejen, Solrød Strand

Kl 21.59 skete der et færdselsuheld på motorvejen, da en 44-årig mand fra Roskilde mistede herredømmet over sin bil i det glatte føre og ramte et autoværn. I det samme kom en 20-årig kvinde fra København kørende. Hun ville sænke farten på grund af den 44-åriges uheld, men blev så i stedet ramt bagfra af en 34-årig mand fra Frederiksberg. To ambulancer kom tilfældigt forbi i det samme og undersøgte de involverede. De kunne konstatere, at alle var sluppet uden alvorlige skader.

 

Påvirket bilist – Trekroner Alle

Kl 23.24 mistede en 25-årig mand fra Høje Taastrup i en rundkørsel herredømmet over sin personbil og ramte et vejtræ. Den 25-årige slap fra uheldet uden alvorlige skader, men patruljen fik mistanke om, at manden var påvirket af alkohol. Desuden havde han tidligere fået inddraget førerretten. Han blev derfor taget med på sygehuset til udtagning af blodprøve.

 

Færdselsuheld – Gl Sorøvej, Kalundborg

Kl 23.34 skete der et færdselsuheld, da en varebil glider ud i det glatte føre og påkører et hegn. Varebilen landede på siden inde i en privat have, men ved patruljens ankomst havde føreren af bilen forladt stedet. Politiet forsøger nu at træffe den mulige fører af bilen.

 

Ulovlige knive i bil – Jernbanevej, Nykøbing Sjælland

Kl 01.09 tog en patrulje kontakt til en 25-årig mand fra Fårevejle Stationsby, der sad i en bil og muligvis var påvirket af alkohol. I bilen blev fundet to ulovlige foldekniv og det blev manden sigtet for.

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

29. februar 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 29. februar 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 28. februar 2024 kl. 07.00 til 29. februar 2024 kl. 07.00.

28. februar 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 28. februar 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 27. februar 2024 kl. 07.00 til 28. februar 2024 kl. 07.00.

27. februar 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 27. februar 2024.

Narkohund på besøg i ungdomsklub - Voldelig butikstyv sigtet for røveri - Restaurant fik stjålet øl. Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 26. februar 2024 kl. 07.00 til 27. februar 2024 kl. 07.00.