Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

6. juli 2019 16:57

Uddrag af døgnrapport fra fredag 050719 kl 0700 til lørdag 060719 kl 0700


Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi og app’en POLITI. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

Døgnrapport

Døgnets anmeldelser vedrørende:

 

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Motorgangen, Karlslunde
Ventrupparken, Greve

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Strandmøllevej, Holbæk
Bovsager, Svogerslev, Roskilde
Jernaldergården, Himmelev, Roskilde (2 steder)
Aldersrovej, Værslev, Kalundborg

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen


Kørsel på ATV til ulempe – Blågårdsvej, Greve

Kl. 1118 fik politiet flere anmeldelser om en ATV, der ført rundt i området til ulempe for de omkringboende. Politiet kørte til området og fandt en ATV efterladt på Enebærhegnet. Ved nærmere undersøgelse viste det sig, at ATVen samme morgen var blevet meldt stjålet fra Druemarken, Solrød Strand. Ejeren blev underrettet om fundet af ATVen, som ejeren straks fik genudleveret. Ingen personer blev truffet som mistænkte for at havde kørt rundt på den stjålne ATV.

Butikstyveri – Solrød Center, Solrød Strand

Kl. 1237 anmeldte personalet i supermarkedet Fakta, at en ung mand var tilbageholdt efter tyveri af slik til en værdi på 10 kr. Politiet fik kontakt til en 17-årig ung mand fra Greve, som blev sigtet for tyveri af slikket, idet han forsøgte at forlade butikken uden at betale for slikket. Han blev i øvrigt også fundet i besiddelse af en energidrik til en værdi af 3 kr. Energidrikken havde han stjålet fra det nærliggende supermarked Netto, idet han havde gemt drikken under sin trøje, da forlod butikken uden at betale. Den unge mands forældre blev efterfølgende underrettet om sagerne, ligesom politiet også vil sende en underretning til de sociale myndigheder om tyverisagerne.

Brand i oliefyr – Steenagerhuse, Ørslev, Ringsted

Kl. 1247 rykkede brandvæsnet og politiet ud til en privat bopæl i anledning af en melding om ildebrand i et oliefyr. Myndighederne kunne kort efter konstatere, at der alligevel var utilsigtet ild i eller ved oliefyret, men oliefyret havde dog utilsigtet udviklet så megen røg, at mistanken om brand var opstået. Ingen var kommet til skade ved røgudviklingen.

Cyklist ramt i færdselsuheld – Havnevej, Havnsø, Føllenslev – Kalundborg

Kl. 1623 skete et uheld imellem to biler, da en 76-årig mand fra Føllenslev bremsede op for at svinge  til venstre, og blev ramt af en 27-årig kvinde fra Sorø, som havde overset at den forankørende var standset op. Den 76-åriges bil blev som følge af påkørslen skubbet frem og kørte op på cykelstien, hvor et bedsteforældrepar kom kørende på cykel med deres børnebørn. Bedstemoderen havde en 5-årige pige i et barnesæde bag på sin cykel. De blev ramt af den svingende bil, så de væltede. De bar begge cykelhjelm, og kom ikke alvorligt til skade. Ingen andre personer fik skader ved uheldet, men der var tilkaldt to ambulancer, som tilså alle parterne. Bedstemoderen blev kørt til kontrol på sygehuset på grund af smerter i den ene ankel, men slap fra uheldet med knubs. Den 5-årige fik en ordentlig forskrækkelse, men har det efter omstændighederne det godt. Politiet skrev en rapport om uheldet, der skal belyse omstændighederne omkring uheldet.

Narkokørsel i drive-thru – Mosede Landevej, Greve

Kl. 1655 fik politiet oplysninger om, at føreren af en personbil var kørt igennem drive-thru på Burger King, mens han sad og røg en joint. Politiet kom hurtigt frem og fandt frem til bilen, der nu holdt i tomgang på en P-bås. Bag rattet i bilen sad en 19-årig mand fra Tune og på passagersædet en 19-årig kvinde. De to havde været på festival, og ville købe noget mad op hjemvejen. Der lugtede af hash i bilen, og politiet testede derfor føreren med narkometeret, som viste at han var påvirket af hash. Han blev sigtet og anholdt for at få udtaget en blodprøve. Politiet ransagde bilen, men fandt ingen stoffer der. Den 19-årig blev løsladt efter blodprøven. Bilen blev afhentet på stedet af den sigtedes far, som er ejer af køretøjet. Den 19-årige vil høre mere fra politiet, når resultatet af blodprøven kommer.

Ild i bil efter harmonikasammenstød – Vestmotorvejen, Ringsted

Kl. 1712 skete et harmonikasammenstød i den tætkørende trafik på vestmotorvejen. Politi og ambulance blev sendt til stedet, og der blev tilkaldt en tavlevogn til at regulere trafikken. Fire biler var indblandet i uheldet, men ingen personer kom til skade.  Der skete materiel skade på alle bilerne, og der opstod brand i motorrummet på en mindre personbil som følge af uheldet. Bilens ejer, en 28-årig mand fra Fjenneslev, havde en pulverslukker med i bilen, så han fik selv slukke ilden. Motorvejen var helt åben igen efter ca. 30 min, da bilerne var fjernet fra kørebanen. Politiet optog rapport i sagen, for at klarlægge årsagen til uheldet.

Hash beslaglagt – Solrød Center, Solrød Strand 

Kl. 1950 så en politipatrulje en bil, som holdt parkeret på P-pladsen bagved Solrød Bibliotek, hvori der sad to personer. Politiet ville lave en kontrol af fører og køretøj. Da patruljen kom frem til bilen, så de en joint, der lå i dørlommen. Patruljen ransagede bilen, hvor de fandt yderligere en klump hash på 38 gram. En 25-årig mand fra  Solrød Strand, erkendte at det var hans hash. Den anden mand i bilen, havde ingen stoffer på sig.
Den 25-årige kan forvente at høre mere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Rumænsk butikstyv fik straksbøde – Klosterparks Alle, Ringsted

Kl. 1954 blev politiet tilkaldt til Føtex, hvor personalet havde tilbageholdt en udenlandsk butikstyv, der havde stjålet 4 poser rejer og 1 pose chokoladeboller til en samlet værdi på 238 kr. Butikstyven, en 54-årig mand fra Rumænien, blev taget med til stationen, hvor han blev afhørt til sagen, som han erkendte. Sagen blev afgjort straks med en bøde, og hvorefter den 54-årige blev løsladt.

Uro og uorden – Karlstrup Strandvej, Trylleskoven – Solrød

Kl. 2209 kom en anmeldelse om, at en gruppe unge opholdt ved Trylleskoven, hvor der blev spillet høj musik og efterladt affald. En patrulje kørte frem til stedet, hvor en 16-årig ung mand fra Greve havde medbragt et musikanlæg, som han fik påbud om at slukke.
Politiet traf omkring 10-15 unge på stedet, der blev bedt om at rydde op efter sig selv og i øvrigt forlade stedet. 

Biltræf – Bragesvej, transportcentret – Køge

Kl. 2228 kom flere anmeldelsre om, at der var biltræf ved transportcentret i Køge og at der blev ”brændt dæk af”. Flere patruljer blev sendt til stedet for at kontrollere forholdene. Der var omkring 100 biler på stedet samt en stor gruppe personer, som hurtigt forlod stedet ved politiets ankomst. Politiet fandt ikke grundlag for at sigte nogen i den forbindelse.

Vold – Ølsemaglevej, sti ved mindestenen, Ølsemagle, Køge

Kl. 2250 anmeldte moren til en 16-årig dreng, at han kort forinden var blevet udsat for vold. Sønnen havde været på vej hjem ad stien ved mindestenen, da en gruppe på 6-7 drenge, som kom kørende på 3 knallerter overfaldt den 16-årige. Han blev slået af sparket af flere fra gruppen. De var alle maskeret med halsedisser i grøn eller blå. Nogen af dem havde dødninghoveder på halsedisserne. Forurettede slog en enkelt gang fra sig, hvor han ramte den ene dreng, så hans maskering gled ned, og den forurettede kunne se hans ansigt. På nuværende tidspunkt ingen oplysninger om motivet til overfaldet.  

Gerningsmanden der viste sit ansigt beskrives som: A: Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, 17-20 år, 180-185 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Iført: Sort hættetrøje, sorte cowboybukser/jokkingbukser, sorte Nike air force sko, halsedisse med dødningehoveder på.

Poltiet efterforsker sagen og søger vidner til overfaldet. Borgere der har set noget i forbindelse med episoden, eller som i øvrigt har oplysninger i sagen bedes kontakte politiet på tlf. 114.

Spirituskørsel -  Gørlev Landevej, Kalundborg

Kl. 0007 sigtede og anholdt politiet en 42-årig mand fra Kalundborg for spirituskørsel i en personbil. Et vidne havde bemærket at han kørte usikkert og undrerettede politiet, så de kunne standse ham. Han fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Når resultatet af blodprøven kommer, vil den 42-årige høre mere fra politiet.

Musik til ulempe og efterladt knallert – Sejergårdsvej, Tølløse

Kl. 0046 blev en patrulje sendt til Sejergårdsskolen, hvor en gruppe unge opholdt sig og spillede høj musik. Da politiet kom frem var der 4 personer på stedet, tre på 15-16 år og en mand på 25 år, alle fra nærområdet, som blev bedt om at dæmpe musikken og forlade stedet. Tæt ved stedet stod en hvid scooter, der havde skader på tændingslåsen og stelnummeret var fjernet. Ingen af personerne kendte noget til scooteren, så politiet indbragte knallerten til nærmere undersøgelse, da den med stor sandsynlighed var stjålet. Politiet vil her forsøge at finde frem til stelnummeret, og herved om muligt finde frem til rette ejer.

Bil i brand – Kongensgade, Ringsted

Kl. 0109 kom et alarmopkald om brand i en personbil, der holdt parkeret på en villavej. En anmelder havde bemærket, at det røg fra bilens kabine og ringede 112. Brandvæsnet kom frem og slukkede branden. Bilens forreste passagersæde udbrændte, og der kom sodskader i hele bilen. Politiet optog rapport i sagen, da der var mistanke om, at ilden var påsat. Bilens ruder stod en smule åbent, så der kan været kastet noget ind i bilen. Bilens ejer blev underrettet om hændelsen, og han havde ville selv sørge for at få bilen transporteret væk.

Vidner der har bemærket personer omkring bilen op til, at den brød i brand, eller som i øvrigt har bemærket noget mistænkelig omkring bilen bedes kontakte politiet på tlf. 114.

 

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

30. august 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 30. august 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 29. august 2024 kl. 07.00 til 30. august 2024 kl. 07.00.

29. august 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 29. august 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 28. august 2024 kl. 07.00 til 29. august 2024 kl. 07.00.

28. august 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 28. august 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 27. august 2024 kl. 07.00 til 28. august 2024 kl. 07.00.