Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

3. juli 2020 11:48

Uddrag af døgnrapport fra torsdag den 020720 til fredag den 030720

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi og app’en POLITI. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

Døgnrapport

Døgnets anmeldelser vedrørende:

               

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Smedelundsgade, Holbæk

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Søtoften, Solrød Strand
Kikhøjparken, Holbæk

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen

 

Musik til ulempe flere steder i politikredsen

Vig og Nykøbing Sj. - Odsherred 
Køge 
Benløse – Ringsted 
Himmelev – Roskilde 
Holbæk

Politiet har i det forgangne døgn fået mange anmeldelser om musik til ulempe. Patruljer har flere gange rykket ud, hvor de har truffet unge mennesker, som festede både på offentlige steder og ved private arrangementer.
I den anledning vil politiet opfordre de unge til at være opmærksomme på de gener, der kan forekomme ved at samles i det offentlige rum og spille høj musik. En soundbox eller andre musikanlæg kan være til stor gene for naboer og borgere i området, hvorfor politiet opfordrer til, at sammenkomster skal forløbe med et støjniveau, der tager hensyn til de omkringværende. 
Desuden opfordrer politiet til, at forældre til unge mennesker med adgang til en soundbox, eller som i øvrigt er opmærksomme på de unge menneskers sammenkomster med musik, taler med de unge om, at fester mv. skal forløbe på en måde, der ikke er til væsentlig gene for de omkringværende.

Mand anholdt for blufærdighedskrænkelse – Holbæk

Kl. 11.11 fik politiet anmeldelse om, at en mand lå uden tøj på en græsplæne ved Markedspladsen i Holbæk. Der var børn på stedet, og de forbipasserende var utrygge over manden, som var påvirket af spiritus. Politiet fik oplysninger om, at manden kort efter anmeldelsen tog undertøj på, men sendte alligevel en patrulje for at undersøge sagen. 
Patruljen traf ingen mand på stedet, men kunne ud fra vidners forklaring identificere manden til at være en 57-årig mand fra Tølløse. Senere på aftenen kl. 19.36 kom endnu en anmeldelse om blufærdighedskrænkelse ved et supermarked på Udbyvej i Udby, Holbæk. En nøgen spirituspåvirket mand var gået ind i forretningen, hvor flere kunder var blevet stødt over hans optræden. Det viste sig at være samme 57-årige mand, som havde optrådt aggressivt over for personalet og havde taget to guldøl, før han forlod butikken uden at betale. En patrulje kørte til supermarkedet, hvor de traf den 57-årige, som var faldet til ro og kommet i tøjet igen. Han blev anholdt og sigtet for blufærdighedskrænkelse og butikstyveri, hvorefter politiet kørte manden hjem, hvor han blev løsladt. Han kan forvente at høre mere fra politiet i sagen.

Færdselsuheld, euforiserende stoffer – Køge Bugt Motorvejen, Solrød Strand

Kl. 11.57 blev politiet kaldt ud til et færdselsuheld på Køge Bugt Motorvejen nordgående, hvor en 33-årig kvinde fra Borup var forulykket i en personbil. Kvinden var først kørt ind i autoværnet på bilens venstre side, hvorefter hun var endt i nødsporet. Ved ransagning af bilen fandt politiet omkring 9 gram hash samt receptpligtig medicin, som politiet havde mistanke om ikke var udstedt til kvinden. Hun blev efterfølgende testet med narkometer-test, som viste positiv for cannabis og amfetamin, hvorfor hun blev anholdt og sigtet for narkokørsel. Hun blev løsladt efter en blodprøve og vil høre nærmere om både narkokørsel og narkobesiddelse, når sagerne skal afgøres.

Færdselsuheld, spirituskørsel – Ålbækvej, Jystrup, Ringsted

Kl. 15.21 kom en 43-årig mand fra St. Merløse kørende på lille knallert, der var ulovligt ombygget. Han kørte vestgående af Ålbækvej uden styrthjelm, da han påkørte en kantsten formentlig i spirituspåvirket tilstand og pådrog sig en alvorlig hovedskade. Manden blev fløjet til Rigshospitalet i helikopter, men meldes dog uden for livsfare. En bilinspektør blev tilkaldt for at undersøge uheldsstedet, da der var tale om alvorlig personskade ved uheldet, og Ålbækvej var spærret i begge retninger, mens undersøgelserne stod på. Der blev åbnet for trafik igen kl. 17.10. Den 43-årige mand vil høre nærmere om knallerten, spirituskørsel og den manglende styrthjelm, når han er i bedring, og når sagerne skal afgøres. 

Blufærdighedskrænker sigtet – Knud Den Store Vej, Roskilde

Kl. 16.53 anmeldte en 19-årig kvinde, at hun nu for anden gang var blevet krænket af den samme mand, som sad i en bil ved Knud Den Stores Vej i Roskilde og onanerede. Ifølge kvinden sad føreren af bilen med bukserne nede, mens han masturberede. Den 19-årige ringede til politiet og kunne give en god beskrivelse af manden og bilen. En patrulje kørte derfor senere på aftenen til ejeren af bilens adresse. Bilejeren, en 44-årig mand fra Roskilde, erkendte at han havde holdt på stedet, men ikke at have krænket nogen. Han blev sigtet for blufærdighedskrænkelse. Politiet efterforsker nu sagen, for at klarlægge om den 44-årige kan mistænkes for flere forhold om blufærdighedskrænkelse begået i Roskilde.

Grundlovsforhør i sag om grov vold – Dommervænget, Roskilde

En 39-årig mand fra Roskilde fremstilles i dag kl. 11.00 i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde, da han i går eftermiddags blev anholdt som mistænkt for at forøve grov vold mod en 41-årig mand fra Roskilde. Volden blev begået på gaden ved Dommervænget i Roskilde i går omkring kl. 16.15. Den 39-årige er sigtet for at have tildelt den 41-årige flere slag, så han faldt, hvorefter han blev tildelt spark og tramp i hovedet, mens den 39-årige lå ned. De to mænd er gamle bekendte fra lokalområdet. Anklagemyndigheden anmoder om dørlukning i sagen, hvorfor det ikke er muligt at oplyse yderligere i sagen. 

Pressekontakt

Martin Bjerregaard
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

Camilla Schouw Broholm
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Flere døgnrapporter

19. januar 2021

Midt- og Vestsjællands Politi

Uddrag af døgnrapport fra mandag den 180121 kl 0700 til tirsdag den 190121 kl 0700

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

18. januar 2021

Midt- og Vestsjællands Politi

Uddrag af døgnrapport fra fredag den 150121 kl 0700 til mandag den 180121 kl 0700

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

15. januar 2021

Midt- og Vestsjællands Politi

Uddrag af døgnrapport fra torsdag den 140121 kl. 0700 til fredag den 150121 kl. 0700.

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.