Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

27. november 2020 10:54

Uddrag af døgnrapport fra torsdag den 261120 kl 0700 til fredag den 271120 kl 0700

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi og app’en POLITI. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

Døgnrapport

Døgnets anmeldelser vedrørende:


Indbrud i virksomhed/forretninger:

Egebjerg Hovedgade, Egebjerg, Nykøbing Sjælland

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Skolevej, Havdrup

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen anmeldelser

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen anmeldelser

Slap heldigt fra alvorligt uheld – Odsherredvej, Nr. Asmindrup – Odsherred

Kl.06.50 skete et alvorligt frontaluheld på rute 225, Odsherredvej kort før rute 21 i Nørre Asmindrup. Føreren af en personbil mistede herredømmet over bilen i et sving og kom over i de modkørendes vejbane, hvor den kolliderede med en mindre varebil. Politi og ambulance kørte til stedet, hvor begge bilister var vågne, men redningspersonalet meldte, at der var risiko for alvorlig personskade. Den 21-årige var fastklemt og blev klippet fri af sin bil. Begge bilister, en 21-årig mand fra Holbæk, som var fører af personbilen og en 49-årig mand fra Vig, som kørte i varebilen, blev begge bragt til sygehuset til undersøgelse. Bilerne var kraftigt deformerede efter kollisionen.

Politiet afspærrede vejen og tilkaldte en bilinspektør, som skulle undersøge uheldsstedet. En af bilerne var som følge af sammenstødet landet oven på et el-skab, så politiet tilkaldte el-selskabet, som sikrede el-linstallationen. Trafikken blev ledt uden om uheldsstedet med skiltevogne, så køen på rute 225 blev afviklet. Omkring kl. 09.42 var undersøgelserne på stedet afsluttet, og vejen var ryddet op og kunne genåbnes. Senere på dagen fik politiet en opdatering på tilstanden af de to parter i uheldet, som begge var sluppet meget heldigt fra det alvorlige sammenstød. Ingen af de to mænd havde pådraget sig alvorlige skader og var blevet udskrevet fra sygehuset samme dag.

Spiritusuheld – Lyngvej, Føllenslev – Kalundborg

Kl. 14.25 fik politiet anmeldelse om, at en mand var kørt i grøften ved Lyngvej i Føllenslev og nu forsøgte han at få bilen op. Der var mistanke om, at den mandlige bilist var spirituspåvirket, så en patrulje blev sendt til stedet, hvor de traf en 65-årig mand fra Kalundborg, som var uskadt efter uheldet. Den 65-årige kørte lige ud, da han ved græsmarksvej kørte ned i den venstre side af vejen, hvor bilen sad fast. Han blev testet med alkometeret, der viste at hans promille var over det tilladte, så han blev anholdt, sigtet og taget med til en blodprøveudtagelse og herefter løsladt. Når resultatet af blodprøven er blevet analyseret, vil den 65-årige få besked om resultatet og sagens videre gang.

Uopmærksomhedsuheld – Stevnsvej, Strøby – Stevns

Kl. 16.37 skete et uheld da en bilist bremsede ned for at svinge ind ad en indkørsel og blev påkørt bagfra af en bil. Føreren af den bagerste bil, en 26-årig kvinde fra Store-Heddinge, var kortvarigt uopmærksom, overså at bilen foran foretog nedbremsningog kørte op bag i bilen. Begge bilister slap fra uheldet uden at komme til skade, men den 26-åriges bil fik skader på fronten og bilens airbags blev udløst. Bilisten som bremsede op for at svinge, en 51-årig mand fra Store-Heddinge, fik skader på bagenden af sin bil. Den 26-åriges bil kunne ikke køre videre fra stedet og blev nødflyttet, så den ikke generede trafikken på stedet. Politiet registrerede uheldet.

Spirituskørsel – Holbækmotorvejen, Roskilde

Kl. 17.20 sigtede og anholdt politiet en 41-årig mand fra Holbæk for spirituskørsel i en personbil. Manden kørte på Holbækmotorvejen, hvor han blev standset til et rutinetjek. En alkometertest afslørede at han var påvirket af spiritus over det tilladte, så han blev taget med til en blodprøveudtagelse, hvorefter han blev løsladt. Den 41-årig vil senere høre mere fra politiet, når resultatet af blodprøven kommer.

Butikstyve stjal fra flere supermarkeder – Nørretorv og Klosterparks Allé, Ringsted

Kl. 20.48 pågreb personalet i Super Brugsen på Nørretorv i Ringsted to butikstyve, som havde stjålet varer for 852 kr. En patrulje blev sendt til stedet, hvor de traf de mistænkte, en 30-årig kvinde fra Køge og en 28-årig mand fra Allerød, som blev sigtet for butikstyveri. De to havde i forening stjålet varer i forretningen, som de havde gemt i en medbragt barnevogn og forladt butikken uden at betale. De to sigtede havde også varer fra Føtex i Ringsted i deres tasker, som var blev stjålet tidligere samme dag. I taskerne blev fundet personlige plejeprodukter, headset og et ipad etui til en samlet værdi af 1560 kr. Parret blev derfor sigtet for også at have begået butikstyveri i forening i Føtex. Varerne blev leveret retur til supermarkederne, som derfor ikke havde et erstatningskrav.
De to sigtede fik lov til at forlade stedet efter endt afhøring, men kan forvente at høre mere fra politiet i sagerne.

Hash i bilen – Ahorn Alle, Ringsted

Kl. 01.43 blev en patrulje opmærksomme på en bil, som kørte ad Ahorn Alle ved Søndre Parkvej. Politiet standsede bilen for at lave et rutinetjek, og her så betjentene at der lå jointpapir med tobakrester i bilen, så de besluttede at visitere bilens fører, en 20-årig mand fra Ringsted og ransage bilen. Her blev fundet 42 gram hash, som de 20-årige blev sigtet for at besidde. Der var ikke mistanke om, at den 20-årige var påvirket af narkotika under kørslen, så han blev afhørt og fik lov til at gå. Politiet beslaglagde hashen med henblik på konfiskation. Den 20-årige vil senere høre mere fra politiet, når sagen skal afgøres.
Pressekontakt

Martin Bjerregaard
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

Camilla Schouw Broholm
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Flere døgnrapporter

19. januar 2021

Midt- og Vestsjællands Politi

Uddrag af døgnrapport fra mandag den 180121 kl 0700 til tirsdag den 190121 kl 0700

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

18. januar 2021

Midt- og Vestsjællands Politi

Uddrag af døgnrapport fra fredag den 150121 kl 0700 til mandag den 180121 kl 0700

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

15. januar 2021

Midt- og Vestsjællands Politi

Uddrag af døgnrapport fra torsdag den 140121 kl. 0700 til fredag den 150121 kl. 0700.

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.