Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Døgnrapport

1. december 2023 14:31

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten 29. november – 1. december 2023

Efterforskning af transportulykken, stor beredskabsøvelse på vej, mange indbrud, bl.a. i Mou, mulig spritbilist og beruser. Læs et uddrag fra døgnrapporten her. Et uddrag, som politikredsen udgiver på flere hverdage.

Indbrud i Mou. Måske de samme tyve er på spil igen. Læs mere her

Vi efterlyser to mænd, der mistænktes for at stå bag aktuelle indbrud i Mou. Ring 114 med oplysninger. 

 

Stor beredskabsøvelse afvikles i Hjørring onsdag 6. december. Læs mere her.

Der er tale om større øvelse på Hjørring Gymnasium. 

 

Efterforskning er slut: Ingen straffesag efter motorvejsulykken. Årsag var vejret. Læs mere her.  

 

 

Indbrud i villa

Mellem 25. og 28. november var der indbrud i en villa beliggende i Kongerslev.

 

Et vindue var blevet brudt op, og der kunne konstateres færden i hele huset, idet flere skabe og skuffer stod åbne i alle værelser. Patruljen, der foretog gerningsstedsundersøgelsen, sikrede mulig DNA samt fingeraftryk.

 

Fra adressen blev stjålet forskellige former for smykker.

 

Man havde forladt stedet igen via hoveddøren.

 

Indbrud i diskotek

Mellem 15. og 28. november var der et tilfælde af indbrud på et diskotek beliggende i Jernbanegade i Hjørring.

 

Fra stedet er der stjålet inventar samt elektronik. Patruljen på stedet sikrede mulig DNA.

 

 

Indbrud i villa

Mellem 27. og 29. november var der indbrud i en villa på Skjoldsgade beliggende i Brønderslev.

 

Et vindue var brudt op, og der var stjålet blandt andet smykker samt kontanter. DNA-spor søgt sikre af patrulje.

 

Også på Markedsvej i Brønderslev var der indbrud, d. 29. november. Dør var brudt op, og huset sås gennemrodet. Dog ikke overblik over mulige tyvekoster. Spor søgt sikret.

 

Indbrud i pølsevogn

I Sindal var der mellem 28. og 29. november indbrud i en pølsevogn. Intet var dog stjålet, men gerningspersonen havde forsøgt at låse en dør op med en nøgle fra stedet. DNA-spor søgt sikret.


Indbrud i villa

På Ladegårdsvej i det sydøstlige Aalborg var der mellem 28. og 29. november indbrud. Der var stjålet sølvtøj. Man var kommet ind via et vindue, og ud via udestuedør til haven. DNA-spor søgt sikret.

 

Indbrud i landejendom

Fra en landejendom i Havndal er der onsdag 29. november stjålet sølvtøj. Et vindue var knust, hvilket gjorde, at døren kunne åbnes. Færden i hele huset. DNA-spor søgt sikret.

 

Indbrud i villa

Fra en villa i Mygdal ved Hjørring er der stjålet ovn, plæneklipper, fladskærms-tv, værktøjskasse, m.m. Forholdet er anmeldt 29. november, og patruljen på stedet søgte spor sikret på stedet.

 

Indbrud i landejendom

Fra landejendom omkring Mariager er der stjålet kontanter, smykker og lampe. Blandt andet. Man var kommet ind ved at knuse et vindue. Forholdet er sket 29. november.

 

Indbrud i fritidshus

29. november blev et indbrud i fritidshus i Elling ved Frederikshavn anmeldt. Der er stjålet møbler fra stedet. Man var kommet ind via terrassedør og ud samme sted. Spor søgt sikret.

 

Indbrud i landejendom
Onsdag 29. november var der også indbrud på en adresse ved Hadsund. Fra landejendommen er stjålet smykker, ure og drikkevarer. Ikke fuldt overblik. Spor søgt sikret.

 

Mulig spritkørsel

En bilist blev onsdag aften, 29. november, stoppet af en patrulje i Arden by. Test viste promille over det tilladte. Derfor skete anholdelse for at få taget en blodprøve, der kan fastslå endelig promille.

 

Indbrud i villa

På Mølletoften i Gistrup var der indbrud mellem 25. og 29. november. Skuffer og skabe rodet igennem. Fra stedet taget smykker af forskellig slags. DNA søgt sikret.

 

Indbrud i kælderrum

Fra Samsøgade i Aalborg var mellem 8. august og 30. november et indbrud i et kælderrum. Fra rummet taget julepynt af diverse slags. Også i Hjørring, på Stokbrogade, var der mellem 16. og 30. november indbrud i et kælderrum. Herfra var fiskegrej udbyttet.

 

Beruser sad og sov

En patrulje kørte torsdag 30. november sidst på eftermiddagen til Paul Pags Gade i Aalborg, da en berust mand sad og sov på gaden. Personen blev vækket af patruljen, som skønnede, at pågældende var egnet til at tage vare på sig selv. Derfor sendt videre.

 

 

Indbrud i villa

Fra en villa på Banevej i Nørresundby blev der torsdag 30. november stjålet et ukendt kontaktbeløb. Man var kommet ind via terrassedør, hvori der var knust en rude. Færden i hele huset. DNA søgt sikret.

 

 

 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

17. juni 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 14. juni til den 17. juni 2024

Blodspor efter indbrud, narko- og spirituskørsel, fuld mand bortvist fra fastfoodrestaurant, og bil, smykker og pengeskab stjålet. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

14. juni 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 12. juni til den 14. juni 2024

Flere tilfælde af narkokørsel, indbrud, påvirket mand anholdt efter flere anmeldelser, og tyv begik hærværk. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

12. juni 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 10. juni til den 12. juni 2024

Politi og fogedret laver indsats i Frederikshavn og Brønderslev, Puck Maxi tyve på spil, indbrud og flere episoder af narko- og spritkørsel. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.