Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Døgnrapport

9. februar 2024 14:53

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 7. februar til den 9. februar 2024

To paller vin stjålet, indbrudstyv sad fast og måtte vente på politiet, butikstyv i besiddelse af narko og spritkørsel i Aalborg. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

Døgnrapport

Omtalt Lamborghini skal nu på auktion

Anklagemyndigheden i Nordjyllands Politi sætter nu punktum i en meget medieomtalt sag om vanvidskørsel, hvor en Lamborghini blev konfiskeret. Bilen sælges nu på auktion - det sker den 4. marts 2024.

 

Læs mere her.

 

 

Overfaldssag: Politiet søger vidner fra café og nærområde

Nordjyllands Politi efterforsker på fuld tryk i sagen om overfaldet på den 31-årige mand ved Vor Frue Plads i Aalborg den 6. februar 2024. Politiet præciserer nu, at man søger vidner, der har opholdt sig i eller nær ved en café i Bredegade omkring gerningstidspunktet.

 

Læs mere her.

 

 

To paller vin stjålet

Det måtte være noget af en tørstig indbrudstyv, der slog til onsdag morgen i et supermarked på Limfjordsvej i Løgstør. Tyven havde nemlig stjålet to paller med i alt 150-160 kasser vin, som havde seks flasker i hver.

 

Tyven brød ind gennem supermarkedets lagerdør med et koben, stjal pallerne og forlod stedet igen kort efter gennem samme dør.

 

Da politiet ankom, fandt de kobenet, som blev sikret som en del af efterforskningen.

 

Har du set noget? Kontakt politiet på 114.

 

 

Butikstyv taget med narkotika

Onsdag aften blev en butikstyv taget på fersk gerning i et supermarked på Hadsundvej i Aalborg. Tyven havde taget forskellige dagligvarer, da hun blev opdaget af personalet. Personalet ringede til politiet, som rykkede ud til butikken.

 

Da en betjent visiterede tyven, fandt han 50 Tramadol-piller på hende. Hun kunne ikke vise et recept på pillerne, hvorfor hun blev sigtet for at overtræde lovgivningen om euforiserende stoffer.

 

 

Indbrud i Blokhus

Vagtcentralen modtog onsdag aften et opkald fra et vagtfirma, der ville anmelde et indbrud i et hus på Ferren i Blokhus.

 

Tyven kom ind ved at bryde en terrassedør op – formegentligt med et koben. Der var dog ingen tegn efter tyven i huset, og tyven havde heller ikke stjålet noget. Vedkommende forlod stedet igen via den opbrudte terrassedør.

 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Læs mere på www.nabohjælp.dk/app eller hent nabohjælps gratis app her:

 

Download i App Store

 

Download i Google Play

 

 

Mand sigtet for besiddelse

Da en patrulje kørte forbi Kirkepladsen i Frederikshavn, fik de øje på to personer, der stod midt på kørebanen ved siden af en bil. I bilen sad en person.

 

Betjentene tog kontakt til de tre personer, og en lugt af hash ramte med det samme betjentenes næser. Derfor blev alle tre personer sigtet jf. loven om euforiserende stoffer og visiteret. Den ene mand var i besiddelse af 0,34 gram hash og otte Tramadol. Den anden mand var i besiddelse af et større pengebeløb, og den tredje mand var ikke i besiddelse af noget.

 

Politiets sigtelse af den første mand for besiddelse af narkotika blev opretholdt, men de frafaldt sigtelsen af den anden og tredje mand.

 

Episoden fandt sted onsdag aften.

 

 

Indbrudstyv taget på fersk gerning

Da en kvinde torsdag aften skulle hente en vask, hun havde sat over nede i kælderen i den bygning, hun boede i, snuppede hun en indbrudstyv på fersk gerning.

 

Til at starte med bemærkede kvinden ikke, at der var tale om en tyv. I stedet troede hun, der var tale om en anden beboer, som opholdt sig i kælderen. De havde en samtale, men idet manden ikke kunne tale med om emnet, og at hans stemme heller ikke virkede genkendelig, ringede hun til politiet.

 

Da politiet kom ud til kælderen i Sverigesgade i Aalborg, viste det sig, at indbrudstyven sad fast i en vinduskarm mellem to kælderrum og derfor ikke kunne flygte fra stedet. Tyven havde en masse forskellige tyvekoster samlet ved sin side; herunder en boremaskine, lader, batterier, sodavand og et vaffeljern.

 

Politiet anholdte og sigtede manden for at have begået indbrud. Tyven var kommet ind i kælderen via en ulåst hoveddør.

 

 

18-årig anholdt efter spirituskørsel

På trods af at en mand ikke havde været 18 år i mere end en måned, kørte han spirituskørsel natten til fredag.

 

En borger ringede til vagtcentralen, da han kørte bag ved en bil, der slingrede meget. Vagtcentralen sendte derfor en patrulje ud for at standse bilen, der kom kørende ad Ny Nibevej i Aalborg.

 

Politiet testede bilistens – den 18-åriges – alkoholpåvirkning, der viste, at han havde drukket mere alkohol, end hvad der er tilladt.

 

Derfor blev han sigtet og anholdt for spirituskørsel.

 

I Danmark er promillegrænsen 0,5. Promillegrænsen gælder for:

  • Lille knallert
  • Stor knallert
  • Speed pedelec
  • Motorcykel
  • Bil
  • Lastbil
  • Bus
  • Elektrisk løbehjul
  • Elektrisk skateboard
  • Uniwheel og lign.
  • Motorredskab

Du kan godt blive straffet for spirituskørsel, selv om din promille er under 0,5. Det sker, hvis du er så påvirket, at du ikke er i stand til at køre sikkert.

 

 

Følg Nordjyllands Politi på:

 

Twitter @NjylPoliti

 

Facebook @NjylPoliti

 

Instagram @Politi

 

Abonnér på nyt fra politiet

Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til en hver tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement. Abonnér her:

 

https://politi.dk/abonner

 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

29. august 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 26. august til den 29. august 2024

Cykelløb i Aalborg, flere indbrud, narkosælger anholdt, flere episoder af narkokørsel og mand spyttede efter forbipasserende. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

26. august 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 23. august til den 26. august 2024

Superligaopgør i Aalborg, vær forsigtig ved skrænter og klitter, butikstyv opdaget, sprit- og narkobilister, ung kvinde anholdt i Jomfru Ane Gade og røveri. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

23. august 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: uddrag fra døgnrapporten fra den 21. august til den 23. august 2024

Påvirkede bilister, indbrud og uenige naboer. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.