Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Døgnrapport

31. maj 2024 15:38

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 29. maj til den 31. maj 2024

Forsøg på svindel, slingrende, påvirkede bilister og en hurtig knallert. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

Døgnrapport

Reaktionspatruljen på træningsdage

Reaktionspatruljen fra Nordjyllands Politi skal holde øvelse. Der er tale om den 4. og 5. juni. Her skal reaktionspatruljeberedskabet teste, træne og skærpe deres kompetencer. Læs mere her.

 

 

Stor beredskabsøvelse på Port of Aalborg

Nordjyllands Politi, Nordjyllands Beredskab, Beredskabsstyrelsen Nordjylland og Region Nordjylland holder en større fuldskalaøvelse, en såkaldt Øvelse Tordenskjold, tirsdag den 4. juni 2024. Øvelsen bliver afholdt på Port Of Aalborg, som er blandt Danmarks største erhvervshavne. Læs mere her.

 

 

Forsøg på fusk

Onsdag eftermiddag blev en ældre borger ringet op. En kvinde præsenterede sig ved navn og fortalte at hun ringede fra NETS, hvorefter hun udspurgte borgeren om navn, bopæl, navn på bank og det samlede beløb på
vedkommendes konto. Borgeren lagde røret på og ringede til politiet, hvorefter en patrulje kørte til borgerens bopæl og tog en tryghedssamtale.

 

 

En mistænkelig lugt

Onsdag sidst på eftermiddagen traf en patrulje en bilist, som holdt stille i sin personbil nær Hjallerup. Bilisten blev skønnet nervøs og der var en let lugt af hash i kabinen, hvorfor bilisten blev visiteret. Da fandt man ikke noget af interesse for politiet, men en narkotest gav positivt udslag på cannabis, så bilnøglen blev sikret af patruljen, så bilisten ikke selv kunne køre fra stedet. 


Ulovlig knallert

Onsdag aften blev en knallertfører standset i Asaa, på en ulovlig knallert. Den lille knallert blev målt til en maksimalhastighed på mindst 58 km/t. – altså et godt stykke over hastighedsgrænsen på 30 km/t. Føreren blev sigtet med påstand om betinget frakendelse af retten til at føre lille knallert.

 

 

Myggejagt på 112

Sent onsdag aften modtog alarmcentralen et opkald fra en bekymret borger i Hobro, som kunne se en lommelygte lyse i en nærliggende lejlighed. Det tog sig mistænkeligt ud. En beredskabspatrulje blev straks sendt til stedet, hvor man fandt ejeren af lejligheden i færd med at jagte myg. 

 

 

Lumsk ukrudtsbrænder

I Ulsted havde en borger ventet tålmodigt på at der skulle falde regn, så det var mere sikkert at bruge ukrudtsbrænder. Til trods for stor forsigtighed, fugtige fliser og god afstand til bygninger, så kom der alligevel røg fra et skur. Her måtte brandvæsnet fjerne nogle brædder, for at få indsigt til arnestedet. Der sås minimale sodskader på en lægte under beklædningen til skuret.

 

 

Motorcykel stjålet

På et tidspunkt mellem midnat onsdag og torsdag morgen, er en aflåst, sort motorcykel med hvide aftegninger blevet stjålet fra en parkeringsplads på Amerikavej i Hobro. Anmelder oplyste, at der lå en vinkelsliber tilbage på stedet.


Påvirket bilist standset

En 27-årog bilist blev torsdag formiddag standset i Hjørrring af en patrulje. Her blev det skønnet at han var påvirket af spiritus, ligesom betjentene også fandt bilisten i besiddelse af 0,37 gram amfetamin. Bilens blev desuden ført med påsatte, stjålne nummerplader. 

 

 

Slingrende bilist

Meldingen om en stærkt slingrende personbil på Frederikshavnmotorvejen blev ringet ind på 112, natten til fredag. En patrulje fik standset bilen, hvor det viste sig at bilisten var beruset og havde en promille på over det tilladte. Han blev derfor blev taget med til blodprøveudtagning, med henblik på at fastslå den nøjagtig promille, til brug i den videre sag. 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

3. juli 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 1. juli til den 3. juli 2024

Afvarsling efter brand i Nørresundby, indbrud, narkokørsel, dæk stjålet, og narkopåvirket kvinde anholdt. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

1. juli 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 28. juni til den 1. juli 2024

Brand på Løvvangskolen, indbrudstyve anholdt, flere narko- og spritbilister standset, ung mand tog stoffer i Gaden, og generende mand anholdt. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

28. juni 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 26. juni til den 28. juni 2024

Ældre mand bestjålet, studentergilde til gene, flere tilfælde af spritkørsel, indbrud samt røveri af og med snusrulle. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.