Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Døgnrapport

2. oktober 2023 15:00

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 30. september til den 1. oktober 2023

Musik til ulempe, påvirket kørsel, CEO fraud og indbrud. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

Døgnrapport

Brønderslev: højlydt barnedåb

Skulle man sidde med en fornemmelse af, at barnedåb plejer at være en knap så energisk festoplevelse, så er det åbenbart ikke korrekt – i Brønderslev. Nordjyllands Politi modtog nemlig en anmeldelse om musik til ulempe ved 01-tiden søndag den 1. oktober, og anmelder ringede fra Brønderslev, hvor der blev holdt fest i stor stil for åbne døre og vinduer. Anmelder havde ikke selv mod på at konfrontere de festende unge mennesker med sit ønske om at få skruet ned for musikken. En ledig hundepatrulje kørte derfor til stedet og fik lagt en dæmper på, hvad der altså viste sig at være en barnedåb.

 

Ranum: Nordmand kørte spritkørsel

Lørdag den 30. september kort før kl. 17.30 standsede en patrulje fra politiets beredskab i Himmerland en norsk indregistreret personbil i 9681 Ranum. Føreren var en ung nordmand, som viste sig at have indtaget mere alkohol end tilladt, når man sidder bag et rat. Nordmanden blev sigtet og anholdt, så der kunne udtages en blodprøve som bevismiddel i sagen. Betjentene aftalte med en bekendt til sigtede, at bilnøglen kunne afhentes på nærstationen i Aars.

 

Aalborg: Taske stjålet i Gaden

En ung kvinde fra Frederikshavn anmeldte lørdag den 30. september til Nordjyllands Politi, at hun havde fået stjålet sin taske i Jomfru Ane Gade omkring midnat fredag den 29. september. Tasken indeholdt bl.a. en tegnebog med diverse id- og betalingskort, Airpods, en Apple-oplader, en powerbank og personlige ejendele.

 

Beskyt dig selv mod tyveri i nattelivet og i det offentlige rum i øvrigt – få gode råd her:

https://politi.dk/tyveri-og-haervaerk/forebyg-tyveri

 

 

 

 

Nørresundby: indbrud i lejlighed

En ældre mand erfarede lørdag den 30. september, at der havde været indbrud i hans lejlighed i Nørresundby på et tidspunkt mellem mandag den 25. og lørdag den 30. september. En beredskabspatrulje kørte til adressen for at lave en gerningsstedsundersøgelse. Betjentene kunne konstatere, at gerningspersonen formentlig var kommet ind i lejligheden via hoveddøren. I soveværelset var en skuffe brudt op – der var mærker, som kunne tyde på brug af skruetrækker. Et kontantbeløb var blevet tyvens udbytte.

 

Indbrudssikring er også en god idé, når du bor i lejlighed. Find tips og anbefalinger her, hvor du også kan teste, hvor indbrudssikker din lejlighed er:

https://stopindbrud.dk/undgaa-indbrud-i-lejlighed 

Aalborg: Ung medarbejder udsat for direktørsvindel

En ung medarbejder i studiejob anmeldte lørdag den 30. september, at hun op til samme weekend havde været udsat for svindel – såkaldt CEO fraud. Kvinden var blevet kontaktet på sin arbejdsmail af sin ”nye chef”, angiveligt, som bad hende købe i alt 13 gavekort for ham som en gave til hendes kolleger i afdelingen. Gaven skulle være en overraskelse, og kvinden måtte derfor ikke involvere andre i sin opgave. Kvinden købte gavekortene og lagde selv penge ud – 6.500 kroner. ”Chefen” bad hende derefter åbne og sende gavekortene med kode til ham. Den unge kvinde var rystet over at være blevet svindlet på den måde. Hendes navn, mail og status som studerende fremgik af arbejdspladsens hjemmeside, og det var sandsynligvis her, hun var blevet udvalgt som offer af gerningspersonen.

 

Er din arbejdsplads opmærksom på risikoen for direktørsvindel, såkaldt CEO fraud? Sammen kan I forebygge svindel ved at følge en stribe konkrete råd og regler. Find dem her:


https://politi.dk/oekonomisk-svindel-paa-nettet/forebyg-oekonomisk-svindel-paa-nettet/undgaa-at-din-forening-eller-mindre-virksomhed-bliver-svindlet-til-at-overfoere-penge-til-kriminelle
 

Følg Nordjyllands Politi på:

 
@NjylPoliti

Facebook @NjylPoliti

Instagram @Politi

 

Abonnér på nyt fra politiet

Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til enhver tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement. Abonnér her: https://politi.dk/abonner

 

 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 51738871

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

1. december 2023

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten 29. november – 1. december 2023

Efterforskning af transportulykken, stor beredskabsøvelse på vej, mange indbrud, bl.a. i Mou, mulig spritbilist og beruser. Læs et uddrag fra døgnrapporten her. Et uddrag, som politikredsen udgiver på flere hverdage.

28. november 2023

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten 25. – 28. november 2023

Indbrud, tyverier flere tilfælde af spritkørsel og godt gang i de glade julefester. Læs et uddrag fra døgnrapporten her.

24. november 2023

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: uddrag fra døgnrapporten fra den 21. november til den 24. november 2023

En fuld gaffeltruckfører, en stjålet håndtaske og en hælet plæneklipper. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her. ​