Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Døgnrapport

3. december 2021 11:18

Nordjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten fra den 2. – 3. december

Narkopåvirket bilist havde blanke øjne og store pupiller i Biersted. Spiritusbilist anholdt i Farsø. Læs dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi.

Døgnrapport

Status fra politiet: De fleste steder er vejene nu farbare

Nordjyllands Politi kan efter en travl nat melde, at de fleste veje i Nordjylland igen torsdag morgen er farbare. Politiet fraråder ikke længere udkørsel. Men husk nu at få vinterdæk på.
Læs mere på politi.dk

 

Biersted – narkopåvirket bilist havde blanke øjne og store pupiller

Narkopåvirket kørsel – dét blev en 33-årig mand sigtet og anholdt for, da politiet standsede ham til kontrol på Nørhalnevej i Biersted torsdag den 2. november om aftenen. 

Ved opslag i politiets IT-system kunne betjentene se, at bilisten havde fået inddraget hans førerret i forbindelse med en tidligere hændelse, hvorfor man standsede ham til kontrol. Her fattede betjentene mistanke til, at bilisten muligvis var påvirket af narkotika. Hans pupiller var nemlig store og reagerede ikke på lyspåvirkning, mens hans øjne var blanke – tydelige tegn på narkopåvirket kørsel. Og ganske rigtigt; en narkometertest viste, at bilisten tilsyneladende havde indtaget narkotika forud for kørslen.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for narkopåvirket kørsel, kørsel i frakendelsestiden samt manglende forsikring på hans køretøj. En blodprøve blev efterfølgende udtaget som bevismateriale i sagen.

 

Alle spiritus- og narkobilister tilbydes hjælp

Når Nordjyllands Politi sigter en person for overtrædelse af færdselslovens §§ 53-54, vil vedkommende blive tilbudt en uforpligtende samtale med en rusmiddelrådgiver.
Læs mere på politi.dk

 

Farsø – spiritusbilist anholdt

Torsdag den 2. november om aftenen standsede politiet en bilist til kontrol på Gunderupvej i Farsø. Grundet mistanke til påvirket kørsel instruerede man føreren – en 36-årig mand – i at deltage i en alkometertest.

Desværre for bilisten gav testen udslag for, at han tilsyneladende havde indtaget spiritus i sådan et omfang, at hans promille var over den lovlige grænse på 0,5.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for spirituskørsel. 

 

Aalborg – indbrud i bolig

Torsdag den 2. november kl. 12:30-18:30 fandt et indbrud sted på Kornblomstvej i Aalborg, hvor en ukendt gerningsmand brød ind i en bolig. Indbrudstyven knuste vinduet ind til et soveværelse, hvorigennem man skaffede sig adgang til huset. Der er på nuværende tidspunkt endnu ikke overblik over de stjålne genstande. 

Har du set mistænkelig færden på Kornblomstvej i Aalborg? Kontakt politiet på tlf. 114.

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

21. januar 2022

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten fra den 20. – 21. januar 2022

Narkopåvirket bilist uden forsikring anholdt i Bindslev. Spirituspåvirkede knallertførere anholdt i Frederikshavn & Randers NV. Indbrud i Kjemtrup. Læs dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi.

20. januar 2022

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi uddrag af døgnrapporten den 20. januar 2022

Solofærdseluheld, narkopåvirkede bilister, væltede træer

19. januar 2022

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten fra den 18. – 19. januar 2022

Amfetamin- og cannabispåvirket bilist anholdt i Hjørring. Indbrud i Faarup Klit & Aalborg. Læs dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi.